Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Julafton i förskott

Jag och min kära har precis firat lite jul. Vi ska inte vara med varandra imorgon, så vi passade på att byta presenter nu. Jag fick en Apple tv och en bodyscrub från Rituals. Så fina presenter! Förutom att ge varandra julklappar har vi julbakat. Tanken var ju att vi skulle ta med allt vi julbakat till min mamma på julafton…men vi råkade visst äta upp det. Haha. Så nu har vi gjort nytt.

 

DSC05759

Min fina är visst väldigt duktig på att slå in presenter. Fina band och allt.

 

1 gillar

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Lina

  |

  Åhhh vilka bra julklappar! Jag skulle inte överleva utan min AppleTV! Synd bara att tentorna tar lite skada av det… Haha 🙂

  God Jul!

  Svara

 • Emma

  |

  Superfint 😀 Både pappret, snöret och inslagningen

  Svara

 • Robert

  |

  GOD JUL! 😀

  Svara

 • Julia

  |

  åh alltså det här med apple-tv… min mamma hade önskat sig det jättemycket, och på julaftonen vid två ca stack min pappa iväg på lite ärenden, och när han kom hem fyllde han på under granen. då säger min syster till mig att han nu fixat apple-teven till mamma, och jag bara ”va, det var ju inget stort paket han la under granen??” och hon typ dog av skratt. jag trodde att en apple-tv var en såndär apple-skärm och att man var tvungen att byta ut hela tv för att kunna synka alla sina enheter… god jul i efterskott 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv