Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Att göra ingenting

Jag har haft världens bästa helg trots att jag knappt gjort något. Igår var vi bara inomhus och såg på tv och spelade spel på Ipaden hela dagen (har totalt fastnat för två nya spel nu och vill inte göra något annat än att spela..haha). Vi kom fram till att vi i alla fall borde lämna lägenheten en liten stund, så vi åkte och bytte ut kolsyrepatronen i min sodastreamer. Vill ni veta något pinsamt? Det tog några månader innan jag förstod att man ska fylla på den, jag trodde att man tvungen att köpa en ny. De är ju jättedyra, så jag har inte riktigt förstått hur det är ekonomiskt försvarbart med en kolsyremaskin. Eh. Skämdes halvt ihjäl när jag fick veta att det inte alls är meningen att man ska köpa en ny varje gång.

Idag har vi också bara varit hemma och nu åkte J precis hem. Vi har haft så mysigt med kvalitetstid, sovmorgnar, långkok och mysfrukostar. Det var så länge sedan vi hade så mycket tid tillsammans och jag tror att vi båda uppskattade det. Så himla bäst det är att bara göra ingenting ibland.

 

IMG_8774.JPG

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (35)

 • Nathalie

  |

  Vilka spel? Vill ha nya tips 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Visst är det härligt att göra absolut ingenting! Jag har haft en sådan dag idag och det är så skönt, man hinner verkligen ladda upp batterierna ordentligt.

  Svara

 • Maria

  |

  Jag gör också ingenting idag, men det är inte frivilligt nånstans. Du vet en sån där dag då man frågar ALLA man känner men ingen har tid. Har haft så tråkigt ayt jag tvingade mig själv till en tupplur bara för att döda tid

  Svara

 • Ella

  |

  Kan inte du göra någon lista på vilka spel som är bra? Pleeease!!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha :P. Hann du köpa någon ny innan du fick reda på att man bara behöver fylla på den?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, jaa tyvärr 🙁

   Svara

 • Sophie

  |

  Hej Egoina jag skulle vara jättetacksam om du klickade in på min blogg och gav mig lite bloggtips på hur jag ska driva min blogg

  //Sophie

  Svara

 • Angie

  |

  Men va?
  Vart fyller man på dem då?

  Svara

 • Emma

  |

  Men nu blev jag löjligt nyfiken på vad det är för spel du har fastnat för haha… Lust att dela med dig? 😀

  Svara

 • Angelica

  |

  Vilka spel är det du spelar?? Vill ha några riktig roliga spel jag med 😀

  Svara

 • Mathilda

  |

  Vad för spel? 🙂 ge miiiig

  Svara

 • simone

  |

  Regina. Jag har sätt att andra ställt frågor om kärlek och nu när ingen av mina vänner kan hjälpa mig så ger jag en chans och hoppas på svar. Jag har dejtat samma kille i 8 månader, även om vi inte är tillsammans så älskar jag honom och vill gärna beräyta det för honom. Är dock så rädd att skrämma iväg honom, fast han snarare tror att han skulle skrämma iväg mig först. Ska jag bara säga det rakt ut till honom eller är det för tidigt? Mvh förvirrad men väldigt tacksam för svar. Älskar förresten din blogg och du är helt awesome 🙂

  Svara

  • l

   |

   Jag sa det till min kille efter knappt två månader och han svarade ”jag älskar dig med! Jag har velat säga det jättelänge men inte vågat.” Haha, idag är vi sambos och superlyckliga.
   Tid har sällan någon betydelse för kärlek. Säg att du älskar honom, om du känner att du gör det 🙂

   Svara

  • Caroline

   |

   Jag är inte Egoina men om jg var du skulle jag säga att jag älskar honom:)

   Svara

 • Ida

  |

  Haha skojar du?? Kan man fylla på den?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja!! 🙂

   Svara

 • Lina

  |

  Nu skäms ja! Trodde också man va tvungen att köpa en ny, så ja gav upp efter ett tag för det blev så dyrt… Haha, oj va ja känner mig dum

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag kände mig också så himla dum, haha!

   Svara

 • Robert

  |

  Gör man ingenting om man bara är hemma, då? 😉 Tycker jag gör en himla massa när jag är hemma. 😛

  Svara

 • Elin

  |

  Vad är det för spel? 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Hejsan!

  Jag har något jag vill fråga dig. Grejen är att jag går mitt första år på högskolan. Och jag fick precis mitt första U på en tenta… Känner mig värdelös och besvilken. Hur tacklar du med att få U på tentor eller arbeten? Några tips?

  Behöver verkligen lite råd…

  Svara

  • l

   |

   Jag har fått en del U, efter mina 5,5 år på universitet. Först kände jag mig värdelös och det kändes som att JAG var underkänd, istället för mitt arbete/tenta. Gör något kul/ät någit gott och tillåt dig själv att deppa en dag eller två, sedan är det dags att skaka av sig det. Det är bara en tenta, herregud, det är ju inte så att det är ett dödshot, brukar jag tänka. Vad gör det om tio år att du fick en omtenta? Hör med någon som klarade den om dom kan förklara något för dig eller låna ut sina anteckningar. Kolla med skolan när omtentan är och annat praktiskt som gör att du känner att du har kontroll.

   Hoppas mitt svammel hjälpte lite i alla fall 😛
   Lycka till och god jul <3

   Svara

 • Lisa

  |

  Men va?? Haha jag som har köpt en ny varje gång och nu på senare tid skitit i att soda streama för att det är så jäkla dyrt.. känner mig supersmart för tillfället..

  Svara

  • Egoina

   |

   Samma här, funderade på att sluta. Men det är bara att gå till affären och lämna in den gamla. Man kan inte göra det i alla affärer dock. Obs! Det kostar fortfarande, men 100 kronor istället för 270 🙂

   Svara

   • Matilda

    |

    Oj dyrt ändå. Vi brukar fylla på vår för mellan 30-50:- på exempelvis Rusta, ÖoB och Ica Maxi. Har ni inga såna affärer i närheten?

    Svara

   • Kattis

    |

    Rusta o ÖB har ofta att man kan fylla på för 39/40/59 – håll utkik efter såna erbjudanden så blir det ju superbilligt 🙂 vet inte vad deras grundpris är men under 100 iaf!

    Svara

   • Rebecca

    |

    100/270 kronor? Jag köper en ny patron för 70-79kr när jag lämnat in den gamla som pant. Hade definitivt slutat använda min om det kostade 270kr:)

    Svara

    • Egoina

     |

     Då får jag leta upp ett ställe där det kostar 70. Här kostar det 100 🙂

     Svara

 • ISA

  |

  Men gud så härligt ändå! Vila upp sig helg 🙂

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • helon

  |

  Men det är super att ha två stycken! När den ena tar slut så behöver man inte stå där utan bubbelvatten utan man skruvar bara dit den andra. Förutsatt att man kom ihåg att byta in den andra 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är ju sant 😉

   Svara

 • Hanna

  |

  Haha! Jag trodde först att du menade att man var tvungen att köpa en helt ny maskin.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv