Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Prokrastinering

Tack för alla kommentarer! Det känns som att vissa av er missförstod och trodde jag pratade om komplimanger i allmänhet och missade min poäng, men jaja. Nu lämnar vi det.

Jag har suttit och fört över bilder och fixat med mappar och grejer. Det vill säga att jag gjort allt annat än vad jag borde göra, så nu ska jag ta tag i mig själv. Är bäst på att prokrastinera.

 

DSC04758

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

  • Nina

    |

    Vet inte hur jag kan skriva detta utan att låta dryg, men jag vill själv bli rättad gällande just stavning. Det heter prokrastinera. 🙂 Kram

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha oj. Tack!

      Svara

  • Hanna

    |

    (i misstag råkade jag publicera mitt inlägg i ett gammalt inlägg så jag publicerar det här också) xx

    Hej.
    Jag är i en så jobbig och trasig situation att jag endast vill få några stöttande ord. Tänkte med det samma på dig och dina läsare.

    Jag har fått mitt hjärta utrivet för 10 veckor och en dag sedan. Klumpen finns fortfarande kvar och jag är så jäkla ledsen. Han gjorde slut utan några helst förvarningar och jag gick runt som en naiv idiot och trodde vi skulle gifta oss, typ. Att vi hade världen i vår famn. Vi hade dessutom tre-fyra veckor före varit på en veckas solsemester. Jag var lycklig liksom.
    Vi har inte pratat sedan 6 oktober, då jag ringde honom och krävde svar. Vi bor i olika städer.
    Nu vet jag att det finns någon annan. som han skickar SAMMA låtar åt som han skickade åt mig. Jag vet ju hur han fungerar, och hur smickrande ord han kan ge en.
    Men jag är så ledsen när han inte ens kunde avsluta ett kapitel utan att börja ett nytt. Utan att höra av sig och bry sig vad det blev av med mig. Utan att hämta sina jävla saker som jag snart, seriöst, bränner upp.

    Jag är så trött att få smällar om och om igen. En dag kan vara hur bra som helst, medan jag en annan inte ens orkar stiga upp ut sängen. Jag har fantastiska vänner och underbar familj, men det är ju ändå något som saknas. Vi saknas. Jag vet inte hur jag skall få bort känslan att det var VI det skulle bli. Han var fan den absolut bästa och underbaraste pojkvännen man kan ha.

    Och en sak till – jag saknar mig själv. Jag saknar den glada, spralliga och positiva tjejen jag var före han drog ner mig till likgiltighetens nivå.

    Svara

    • Lisa

      |

      Jag är så ledsen att du är tvungen att gå igenom något sådant här. Det är hemskt och jag sänder alla styrkekramar som finns. Men när jag läste det här kom jag genast att tänka på Sandra Beijer och hennes historia med sin före detta pojkvän som dumpade henne när de kom hem från sin semester. Hon är en underbar människa med perfekta texter om kärlek både positiva och negativa och hon skrev mängder när det tog slut med Ludvig. Gå in och läs dem: rodeo.net/niotillfem och jag lovar att de kommer hjälpa dig. Jag hade inte varit ihop med min pojkvän hälften så länge men hennes ord hjälpte verkligen och gör det än.

      Och sedan så kommer du komma tillbaka till den spralliga och glada personen du än gång var – till hundra procent om inte mer! Det är okej att vara ledsen nu och känna sig förjävlig och trasig men det kommer gå över. Skynda bara inte på det utan låt dig själv läka genom att göra det du känner för men försök att ta dig upp ur sängen. Det gör att du får känslan av att du åtminstone lever. Börja där och ta små steg framåt så kommer läkningsprocessen att gå lite fortare.

      Jag tror på dig! Du klarar det här! 🙂 Världens bamsekram! ❤

      Svara

    • J.

      |

      Tyvärr har jag inget jättebra svar men, kan en person göra så mot dig är han definitivt inte rätt. Jag vet precis(!) hur det känns, misstänker att mitt ex(som dumpade mig för snart två månader sen) inledde något med en annan före vi var avslutade och jag tror FORTFARANDE att han är åh-så-bra. Alltså vet du, om människan man älskade och gav sitt hjärta till kan få en att känna sån enorm smärta är han inte den bästa pojkvännen man kan ha, jag lovar dig det. Man glorifierar honom som fan men glömmer helvetet han utsätter en för, så konstigt…

      Ge det tid, du kommer att bli den glada tjejen du en gång var bara så mycket starkare. <3

      Svara

    • Milla

      |

      Gör ont i mig att läsa detta.. Hur obegripligt det än låter så kommer du inse såsmåningom att det var bra att den här killen inte är den du kommer gifta dig med. För du är värd bättre. Förstår att du trivdes med honom och var kär men om han smörar på exakt samma sätt med en annan tjej så här kort efter så låter det bara som att han vet vilka knappar han ska trycka på liksom, men han är inte direkt genuin.. Lika bra att han stack nu än om 5 år. Och ett favoritcitat som du kan försöka tänka på: Don’t let the person who didn’t love you keep you from the one who will.

      Svara

      • Hanna

        |

        tack <3 jag skall fan printa ut citatet ovh hänga det på min kylskåpsdörr!

        Svara

  • Robert

    |

    Jag brukar också prokrastinera. Har försökt sluta men jag skjuter upp det hela tiden. 😉

    Svara

  • Li

    |

    Hej Egoina! (Och kommentarsfältet!)
    På en fest träffade jag en fantastiskt kille, en extrem kemi, jag kände mest ”wow”, något som jag aldrig känt förut, .
    Han kysste mig. Direkt efter ser jag att något är fel och han berättar att han har flickvän. Han ångrade sig enormt mycket och jag skällde på honom för liksom, systerskap mot hans flickvän osv. Man gör inte så.
    Han skrev till mig att han inte ångrar det som han gjorde eftersom att han tycker om mig. Hur hanterar man en sånhär situation? Skita i honom totalt? Vänta om han gjort slut med sin tjej? Glömma honom? Jag är bara väldigt förvirrad och det gör ont i hela min kropp för att jag funderar på detta så mycket. Any advice, någon?
    Kramar!

    Svara

    • Julia

      |

      Känner du killen sen tidigare? Jag skulle säga till killen att om det ska bli något mellan oss, får han dumpa tjejen först. Tänk dig att själv vara tjejen och få reda på att han tappat känslorna för en annan tjej, man skulle ju bli förkrossad… Då skulle jag personligen tycka att det är bättre att det tar slut före. Och hur menar han att han tycker om dig? Vill han att ni ska bli tillsammans eller vill han vara din vän?
      Skriv gärna hur det går:)

      Svara

  • ida

    |

    Jag tycker inte det är roligt att skratta åt prokrastinering. Jag lider av detta och har så gjort i hela mitt liv. Att skjuta upp en sak en gång eller nån gång emellanåt är inte att prokrastinera. Vi som lider av detta gör det med allt hela tiden. Kvittar hur viktigt eller allvarligt något är. Vi KAN INTE utföra det. Det sitter en blockering i hjärnan som varken föräldrar eller lärare kan förstå. Jag har levt med detta i hela mitt 30-åriga liv. Detta är ett handikapp som inte är något att skoja om.

    Svara

  • Nilla

    |

    Himla komiskt att jag ser på Malou efter 10 där de också pratar om detta samtidigt som jag läser din blogg.. (Vet multitasking.nu) 😉

    Svara

  • hejsan

    |

    Hejsan. Jag har följt din blogg i många år. Din blogg har varit en av mina favoriter. Den var rolig, härligt vardagsfeministig och busig. Nu är det dock till största del selfies… Du är snygg. Det märks också att du tycker du är snyggare än någonsin så många bilder du tar på dig själv. Vilket är super.
    Men jag saknar gamla egoina som struntade i att framhäva sig som snygg och perfekt.

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha! Tack för alla komplimanger. Tycker väl inte att jag är snyggare än någonsin, men jag har börjat ta mer bilder med en riktig kamera och då det är svårt att ta annat än selfies på sig själv så blir det det. Jag tänker att det är roligare med mycket bilder i bloggen, men kanske har fel? Kanske borde chilla med selfiandet? 😉

      Svara

      • Mr. Jenize

        |

        Jag gillar när folk lägger ut bilder på sig själv! Så länge du fortfarande skriver dina vettiga & roliga inlägg får de gärna innehålla selfies! 🙂 Lägger själv ut en del på mig själv via instagram ibland, betyder inte att jag tycker jag är snyggast i världen. Snarare blir det som en egoboost när jag mår dåligt & känner mig fulast i världen, att gå in & kika på mina bilder där jag t. ex. är festklädd & uppsminkad.

        Din blogg är bäst.

        Svara

        • Egoina

          |

          Håller med! 🙂 Tack!

          Svara

  • sofi

    |

    och ännu en gång läste jag ”prokastrering”..gjorde samma misstag när en killkompis skrev om samma sak som du på fb..

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv