Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Nytt till håret

DSC04045

Det blev en färgbomb. Eller heter det så? ”Colour refresh” står det. Jag valde färgen Brown Hazel. Det är en inpackning med färgtoning i, så det ska inte slita så mycket på håret. Får se hur det blir, det gör inte så mycket om det inte blir fint då det ändå tvättas ur efterhand. Eller så får jag ha rosaaktigt hår några månader igen, haha.

 

DSC04052

Jag köpte även två stycken megastora shampoo och balsam. Jag har velat köpa det länge, men de kostar 299 kronor styck och jag tycker att det är väldigt dyrt. Men shampoo och balsam är ju dyrt ändå, och jag tänker att de här stora flaskorna är dryga? Mitt hår blir dessutom mindre frizzigt än när jag tvättar det med sånt jag hittar i närbutiken. J sa att ”om du har mer så riskerar du att använda mer också”. Alltså att jag kommer slösa bara för att jag har mycket. Hoppas det inte blir så och att det kommer vara värt det.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (37)

 • Emilie

  |

  Före och efter-bilder på färgbomben?

  Svara

 • Robert

  |

  Spännande. 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Köpte faktiskt saker till mitt hår igår jag också. Nytt schampoo för drygt 20 kr. 😉

   Svara

 • sara

  |

  Jag har 1-liters flaskor av märket lanza och jag tycker inte alls att man använder mer, snarare mindre eftersom det inte krävs lika stor mängd av frisörprodukter 🙂 mina räcker typ 1 år och jag tvättar håret 2-3 gånger i veckan! Så man tjänar absolut på att köpa dyrare produkter när dom är såpass mycket bättre oxå. En flaska från Ica för 30 kr tar ju Slut på typ 2 veckor 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men eller hur! Hoppas det 🙂

   Svara

 • Matilda

  |

  Bästa schampot och balsamet jag provat och då har jag försökt råda bot på mitt superdupermegafrissiga hår med många olika produkter! SÅ värt pengarna.

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Jag har haft en sån inpackning som var brun. Det jag gjorde fel första gången var att jag hade allt hår bakåt och inte fick någon färg mitt uppe på huvudet. Så det ger jag som tips 😉 Och använd handskar så du inte blir brun om händerna (om det funkar lika som det jag hade) Men i övrigt var jag väldigt nöjd! 🙂
  Kramar

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, det ska jag tänka på! 🙂

   Svara

 • Mathilda

  |

  Hade samma färg som dig och använde den! Funkade peeeerfect;)

  Svara

 • Marie

  |

  Schampo* på svenska. Förlåt.

  Svara

 • kristina

  |

  Har både Maria Nila schampoo och balsam i 1litersförpackning. Skrev upp när jag köpte det för att se hur länge det höll! Änsålänge har jag haft båda över 6månader och det kommer hålla länge till, skulle gissa på att där är 1/3 kvar! Och då tvättar jag håret två gånger/vecka 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   awesome ju! Ska också skriva upp! Eller ja, kan ju bara titta tillbaka på när jag skrev inlägget. Haha 🙂

   Svara

 • Lovisa

  |

  det där är världens bästa schampo och balsam. Min syster är frisör så har fått varit testkanin på många olika schampon och balsam. Det bästa är att man kan ta en klick stor som en femkrona och det blir hur mycket lödder som helst bara man ”arbetar” in det i håret. Så i längden är det ganska billigt, haha

  Svara

 • Yas

  |

  Bästa jag gjort är att köpa stora flaskor av frisörschampoo och balsam. Lockigt hår måste ha riiiktig fukt. Och det är alltid bra att ha stora. Tänk hur många månader fler dessa räcker. 😉

  Svara

 • Karre

  |

  Värda varenda kr! =)

  Svara

 • Sessan

  |

  Jag köpte också sådana storpack, fast annat märke, och har hår som räcker till att göra schamporeklam (dvs jag kan täcka mina nipples med håret (men varför måste jag täcka dem, free the nipple!!)) och de har jag använt i 2 år, TVÅ ÅR, och de är inte slut ännu utan har väl kanske en centimeter kvar. I början duschade jag varannan dag men efter ett halvår hade jag fått mitt hår balanserat nog att tvätta det en gång i veckan. Så det är så så så värt det!

  Svara

  • Elin

   |

   Sessan!! Vad är det för märke du använt? Vill också testa detta superschampot!

   Svara

   • Sessan

    |

    Elin! Jag använder Loreal Expert, jag använde absolute repair men de har ju flera olika beroende på behov. Schampot i storpack är 500ml och balsamet är 750ml tror jag. Balsamet har jag ännu mer kvar av…

    Svara

 • D. DeMarkey

  |

  Helt okej pris tycker jag, om det är så att dom verkligen är bra och funkar som det ska om man säger så. Gör dom gott för ditt hår så är det värt pengarna. 🙂

  Svara

 • Nathalie

  |

  Det är verkligen värt att köpa dyrare schampo och balsam! Slutade att använda billiga 30-kronorsschampon för några år sedan och tänker aldrig gå tillbaka för det är verkligen stor skillnad! Och eftersom det där är 1 liter kommer det hålla väldigt länge, så nu blir det att bevisa att din pojkvän har fel haha 😉

  Visa gärna före- och efterbilder på färgbomben 🙂

  Svara

 • patricia

  |

  det är som min sminkborttagare/ansiktstvätt(?) som är så stor att den bokstavligen håller ett år så det blir nog bra

  Svara

 • carro

  |

  Frisörsschampon är det bästa och mest prisvärda även om det kanske inte verkar så.

  Svara

 • Sandra

  |

  Det brukar vara nästan samma literpris (jämförspris) om inte billigare att köpa så stora flaskor. Stor engångskostnad, men billigare i längden, samt att det brukar vara mycket bättre produkter om man köper frisörschampo. Så bättre för både plånbok och hår förhoppningsvis!

  Svara

 • helon

  |

  Jag har Bed head i sånadär stora flaskor, räcker hur länge som helst! Pumpen är suverän, då får man alltid rätt mängd. Annars brukar jag använda alldeles för mycket schampo och balsam när jag duschar..

  Svara

 • Kardashians

  |

  Kanske ska testa sånt :D. verkar vara bra 😀

  Svara

 • Decdia

  |

  Var på Bellbox på Väla idag och deras ”hårtoningar” var nästan slut… snacka om Egoina-effekten! Och ja, jag köpte också en (fast den där billigare 99 kr varianten)… 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Nähä? Och vissa är för snåla för att betala för reklam i bloggar…. 😉

   Svara

   • Decdia

    |

    Haha! Du borde stämma dem!

    Jag brukar aldrig falla för grejer jag ser på nätet (eller tv/tidningar), men så gick jag förbi affären och kände liksom ett tvång att gå in och ”bara” titta.

    Svara

 • Lina

  |

  Hej!

  Jag har letat lite men hittar inte någon efterbild och recension på färgbomben. Är så himla sugen på att färgbomba mitt hår imorgon! ;D
  Min hårfärg påminner om den du hade innan du hade i toningen så jag vill gärna höra vad du tyckte. Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh förlåt! Grejen är att jag inte har haft någon som kan ta bild på mig. Det har alltid varit vid dåliga tillfällen när det tvättats ur lite och så, så det hade inte blivit en rättvis bild. Jag är nöjd, MEN när det tvättas ur är det inte så snyggt. Blir typ gult.. :/

   Svara

   • Lina

    |

    Tack för du svarar! 🙂
    Hm, gult är man ju sällan glad för.. hehe. Men hur ofta tror du att du hade behövt färgbomba det om du skulle fortsatt? Eller ja, du kanske tänker fortsätta – vad vet jag 😉

    Svara

    • Egoina

     |

     Typ en gång i veckan, men det beror självklart på hur ofta man tvättar håret. Men vid typ var tredje/fjärde tvätt. Som tur är sliter det inte på håret iaf 🙂 Detta är efter typ en tvätt: https://egoinas.se/?p=39540 🙂

     Svara

 • Lina

  |

  Tusen tack för snabba o bra svar! Sov gott o plugga inte ihjäl dig :*

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv