Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hos frisören

Sitter hos frisören och väntar på J när han klipper sig. Tittar lite på olika produkter och funderar på att prova en brun färgbomb eftersom min färg har försvunnit. Det är som en inpackning med toning som tvättas ur efterhand.

Är det någon av er som använder det, är det en hit? Jag provade en annan sort en gång för något år sedan, men då blev håret rosa.. Det var förvisso inne med rosa hår då, så det var lugnt.

 

20141031-153256-55976092.jpg

20141031-153321-56001922.jpg

Så besviken jag blev när jag såg att det här inte var godis. Buuu.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • Denise

  |

  Jag använder det någon gång i veckan, har testat flera olika märken och min favorit är absolut Maria Nilas! Jag är rödhårig och färgen släpper väldigt fort, så att använda denna mellan färgningarna har räddat många dagar för mig 🙂

  Svara

  • Angelica

   |

   Håller med! Är också rödhårig och Maria Nilas är superb!!

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, tänkte samma om sista bilden. 😛

  Svara

 • Emma

  |

  Jag har använt det och mitt hår blir med rosa så vågar inte fortsätta med det (har typ en hel full burk kvar hemma), så säg gärna till om du hittar något märke som det inte blir rosa av!

  Svara

 • Jessika

  |

  Haha, det (vad det nu är) på den undre bilden ser verkligen ut som godis! Åh vad jag blev sugen på pingvinstänger nu…

  Svara

 • malin

  |

  Jag gick från super blond till ljusguldbrunt med palett i färgen hasselnött.. Super nöjd

  Svara

 • Jess

  |

  Hej!
  Jag använder Revlons färgbomb, står här att några använt och blivit rosa i håret, denna jag använder för rött hår är nummer 600, finns en 500 som man kan bli lite lila/rosa utav. Så ta inte den haha, har dock inte provat Maria Nilas 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Hej! jag hade samma dilemma nu i veckan, är egentligen mörkblond med ljusa skiftningar och var jättesugen på en brunare ton i håret. Jag vågade inte ta en helt brun inpackning på en gång, så jag blandade mood’s ”pale gold” (använde denna som bas, tog bara lite av de andra) med lite av mood’s ”chestnut brown” och någon klick av revlons ”havanna” för en lite varmare ton (men använd inte havanna för mycket då denna också slår åt rosa). Jag fick en jättefin mellanbrun ton i mitt hår och mina naturliga skiftningar är kvar. Vill man inte ha den varma tonen kan man skippa havanna och bara köra på mood, de var dessutom mycket billigare än revlon, 25 kr/st på coop forum tror jag. Lycka till!

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag använder både Maria nila och revlon, funkar hur bra som helst! 🙂
  Jag har dock en lite kopprig ton på håret och kör inpackningar i oranget för att få färgen mer intensiv orange kopprig ^^

  Svara

 • Emma

  |

  Hur länge sitter färgen i? Hade varit kul att testa! Men endast om färgen helt går bort efter, inte alltför kul att gå med rosa hår alltid 😉

  Svara

 • fanny

  |

  Det är en JÄTTEHIT, lovar (i alla fall för mig då då (stäm mig inte om det blir bajs för dig, snälla?)). Det är jättebra för att hålla färgen ”fräsch”, eller vad man ska säga för att inte låta alltför bratig. Så behöver man bara färga utväxten när det behövs men resten av håret ser nyfärgat ut hela tiden, utan slitning! 😀

  Svara

 • Nathalie

  |

  Jag har använt just Maria Nilla silverinpackning. Hade velat ha det lite mer blont, men är ändå riktigt nöjd. Man får ju vara realistisk hahaa 🙂

  Svara

 • sofi

  |

  Jag använder Revlon färgbomb och tycker den funkar väldigt bra, i alla fall på mitt röda hår. Ganska perfekt när det röda ofta försvinner ganska fort…

  Svara

 • Elin

  |

  Jag använder Revlon färgbomb & är jättenöjd! Brukar ta den när håret har blivit lite ”dassigt” o då känner jag mig direkt fräschare 🙂 denna har jag hört är bra men inte testat 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Palett är bra! Ett stort plus är också att produkten är miljövänlig (vegansk).

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Älskaaar färgbomber! Använde det jämt när jag var lilahårig. Jag har inte testat Maria Nilas (jag använde Revlons), men deras vanliga inpackningar från Palett-serien äger så skulle tro att de här gör det också 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Vad kostar en? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   250 typ. Så inte jättebilligt direkt!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv