Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Följ mig gärna

Ni får gärna följa mig på Instagram och Twitter! Jag har bestämt mig för att bli mer aktiv där. I alla fall på Instagram. Twitter är jag inte helt säker på då det känns lite dött? Eller? Det är kanske bara jag som följer fel personer? Borde jag twittra, eller ska jag hålla mig till Instagram?

 

20141023-212530-77130869.jpg

 

@egoina

Hoppas vi ses!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • Lisa

  |

  Tycker du ska twittra också, det är inte dött! Men du borde nog följa några fler än 78 personer 🙂

  Svara

 • Myhrans

  |

  Kör på twitter, bästa sociala mediet som finns ju! Du kan alltid följa mig (@MaricaMyhre), hehe nej men @clokkren, @utinatten och @jonielol är några av mina favorittwittrare. 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Tror jag är lite dålig på att följa nån av dem. 😛

  Svara

 • Julia

  |

  twittra mera!! bland annat elin kero och emelie ohlsson är ju rätt aktiva 🙂

  Svara

 • Jessica

  |

  Twittra gärna! Jag gillar Twitter och ska genast gå in och följa Dig! 🙂

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  ingen som använder twitter längre känns det som. Det är instagram, facebook och blogg. Men nu är Mikz eller vad den heter som är någon skum grej, jag har inte hajat vad det är än.

  Svara

 • Jenny

  |

  ”Det måste ha varit jävligt stora finnar” hahaha! åh vad du är bra <3 🙂

  Svara

 • tora

  |

  Twitter känns som det enda stället som inte är dött haha, älskar det!!

  Svara

 • S

  |

  Hej Egoina! Tack för en superblogg! Vill bara lägga fram ett önskemål angående bloggens utseende. Det här klassas verkligen som ett i-landsproblem men men, jag önskar att du hade ’sidbytare’ längst upp i din blogg precis som där nere så att man kan bläddra bland dina inlägg utan att behöva scrolla ner hela tiden, då jag ofta läser ikapp din blogg i efterhand så blir det mycket jobb med tummen på iphone skärmen

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag förstår inte riktigt hur du menar faktiskt. Men jag vill gärna göra bloggen bättre 🙂

   Svara

 • Ylva

  |

  Instagram! 🙂

  Svara

 • LILIJA

  |

  Du ska ju absolut twittra (också)!
  Du skriver alltid helt perfekta, roliga tweets tycker jag 😀

  & ja, jag kollade ganska långt bak i ditt arkiv häromdagen 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack 😉

   Svara

 • Andrea

  |

  Haha tror du följer helt fel personer. Jag har konstant saker att bläddra igenom!

  Svara

 • Ellinor Åkeson

  |

  Om du tycker att Twitter är dött följer du fel personer, ja. Gör om, gör rätt, Egoinis!

  Svara

 • Amanda

  |

  Du får gärna göra detsamma! Är i Nya Zeeland för tillfället och har lagt upp en (enligt mig) asrolig video inifrån en OGO fylld med massa vatten. Finns också på min Instagram: tikusfenus

  Svara

 • Elin

  |

  Twittwer är guld så länge man följer rätt personer! Om du inte redan gör det, följ @skitjobbig

  Svara

 • Adina

  |

  Jag följer dig redan, i alla fall på insta! Alltid lika roligt när du lägger upp något nytt, och så är det mycket enklare att följa dig och ditt liv via instagram än att gå in på bloggen hela tiden! 🙂

  Klicka er gärna in på min blogg och kolla, sneakpeak på min senaste photoshoot uppe nu, likväl som mina fredagsplaner!
  http://adinakristina.wordpress.com

  Svara

 • Emma

  |

  Nu följer jag dig, följ gärna mig med: emmagksterner !

  Svara

 • Alvs

  |

  Alltså börja inte twittra!! Eller iallafall jag är en sån som måste, när jag kollar facebook, läsa igenom hela feeden ända tills jag kommer fram till där jag slutade förra gången jag kollade. Och med den ovanan är twitter HEMSKT, eftersom en person kan lägga upp typ 200 tweets på två dagar, så om en följer många personer kommer en aldrig komma därifrån…
  Om du inte delar min ovana kan det säkert vara guld dock!!

  Svara

 • Gabriella

  |

  Tror du följer fel personer. Mitt twitterflöde är mer levande än någonsin. Så jag tycker du ska twittra också 😀

  Svara

 • Matilda

  |

  Snälla börja twittra! Skulle göra varje dag så mycket bättre!

  Svara

 • Anna

  |

  Skrattade så mycket åt proaktiv skämtet 😉 Bäst är du!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv