Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det stora eyelinerproblemet

Min favorit i sminkväg är eyeliner. Jag älskar eyeliner. Skulle jag bara välja en grej att sminka mig med hade jag nog valt det. Tråkigt nog skakar jag väldigt mycket på händerna och har därför svårt att applicera eyeliner, det blir tyvärr ett himla projekt. Men som tur är så kommer jag på min egna små ”trick” och har hittat min favoriteyeliner, nämligen H&Ms egna (den kostar 39 kronor och ser ut som en tuschpenna). Jag har använt den så länge nu att jag är helt bekant med spetsen och vet liksom hur jag ska göra för att det ska bli bra. Jag behöver inte stå och krångla, det går fort och det blir snyggt.

 

hmprod

 

Men till min stora sorg har de slutat sälja den och istället börjat sälja en annan eyeliner med en mindre, smalare och annorlunda spets! Jag har varit på massor av olika H&M, men hittar bara den nya sorten överallt. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, men till slut kom jag på att jag kunde titta på deras hemsida. Och vet ni! Jag hittade den där! Inte bara hittade jag den, utan den var dessutom nedsatt till halva priset. Så jag passade på och klickade hem fem stycken för hundra kronor. Det är lika bra att bunkra upp nu om den inte kommer att finnas mer.

 

Men……

 

Vad tror ni att jag får hemskickat om inte fem eyeliner av DEN NYA SORTEN??

 

Alltså åååååhhhhhhhh. Så typiskt. Det var ju den gamla eyelinern på bilden när jag klickade hem. Jag är så besviken! Det är ju inte det att den nya är dålig, men jag är van vid den gamla och vill ha den ju!! Så vad gör jag nu? Rullar ihop mig till en boll och gråter? Eller övar med nya eyelinerspetsen? Jag vet inte.

 

DSC03957

Den gamla längst fram med genomskinlig kork.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (55)

 • Emelie J Larsson

  |

  MEN VA?!?!?! Jag håller helt med dig, den gamla är så fantastisk! Innan jag hittade den här stod jag och kletade/penslade på en stor blaffa, för att sedan ta en tops och forma till det hela så jag såg någorlunda normal ut.
  Jag har ju också vant mig och lärt mig hantera denna penna…Men vad säger man..”underbart är kort”.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa men precis!!! Exakt så var det för mig också. Åh, vad ska vi ta oss till nu 🙁

   Svara

    • Egoina

     |

     Haha! Ja, känns verkligen skumt med maskeradsmink till vardags. Men det är ju säkerligen samma sak.. haha 🙂

     Svara

     • Jenny

      |

      Fast Stargazer är ju INTE maskeradsmink! 😉 Bara att det säljs på en sida som har maskeradkläder.. och MÅNGA andra sidor. Finns att köpa på Bluefox, Shock och andra ”alternativa” affärer.

 • cj

  |

  Kan du inte bara försöka byta udd? ta en udd från en gammal penna och sätta på nya förpackningen

  Svara

 • M

  |

  Jag använde också den förut! Håller med dig om att den är lätt att få snygg.
  Jag tyckte dock att det kändes lite läskigt i början att ta på den. Typ giftigt, haha. Med tanke på att den känns lite stark (typ i doften?) och att den verkligen känns som en tuschpenna. Som en penna man normalt inte har på ögonen hehe. Men snyggt, det blir det med den! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, ja det är sant. Var också skeptisk i början 🙂

   Svara

 • Svorskan

  |

  Mejla HM. Eller det behövs antagligen inte. De kommer att se detta inlägget. De reagerade i varje fall när jag skrev om de för ett par år sen, men det har kanske med storleken på min blogg att göra. 😉 Hahahaha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Men vad ska jag mejla om? Hej, snälla ta in den gamla eyelinern? Njä. Får nog vänja mig vid den nya 🙁

   Svara

 • Tjena Nina

  |

  Eller som när man beställer nagellack online och så ser det inte alls ut som bilderna man googlat fram, för webshoppen säljer gamla nagellack. Buuu!

  Svara

 • Maja

  |

  Kan du inte försöka och klippa bort det yttersta av spetsen? Lite snett så det inte blir kantigt…

  Svara

 • Maria

  |

  Kan varmt rekommendera eyelinern från Palina. Jag har aldrig testat en bättre. Bra pris oxå. kolla Palina.se

  Svara

 • Robert

  |

  Jag beklagar, även om jag inte kan associera till problemet. 😉 🙁

  Svara

 • Sofia

  |

  Håller den bra? Så den inte kletar och har sig

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker det. Det är ingen superkvalité, men jag förväntar mig inte det för 40 kronor 🙂

   Svara

 • Katarina

  |

  Isadora har en eyeliner med liknande spets som den du gillar. Kolla in! 🙂

  Svara

 • flisan

  |

  jag använder body shops eyeliner, klart bästa jag testat!! dock lite dyrare än HMvarianten, men klart värt pengarna! hoppas du hittar ngn ny variant som funkar!

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Men åh, förstår ditt problem! Bra eyeliners är svinsvåra att hitta … Jag svär vid min Cake Eyeliner från Make Up Store och vet inte vad jag skulle göra om de skulle sluta sälja den!

  Svara

 • Tess

  |

  Den är toppen! Men har inte tid eller ork med två barn nu så du får gärna min om du vill :’) kram

  Svara

 • Sara

  |

  Kör på make up stores i stället. De har en böjd pensel, def enda man gör är att blöta den och sedan använda den till själva eyelinern som är i fast form (ligger i en ögonskugga burk) håller i evigheter

  Svara

 • Andrea

  |

  Maybelline har en som är väldigt bra, men lite smalare spets. Kolla in den i alla fall 🙂 Går ju att bygga upp tjockleken.

  Svara

 • Marie

  |

  Åh vad tråkigt, gillar också den även fast jag har problem med att den inte håller så länge, tror det har med min hy att göra. Tyckte att den såg annorlunda ut sist när jag var på hm 🙁
  Jag har även Maybellines master precise som funkar bra för mig som är helt värdelös på eyeliner, dock har den också smal spets såg jag nu. Men den rekommenderar jag varmt =)

  Svara

 • emma

  |

  seriöst?????? älskar ju också den gamla! gud vad irriterande!

  Svara

 • Jennie

  |

  Om du nu ändå måste lära om dig, så kanske det då är värt att köpa en separat pensel o börja måla från eyeliner-kaka? Vet ej vad det heter men en sån liten palett, som ögonskugga. På så vis spelar det ju ingen roll om din sort slutar säljas, du har ändå din favvo pensel hemma redan.

  Svara

 • Rosie

  |

  Nejjjjj, hoppas den nya är lika bra iaf. Det där är min favorit eyeliner!!!

  Svara

 • Amanda

  |

  Haha rätt sjukt! Hade samma dilemma som dig och klickade hem från hemsidan istället och blev lika arg haha… Köpte flertalet nya eyeliners, men nä, jag får inte till det… Resultat? Slutat med vingen

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaah seriöst? Vad roligt! Jaaa, blir väl så för mig också 🙁 🙁

   Svara

 • Moa

  |

  Tråkigt att den gamla är borta.. Hade den i början när jag började använda eyeliner och den var perfekt, blev nästan alltid ett snyggt resultat! 😀

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  Kan inget om eyeliner men vet precis känslan när dom slutar att sälja ens favopryl. Fasen vad irri det är. Jag älskar MD Formulations produkterna men så slutade dom säljas i Sverige (Europa) och jag höll fan på dö. Nästan.. Nu vet jag inte alls vad jag ska ha istället.

  Lycka till och hoppas det blir bra.

  Svara

  • Josefine

   |

   Testa Jan Marini. Tror hon var med och utvecklade MD! Jättebra produkter i alla fall.

   Svara

  • Elin

   |

   MD säljs väl i Sverige? Iallafall hos min hudterapeut och på skincity? 🙂

   Svara

 • Camilla

  |

  Well… Du har ju ganska mycket att öva med nu.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha….minst sagt :O

   Svara

 • Madeleine

  |

  testa benefits eyeliner, den är toppen och lätt att jobba med

  Svara

 • Rebecca

  |

  Men neeej! 🙁 Använder ju också den och tycker den är riktigt bra. Det är alltid så med favoriter.

  Svara

 • Sara

  |

  Jag tycker också att du ska mejla och berätta som det är. Berätta att du blev besviken på att du inte fick det du förväntat dig då de visat bild på just den gamla eyelinern! 😮

  Svara

 • Cecilia

  |

  Ska till stan imorgon så kikar om den finns kvar här i min stad du kanske har tur för mitt hm uppdaterar allt skitsegt haha 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Men om du använder en gammal eyelinerpenna från HM och köper en cake eyeliner från make up store då eller något? Då får du ju fortfarande använda samma penna men med en annan eyelinerformula? 🙂

  Svara

 • magda

  |

  har provat både såndär eyeliner och använt en ”kaka” från makeupstore och en pensel men lättast av allt är en svart ögonskugga och en pensel med smal topp! det blir lite mjukare kanter men det är oftast bara fint tycker jag 🙂

  Svara

 • Madde

  |

  Då tycker jag att du ska kolla in Gina Tricots eyeliner som är exakt likadan! Emporias Gina har den!

  Svara

 • Sara

  |

  Jag har en eyeliner med den sortens spets som vill ha!! Den heter master precise och är av maybelline new york. Den är dyrare än den från hm, men inte löjligt dyr 🙂

  Svara

 • Ida

  |

  Testa mus cake eyeliner, skitbra och lätt att måla dit även för mig som också har skakiga händer 🙂

  Svara

 • Cassandra

  |

  MEN VERKLIGEN!!!
  Jag vill också ha den gamla tillbaka…. den här nya är mycket mjukare. Blir inte alls lika bra. Nä blä… 🙁

  Svara

 • Louise

  |

  Hello! Det du kan göra (jag brukar göra så med mascaror) är att spara ”huvudet” på den gamla eyelinern och använda den nya ”sörjan” till den. Så enkelt är det 🙂 för det är ju inte appliceringen som är slut det är ju den svarta fääärgen !

  Svara

 • emma

  |

  Finns ingen bättre en Make up stores cake eye liner…
  Lite dyr men dryg, håller länge och är så värd pengarna!!

  Svara

 • özlem

  |

  Men asså sjuukt. I morse märkte jag att min eyeliner började bli dålig och tänkte, ska köpa den där billiga som Egoina tipsade om på HM. Så finns den inte längre. suck.

  Svara

 • Sara

  |

  Jag vet inte om du ser min mejl, men ifall du gör de så skicka iväg ett mejl till mig jag den gamla hemma men har ingen andvändning av den ! 🙂

  Svara

 • Jessica

  |

  När jag går in på appen så är den på originalpris, konstigt. Får kolla detta på måndag, tänkte också beställa men är ju tråkigt om det är fel sort!

  Svara

 • Martina

  |

  Ååh, jag visste att de hade slutat sälja den för jag har alltid köpt den och så kommer de med den jobbiga nu!
  Men om den finns på hemsidan måste jag också beställa hem några stycken. Man vill ju inte köpa någon dyr på Åhlens eller liknande

  Svara

 • Rebecca

  |

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, har de bytt? Jag rullar ihop mig i en hög och gråter med dig. Det är den ENDA eyelinern jag kan använda ju. Mitt liv är slut. På riktigt alltså, jag sminkar mig ju bara med eyeliner och mascara och H&M:s eyeliner (den gamla alltså) är den enda jag kan använda. Jag förstår din sorg, jag sörjer med dig!

  Svara

 • Simone

  |

  Fanns massor av den med genomskinlig kork på H&M i Hässleholm 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv