Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fredagsnöje

Jag känner mig lite förkyld, men är nästan övertygad om att det bara är inbillning eftersom att nästan alla verkar vara sjuka just nu. Men jag tar det säkra framför det osäkra och dricker massa vatten och äter vitaminer. Det händer för mycket kul denna helg för att jag ska vara sjuk.

Nu äter jag mat och tittar på Idol. Och ska jag försööööka att inte äta flera kanelbullar. Vi behöver nämligen dem imorgon.

 

DSC03836

DSC03838

Gjorde panerad schnitzel med potatis och svamp. Är inne i en svampperiod och vill mest äta det hela tiden. Till allt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

  • Elina Järkebro

    |

    Haha, du lyckades göra gul mat. ^^
    Har en tvångstanke att min mat inte får ha samma färg.
    Det måste finnas något som bryter av! =P

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha neeej, smitta in av denna tvångstanke på mig nu 🙁

      Svara

  • Jämtlandshanna

    |

    Å, det där ser gott ut! Hoppas förkylningen håller sig borta!
    Kram

    Svara

  • Robert

    |

    Smarrigt! 😉

    Svara

  • Jessie

    |

    Jag som likt dig också är såsmänniska blir besviken på hur lite sås du har på bilden!! Dränk the motherfucker in sås, det är inte mat med sås som gäller utan sås med mat :@

    Svara

    • Egoina

      |

      Hehe. Det stod en hel burk vid sidan om med sked i. Men är bloggskadad så måste lägga upp fint. 😉

      Svara

  • Mimosa

    |

    Hej! Tack för en fantastisk blogg! Kan inte du börja podda också? Snälla?

    Svara

  • Veronika

    |

    Åååh! Jag är också inne i en svampperiod. Men det är så gott. Tips, stek svampen i vinäger.
    Luktar och låter kanske inte speciellt gott, men det steks bort och framhäver svampsmaken enormt! Mmmmm!

    Ifall du inte visste. Jag visste inte förrän för ett par månader sen. Mitt liv har revolutionerats.

    Svara

    • Egoina

      |

      Hmm, är skeptisk. Men ska prova! Någon speciell vinäger? 🙂

      Svara

      • Veronika

        |

        Brukar använda vitvins-vinäger. Luktar ju sjukt skumt till en början, men när det väl steks bort så förhöjer det smaken helt otroligt.

        Svara

  • Chocochock "50+nyanser+av+choklad"

    |

    Mitt fredagsnöje bestod av att äta alla praliner jag köpte på Chokladfestivalen dagen innan 🙂
    Bättre fredag kan man inte önska sig!

    Svara

  • Elisa

    |

    Åh gott!! 😀

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv