Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Några bilder från min dag

20140930-235431-86071455.jpg

Mamma kom förbi och hjälpte mig att röja lite i förrådet. Där är kaos eftersom jag inte vågar gå in eftersom jag är rädd för att där ska vara spindlar. Finns spindlar i källarförråd liksom? Eh ja.

 

20140930-235431-86071607.jpg

20140930-235457-86097000.jpg

Som vanligt var det fik-tisdag med mina tjejer. Bästa vi kommit på!

 

20140930-235457-86097594.jpg

Plötsligt kom en man fram till vårt bord. Han kallade sig ”andlig ledare” och gav oss broschyrer. Älskar de där klassiska paradis-bilderna. Alltid samma. Glada färger, människor från en massa olika ursprung och en regnbåge. Det fattas dock ett snällt djur som någon klappar på. Typ ett lejon.

 

20140930-235459-86099732.jpg

Sen åkte jag hem till Johannes, stackarn är sjuk och jag är ändå ledig. När jag skulle sätta mig på bussen gick sätet SÖNDER. Alltså vadå pinsamt? Det liksom lossnade och jag trillade. Jag reste mig fort, rörde inte en min och satte mig någon annan stans. Undrar vad folk tänkte. Måste sett ut som att det där händer mig hela tiden.

 

20140930-235459-86099602.jpg

Tog med en stackars-sjukling-present. Eller present och present, vi fick den i goodiebagen på Blogawards. Smakbetyg: Gott, men inte wow.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • mjuuuw

  |

  Ändå snällt att din mamma hjälper dig pga din rädsla för spindlar. Min mamma hade skrattat åt mig.. Jag har liksom härdats efter alla år jag skrikigt på någon att hjälpa mig med en spindel men ingen kommer.

  Svara

 • Linnea

  |

  Egoina! Behöver verkligen grov hjälp med min krönika som ska vara inlämnad imorgon…

  Svara

 • Jas

  |

  Igår lärde jag mig att de är de som är rädda för spindlar, som oftast ser spindlar. Jag är inte rädd och ser nästan aldrig spindlar, men vet att mina spindelrädda vänner ser spindlar hela tiden för det är de första de tänker på när de kommer in, exempelvis, i ett källarförråd! De börjar direkt (oftast omedvetet) leta efter spindlar. Så om du bara intalar dig själv att du inte är rädd så kommer du sluta se spindlarna, vilket leder till att du inte behöver vara rädd, för du ser dem aldrig! Lätt va ;)? Haha!

  Svara

 • Robert

  |

  Förstår att din mamma gillade att röja lite saker där. 😉 Den där bullen såg smarrig ut. 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Alltså ursäkta mig men du ger smakbetyg på chokladen men inte på bullen, vad är det för stil egentligen??

  Svara

 • Tess

  |

  Satt och läste din blogg nu i sällskap av min 4-åriga guddotter. Hon såg bilden på dig från idag (bussincidenten) och utbrister:
  ”-Men åh där är någon jag älskar! Det är ju Tingeling! Hon är så vacker!”

  Såååatteh.. ta till dig och feel beautiful fröken Tingeling 😉 ♡

  Svara

  • Sandra

   |

   Haha. Vilken underbar och klockren kommentar! Hjärtat smälter lite 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Haha, det är med sätet </3 säkert någon annan som gjort precis samma sak innan dig

  Svara

 • L

  |

  Hos mig heter det ”muffinstisdag”. Den dagen instiftades i och med första säsongen av ”Desperate housewives”. Köpte alltid muffins när det var dags att titta på veckans avsnitt. Serien slutade jag se innan de sänt färdigt men muffinstisdag lever kvar. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv