Follow my blog with Bloglovin

Älskar kollektivtrafik

Idag är en sån typisk dag då jag hatar kollektivtrafik mer än någonting annat.

1) bussen var sen i morse och jag missade mitt tåg 2) på nästa buss hamnade jag bredvid en kvinna som i telefon beklagade sig över hur väldigt förkyld hon var (svårt att hålla andan en hel bussfärd) 3) när jag skulle åka buss i Malmö så klämdes jag i dörren 4) när jag skulle åka hem igen var all trafik inställd i två timmar 5) när jag väl hittat ett tåg som gick stannade det plötsligt inte i min stad utan jag fick hänga i Kävlinge en stund 6) när jag väl kommit hem gick det inga bussar från tåget, så jag fick gå.

 

20140929-204432-74672809.jpg

20140929-204431-74671935.jpg

20140929-204431-74671766.jpg

Kul dag. En massa väntande, promenerande och Skånesafari. Och jag som egentligen kände för att stanna hemma när jag vaknade idag, men övertalade mig själv att gå ändå. Det var knappast värt en föreläsning om kungliga monogram och många timmars restrams. Ibland är jag för klok för mitt eget bästa.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Emelie

  |

  Men usch så drygt! Kollektivtrafiken är bra, så länge den fungerar…

  Svara

 • emma

  |

  usch. skånetrafiken suger verkligen alltså.

  Svara

 • Hanna

  |

  Låter precis som såna saker som kan förstöra ens dag :/ Hoppas att du får en trevlig kväll iaf! 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Hahah, låter som en himla lyckad och trevlig dag! 😉 Skånesafarit måste ju ha varit spännande iaf? ;D

  Svara

 • Robert

  |

  Ajajaj! Efter regnet kommer solsken så imorgon funkar det nog som en dans. 😛

  Svara

 • Myhrans

  |

  Suck… Lider så mycket med dig. Kollektivtrafikens eviga väntetider ock krånglande alltså!

  Svara

 • Jämtlandshanna

  |

  Nej, fy! Det lät inte som någon bra dag för kollektivtrafiken!
  Kram

  Svara

 • L

  |

  Kävlinge av alla himla ställen också. Skånetrafiken är ungefär min värsta vardagliga fiende.

  Svara

 • Emma

  |

  Skånetrafiken i ett nötskal. För bara någon vecka sen tog det mig över tre timmar att ta mig från Malmö till just Kävlinge där jag bor, en resa på max en halvtimme annars.

  Svara

 • Cecilia

  |

  Men det var iallafall fint väder 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv