Follow my blog with Bloglovin

Valvaka

“Vill du ha godis, chips eller choklad”, frågade Johannes. Ehh hallå? Allt! Det är ju valvaka.

Vi varvar valvakan med NFL för hans del och plugg för min del. Måste skriva min essä som ska vara inne innan 00.00 och jag har inte börjat än. Heja!

 

20140914-195127-71487988.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Emelie

  |

  Samma här, den där jäkla nfl:n hela söndagskvällarna och nätterna…
  Tänkte att man kanske ska sätta sig in i reglerna så vi har nåt gemensamt att se… Fast förra september var vi i London när nfl flyttades dit för att spela några matcher, vi såg vikings mot steelers och jag hejade på när jag såg att de andra vikings-fansen gjorde det. Min sambo var impad att jag fattat, tills han fattade att jag fejkade :p

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  oj shit heja heja, hoppas du lyckas med studierna, att Js lag vinner och att vi iiiiiiinte får SD som tredje parti!!!

  Svara

 • Robert

  |

  Heja! HELA två timmar kvar. 😉

  Svara

 • Myhrans

  |

  Ser gott ut! 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Röstar du rött eller blått? 🙂 Om du hade fått vill säga.

  Svara

  • Sara

   |

   Tolkade det som att hon röstade rött häromdagen när hon skrev om det 🙂

   Svara

  • celie

   |

   Har för mig att hon skrev att hon ej är svensk medborgare o därför ej får rösta (till riksdag)

   Svara

 • Amanda

  |

  Mmmm Bo Bergström. Älskar att han i den där boken jämför olika typsnitt med personer och deras sätt att klä sig. Lycka till med essän!

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Helon

  |

  Vi knäckte tre chipspåsar och 3 liter läsk på 4 personer, det var en suverän kväll. Förutom dom där 13% i valet få förstås..

  Svara

  • Chips&Choklad

   |

   Bra jobbat! Mer chips och minde rasism åt folket.

   Svara

 • celie

  |

  Regina! Jag har ett tag nu funderat på hur det är att bo i norge/danmark, med tanke på vart detta land är på väg. Efter gårdagens val så funderar jag ännu mer. Jag kommer antagligen inom en snar framtid att skaffa barn med min kärlek, men vill absolut inte att hen ska växa upp i ett land där 13% är rasister. (Antagligen fler, men som ej har röstat)
  Hur är det att bo i Norge? Är det lätt att flytta dit från sverige – alltså är det stor skillnad på myndigheter? Lätt att skaffa bostad, jobb o dagisplats?
  Kram från celie.

  Svara

  • Caroline

   |

   Det finns tyvärr gott om rasister i Norge och Danmark med.

   Svara

  • Linda

   |

   Hej Celie,

   Jag hoppas att det är okej att jag hoppar in här. Precis som någon annan skrev så är rasismen absolut inte mindre i varken Norge eller Danmark – tendenserna är densamma över hela Europa. Jag kan dock förstå din spontana känsla av att vilja lämna stället – jag känner likadant!

   Jag har bott i Norge en tid för några år sedan och skulle väl skriva att det är ganska enkelt att komma in i systemet och landet som sådant. Men du bör naturligtvis kolla upp det noggrant vad det gäller regler, myndigheter och bostadsmöjligheter. Jag tyckte det var okej att bo i Norge, jag har släkt där och har tillbringat många somrar där – men i ärlighetens namn så kändes det ändock som hem-hemma när vi kom tillbaka till Sverige igen.

   Hur enkelt det är med arbete och bostad beror på var i landet du bosätter dig men generellt så är det nog litet lättare än på många ställen här i Sverige. Vi hittade ett hus via nätet på sörlandet och min sambo fick jobb omgående. Svenskar brukar vara uppskattade som både hyresgäster och arbetstagare, det är åtminstone min erfarenhet.

   /Linda

   Svara

 • Emma

  |

  Haha, jag har också en pojkvän som vill kolla på NFL. Han är med i en fantasy football league, sjukt seriöst. Har kollat båda söndagarna nu och måste väl erkänna att det faktiskt är ganska kul… Fast det är helt jäkla orimligt att fyra kvartar ska ta tre timmar.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Min kille också! Fattar noll av det där fantasy grejen. Ja, det är väldigt lite action, men kul när man kommer in i det 🙂

   Svara

 • Chips&Choklad

  |

  Men SJÄLVKLART behöver man extra allt! <3

  Svara

 • Josefin

  |

  Åååh Effektiv visuell kommunikation!! Bra bok 🙂 har använt den flera ggr!
  /Nördig student från MDH

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv