Detta är den sista jävla varningen

Blev misstänksam på en kommentar, så jag sökte på ip-adressen. Och visst var det en av de ip-adresser min stalker använt.

Anders i Göteborg. Har du tänkt sluta nu eller vill du att jag ska lägga upp ditt efternamn och var du bor också? Kanske hela handlingarna från rättegången från både mig och den andra tjejen du stalkat? Eller ska du fucking lägga av nu? Anledningen till att jag inte outat dig ännu är för att jag är så jävla snäll. Inte för att det är olagligt för mig att göra det. JAG VILL INTE HÖRA FRÅN DIG MER. Jag vill att du SLUTAR!

Jag vet inte vad ditt problem är. Men det spelar ingen roll om du använder ett annat namn, om du skriver om obetydliga saker, om du bara skriver ibland. Jag tycker att din besatthet av mig är obehaglig och jag vill inte ha NÅGONTING ÖVERHUVUDTAGET MED DIG ATT GÖRA NÅGONSIN.

 

1

2 3 4 5 6

0

Trackback from your site.

Comments (80)

 • Irriterad!

  |

  Vissa är bara helt dumma, och du måste ta jävligt bra självkontroll som inte gör massa elakt mot han. Hade bett alla i min närhet stalka tillbaka. Du är som du sa jääävligt snäll som inte lägger upp hans adress här, jag hade gjort det direkt.

  Reply

 • Frida

  |

  Åh, jag får så sjukt ont i magen bara av att läsa detta. Uppenbarligen har ju människan en förvrängd världsbild, antagligen är han psykiskt sjuk också. Att se hur han håller på är fruktansvärt, och då kan jag inte ens föreställa mig hur det är för dig. Jag önskar verkligen det fanns någonting jag kunde göra.
  Om han fortsätter, lägg då ut rättegångshandlingarna här, det är väl ändå en offentlig handling liksom. Sjukt. Åh. Kram på dig 🙂

  Reply

 • Lisa

  |

  Bra Regina! Jag har följt din blogg sedan starten och stödjer dig till 100% i detta! Ingen ska behöva gå igenom detta helvete. Men du gör det definitivt inte ensam. Vi finns här för dig. Alltid.

  Reply

 • Sanna

  |

  Men hjälp. … Man blir ju mörkrädd. Människan är ju så obehaglig så det finns inte . Att han ändrar namn hela tiden och varvar mellan galenskap / snällhet / sen hot och kritik , fy faaaaaan vilken sorglig människa . Förstår att du e rädd och att du e trött på detta . Han kan inte ha något värdigt liv när han gör såhär . Känns som en Martyr , speciellt när han skriver ” jag vill inte heller att detta ska fortsätta, vill gå vidare ” MEN GÅ VIDARE DÅ DIN JÄVLA IDIOT , det e ju han som satt er i denna sits , inte du . Nej , fy fan . Jag hoppas det ordnar sig fina du och att han fattar att han inte vinner nåt på att vara en stalkande idiot .

  Massa kramar till dig regina <3

  Reply

 • Lisa

  |

  Jag började läsa din blogg för kanske bara ett halvår sen, men den blev snabbt min favorit. Tycker det är helt fruktansvärt, det den här människan utsätter dig för. Skickar styrka och kärlek❤❤❤

  Reply

 • s

  |

  Väldigt stor lust att hälsa på Anders i GTB.. Dags att lägga av nu kanske ditt jävla psykfall!! Fattar du inte hur jävla obehaglig du är!!? Du säger att du inte stalkar henne? Hur fan förklarar du din besatthet då? Ta din medicin och dra åt pipskogen!!!

  Btw: Du är awesome Regina!! 🙂 <3

  Reply

 • A

  |

  Bra rutet Regina!! Jag hade aldrig haft den självkontroll som du visat! Stå på dig, vi är många på din sida! ❤️

  Reply

 • Nathalie

  |

  Fyfan vad snäll du är, seriöst. Jag hade antagligen skickat någon på hembesök till honom för länge sedan och då hade han antagligen aldrig kunnat använda händerna till att kommentera igen. 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Men herregud… Det här är ju helt sjukt… Och hur kan man vara så dum att man inte fattar att I.P-adressen är samma även om man byter mejladress och namn haha?! På riktigt, allt detta är patetiskt. Måste vara och ha varit skitjobbigt för dig under hela den tiden han har hållt på :/

  Kram på dig! Hoppas han slutar nu innan du behöver outa hela namnet.. 🙂

  Reply

 • Nina

  |

  Tycker han förtjänar att bli outad på din blogg!!!

  Reply

 • Hanne

  |

  Tur att vi som uppskattar din blogg på ett högst normalt sätt är fler än såna som han! Stay strong <3

  Reply

 • bella

  |

  Fy helvete vad han är slut i huvudet. Hur fan kan man på allvar vara så jävla dum att man bara fortsätter?? Anders skärp dig! Du skämmer bara ut dig själv. Du har ju varken någon respekt för andra eller någon självrespekt. Sorgligt.

  Reply

 • Janda

  |

  Helt rätt, ta ingen skit. Beundrar dig för att du orkat föra kampen trots ett så trögt rättsystem.

  Reply

 • Bekka

  |

  Kram <3
  outa jävlen

  Reply

 • Julia

  |

  Jag har alltid trott att din stalker har varit Robert, han som ALLTID kommenterar din blogg & även din mammas ibland? Men jag märker ju nu att han inlägg är ganska oskyldiga om man jämför med detta.

  Reply

  • Camilla

   |

   Haha jag har också alltid trott att det är Robert! Men det kanske är nån hon känner (Egoina, har jag fel?) eftersom han skriver på moderns blogg också 🙂

   Reply

  • Elin

   |

   Haha jag har också trott det var Robert!

   Reply

 • Fia

  |

  Ja, outa honom så kan vi, alla dina läsare, börja stalka honom så får han se hur jävla kul det är.

  Reply

 • Jenn

  |

  Usch på denna människa! Jag fattar inte hur man kan vara så äcklig och hålla på som han gör, hur han inte kan fatta att det är fel. Blä blir jätte arg bara jag tänker på det. Men ville bara skriva att jag tycker att du är otroligt stark som orkar fortsätta med bloggen trots honom. Stay strong! <3

  Reply

 • Hejaegoina

  |

  Bra Egoina! Det är inte okej att bete sig som Anders gjort och av kommentarerna att döma verkar han inte helt med…

  För Anders information kan alla som har lite kunskap om hur man söker upp ett rättsfall ta reda på hans efternamn och var han bor. Det kallas offentlighetsprincipen och jag hittade honom på två minuter. Så nu är det dags att lägga av!

  Reply

  • Becca

   |

   Åh juste ja! Det man ju göra!

   Reply

  • Jossan

   |

   Gjorde samma sak, inte särskilt svårt att hitta!

   Stå på dig Egoina, hans beteende är verkligen inte okej!

   Reply

  • Sarah

   |

   Japp. Som juriststudent har jag tillgång till massvis med juridiska databaser och jag hittade honom direkt. Namn, personnummer, rättegångar han deltagit i osv.

   Reply

 • Mallan

  |

  Usch förstår inte alls hur du känner eller vad du tvingas gå igenom men fan vad jag känner med dig. Han har väldigt tur som inte fått namn och adress publicerat, jag hade gjort det för längesedan. Vilket svin han är!
  Glöm inte bort i allt detta att vi alla är på din sida och stöttar dig till 100%!
  Många kramar ♥

  Reply

 • Frida

  |

  Du är en grym, stark och rolig bloggerska! Min favorit sedan flera år tillbaka. Jag skickar en BAMSEkram till dig! Usch och fy för vad du stått ut med. Vilket jävla svin.

  Reply

 • Gabriella

  |

  Jag tycker du är otroligt stark som står upp och fortsätter blogga här även fast bloggen är den lättaste sidan för honom att kontakta dig. Ärligt talat så hade jag inte pallat trycket, jag skulle nog sluta blogga och sen ta bort alla mina konton på internet. Jag är dock bara 15 år och lika mogen som yngel så jag är nog inte rätt person att jämnföra dig med. Hur som helst så tycker jag att du är jättestark person och du är absolut en av mina största förebilder! Tack för att du fortsätter blogga!

  Reply

 • Loppan

  |

  Anders måste ju inse att han har inget här att hämta. Släpp det, Anders i Göteborg! Släpp det!!!

  Reply

 • mirela

  |

  Tycker att du är så otroligt stark i detta. En massa bamsekramar till dig! <3

  Reply

 • moa

  |

  Men fyfan vilken obehaglig människa! Du är så stark som orkat dig igenom detta och att du inte lagt ut all info om honom ännu! Stå på dig hela tiden! Detta är ju sjukt:s får jag fråga om du vet VARFÖR han stalkar dig? Har han sagt det eller fattar han inte ens själv kanske? :S

  Reply

 • Louise

  |

  Jag beundrar att du är en så pass stor person i detta svåra, att du hanterar det på ett så moget sätt fast han är så obehaglig, du sprider inte en massa hat utan ger honom verkligen en chans. Synd bara att han inte ser sin chans och ger upp, starkt av dig att orka

  <3

  Reply

 • U

  |

  Bra, vi stödjer dig! Du är alldeles för snäll för det eget bästa, får obehagskänslor bara av att läsa några av de meddelandena du skickade här 🙁

  Reply

 • Becca

  |

  ❤️❤️❤️

  Reply

 • Caroline

  |

  Du är så himla, himla fin och ingen kan ta det ifrån dig.

  Till Anders: SLUTA. Ge upp. Skaffa dig en annan hobby, jag har hört att brodera med korsstygn är otroligt stimulerande.

  Reply

  • Jossan

   |

   Korsstygn är ingen du idé alls!

   Reply

   • Jossan

    |

    dum*

    Reply

 • anna

  |

  Shit vad läskigt att man kan se hans exakta plats med IP-adressen!

  Tror jag även hittat hans adress med hjälp av den.

  Men usch vad störd jag blir! HEJA REGINA!!

  Reply

 • Helen

  |

  Håller med några av ovanstående kommentarer, det var inte så svårt att ta reda på vem han är. Hoppas nån han känner läser detta och förstår vad han är för något. Och att du slipper höra något av honom igen! Riktigt obehagligt.

  Reply

 • Jo

  |

  Vilken jävla psykopat!

  Reply

 • Ehlin

  |

  Alltså, blir så jävla arg av att bara läsa, hade blivit så sjukt frustrerad och oxtokig om jag var du. Att aldrig få vara ifred liksom. Herrejävlar säger jag bara.

  Reply

 • Mandy

  |

  Direkt när du skriver Anders får jag upp en kille i huvudet direkt som inte är som alla andra om man säger, vill inte skriva för mycket här i kommentarerna bara iom att jag inte kan veta säkert. Jag bor själv i Göteborg. Hur som haver hejar jag stenhårt på dig! Stå på dig! Kramar till er.

  Reply

 • Jonna

  |

  Hoppas att han lägger av! Det finns så mycket vettigare och hälsosammare saker att göra med sin tid än skiten som han håller på med.

  Reply

 • Mattias

  |

  Haha sicken sopa köra med sitt eget ip…kunde du inte fått tag i en smart stalker:-) du förtjänar en bättre stalker…man kanske skulle svänga förbi vid nästa tur till gbg och höra vad Anders har att säga om det. Tänk på att det är fler än 15åriga tjejer som läser bloggar Anders…
  Häng han högt 🙂

  Reply

 • J

  |

  Jag tycker så synd om dig! Det är så orättvist 🙁 jag hoppas allt löser sig snart.

  Reply

 • D. DeMarkey

  |

  Vet du vad… tror inte mycket kommer att hjälpa då det känns som att den här människan är psykiskt sjuk. Och är han det så kommer nog inte mycket att gå igenom i skallen, då kanske han inte kommer förstå hoten. Möjligen för stunden men sen är han tillbaka då han saknar förståelsen pga psykiska störningar.

  Jag kan helt klart förstå att det är tufft, skrämmande och läskigt. Men jag tycker du ska outa och allt du kan göra för att blotta han, sluta vara så snäll, sluta tänk på andra. Han har väl hållit på väldigt väldigt länge, vad väntar du på? Outa och blotta, visa alla vem han är, vart han bor och kanske, kanske något otrevligt kommer att hända honom också så att HAN blir rädd och slutar. ;D

  Usch så irriterad jag blir av att bara tänka på att han är så sjuk och störd, men samtidigt tycker jag synd om idioten som inte har mer liv än så, han måste vara sååå förbaskat tragiskt. För han verkar inte ens skriva hemska saker.. på det du visar skriver han normala grejer… skum typ!!

  / Diana

  Reply

 • Tess

  |

  Du är så fantastisk Regina! Stå på dig och låt aldrig någon trampa på dig, du är bäst <3

  Reply

 • Alice i underlandet

  |

  Jag har en känsla av att denna Anders skulle få GANSKA många härliga postorderbeställningar på faktura om han outades. Nu råkar det ju vara så att jag är ganska jävla grym på att shoppa, så jag skulle ju kunna offra mig och min shoppingexpertis för a good cause liksom. Jag tänker mig en härlig mix utav vuxenblöjor och små porslinshundar!

  Reply

  • Jenny

   |

   Hahaha jaaaa!

   Reply

  • Jossan

   |

   Hahahaha!

   Reply

  • Titti

   |

   Ha ha ha ha ha!!!

   Reply

 • elin

  |

  Massvis med kärlek och respekt för dig finaste Regina! <3

  Reply

 • Tom

  |

  Inte du lägger ut något om honom här på bloggen bör du tänka på att det finns en liten risk att det kan räknas som förtal. Är det verkligen värt att ta den risken att du skall risker att betala skadestånd till honom?

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är inte förtal om jag skriver vad han blev åtalad för, jag behöver inte skriva att han faktiskt gjorde det. Det är allmänna handlingar som vem som helst får ta del av, det är inte oalgligt.

   Reply

   • Tom

    |

    Hur underligt det än verkar så spelar det faktiskt ingen roll att det är en offentlig handling. Om syftet/resultatet av att sprida en offentlig handling är “att utpeka någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller annars lämna uppgifter som är ägnade att utsätta denne för andras missaktning” så är det förtal.

    Reply

    • Egoina

     |

     Jag ska nog komma på ett sätt som gör det hela lagligt. Eller så kan han ju bara sluta så har vi inte problemet?!? Vad ska jag göra tycker du? Ignorera? Jag har gjort det i över sex år och det fungerar inte. Är trött på att behöva ta skiten.

     Reply

     • Tom

      |

      Jag förstår din frustration och har tyvärr ingen lösning att erbjuda. Min kommentar är faktiskt av ren omtanke för hur tror du det skulle kännas om du tvingas betala skadestånd till honom? Men du gör som sagt som du vill.

     • Egoina

      |

      Nej, det skulle såklart inte vara kul. Men med tanke på hur rättssystemet hanterat dessa nätfrågor tidigare så är det nog ingen risk. Och även om det skulle vara så tar jag den. Är trött på idioten.

    • Egoina

     |

     Förresten så sökte jag på din mejladress och fick upp en hel del otrevliga kommentarer du skrivit till mig. Du kanske också skulle lägga av? Världen är bra mycket trevligare utan näthat.

     Reply

     • Tom

      |

      Det är möjligt att du uppfattar alla kommentarer som inte typ säger “vad fin du är i håret” som otrevliga. Tycker du att jag har utsatt dig för näthat, tycker jag definitivt du borde polisanmäla mig.

     • Egoina

      |

      Haha, det gör jag definitivt inte. Men kommentarer i stil med att jag försöker få valuta för skattepengar genom att inte klara av tentor, eller nedvärderande kommentarer om min utbildning är otrevliga. Självklart ska jag inte anmäla dig, det skulle vara onödigt mycket jobb för en mindre trevlig kommentar lite då och då. Jag tror inte ens det går. Jaja, fortsätt du. Jag kan ju välja om det godkänns eller inte.

     • Tom

      |

      Kommentaren om omtentan var menat som ett skämt. Ber om ursäkt om du tog illa upp. Alla råkar ut för omtentor och vi brukade oftast skämta om detta när jag läste ekonomi.

      Sen var det heller inte mitt syfte att nedvärdera din utbildning. Det var kanske dumt sagt, men ville bara påvisa att det är skillnad på samma utbildning mellan olika lärosäten. Men då jag inte har läst din utbildning på något lärosäte så kan jag inte uttala mig om den.

     • Egoina

      |

      De två kommentarerna jag nämnde är inte de enda. Men okej, ingen fara. Ha det bra!

 • Linnéa

  |

  Kram på dig <3

  Reply

 • Sofia

  |

  Fyfan vad obehaglig människa. Helt stört att någon kan hålla på så!!

  Reply

 • Jack

  |

  Jag längtar tills du outar honom så kan vi alla när vi ser honom behandla han lika illa som han varit mot dig, Egoina…

  Reply

 • TH

  |

  Men gud vad obehaglig och konstig människa. Han har fan inte rätt att göra så här….this bitch is going down!

  Reply

 • Emma

  |

  “Jag vill inte ha nåt mer med detta att göra, jag är lika trött på det som du” men varför fortsätter du kommentera och försöka hålla kontakt då?! Herregud, vissa människor alltså… All styrka till dig Regina!

  Reply

 • Nathalie

  |

  Jag blir så jävla förbannad på denna underliga man.
  Egoina, jag hoppas att du förstår att alla dina läsare är på din sida i det här, skriv ett inlägg och vi är 20 personer utanför hans dörr på 10 minuter.
  Så här ska det inte vara! Du är en underbar människa!
  <3
  /Nathalie

  Reply

 • s

  |

  Outa honom för fan jag stalkar honom mer än gärna. Jäkla psykfall

  Reply

 • Katta

  |

  Snacka om multipla personligheter

  Någon som vill till Göteborg 😉

  Människan är ju helstörd.

  Reply

 • Johanna

  |

  Har läst din blogg i flera år och blir bara mer och mer inspirerad av dig ju mer jag läser. Det är så fruktansvärt orättvist att någon som du, som är en sådan bra och vettig människa ska få ta så här mycket skit. Stå på dig, du förtjänar så mycket bättre än det här!! Stor kram <3

  Reply

 • Marie

  |

  Sluta vara snäll. Outa honom, lika bra. Så kan vi hoppas att han slutar.

  Reply

 • Malin

  |

  Usch, vad obehaglig typ. Outa så kan alla dina läsare börja stalka honom så får han se hur det känns! Vi är står på din sida, Egoina!

  Reply

  • Margareta

   |

   Stalking är ett brott och man kan inte stoppa ett krig genom krig. Tyvärr. Det blir bara fel om folk kommer stalka honom för då är man inte bättre själv. Kanske därför Egoina inte vill lägga ut honom.

   Reply

 • Sandra

  |

  Den här personen mår troligvtis inte så bra psykiskt. Hoppas han kan få hjälp och sluta trakassera dig och även andra. Lycka till!

  Reply

 • maria

  |

  tkr du ska outa honom, in i minsta cm på kartan vart han bor,fullständigt namn osv, prata om honom i tidningar efter du skrivit ut all info om honom här.. du är för snäll mot någon som är sjukt obehaglig!

  Reply

 • lina

  |

  <3

  Reply

 • Emilia

  |

  Lägg ut domen, är ju offentlighandling.

  Reply

Leave a comment

Arkiv