Follow my blog with Bloglovin

Världens sötaste lilla outfit

Jag begav mig ut för att köpa present till min kusinbebis igår. Lättare sagt än gjort. Jag har aldrig köpt något bebisrelaterat i hela mitt liv och kände mig så lost. Jag stod bland grejerna och bara “jaha, jag vet inte ens vilken storlek en bebis har”. Det fanns inte någon där jag kunde fråga, så till slut ringde jag Johannes syster (som har tre pojkar) och bad om hjälp. Efter att ha frågat om råd valde jag storlek 68. Jag tänker att det är roligare att köpa något han kan ha längre fram än något han växt ur imorgon.

Men i alla fall, vill ni se vad jag köpte? Eller ja, ni har inget val. För här kommer det:

 

DSC03535

DSC03533

Allt är från Kappahl.

Hur fint?? Det fanns så många fina saker! Den här ungen kommer bli så bortskämd, haha. Om jag någonsin får turen att få barn så ska mitt barn lätt ha öron på allt. Som en livs levande teddybjörn. Så sött att jag dör.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • Sandra

  |

  Så sött! Kappahl har väldigt fina bebiskläder 🙂 Väntar själv en pojk i januari så har spanat mycket och Kappahl lockar nog nästan mest. 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Åh! Om jag får kids har jag också planerat att ha nalleöron på allllltt! Haha 😉

  Svara

 • Filippa: En+neuroatypisk+blogg

  |

  Jättefina grejer och jättesmart att köpa större storlekar 🙂 Det är vanligt att få kläder och de flesta köper i minsta storlekarna, men de kan ju barnet bara ha några veckor. Får man tio pyjamasar i storlek 50 så hinner man knappt använda alla. Storlek 68 brukar barnet ha lite längre tid dessutom, så då hinner man använda sina fina presenter många fler gånger. Mycket roligare!

  Kappahls Newbie-kollektion är min absoluta favorit. De har så jäkla mycket fint!!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Nästa gång du ska köpa barnkläder.. brukar sitta en lapp uppsatt med dom olika barnstorlekarna 🙂 iaf på hm lindex och kappahl

  Svara

 • Johanna

  |

  Alltså nu vet jag inte vart jag ska ta vägen!!! Har läst typ hela ditt arkiv de senaste dagarna men kan inte hitta det. Du skrev om något ord någongång, ett vanligt ord vi använder ofta och det stavades inte alls som många av oss trodde.. Eller hade någon annan avslutning än det vi trodde.

  Jag kan bara inte komma på ordet och jag vet inte vart jag ska ta vägen nu!!!! Kommer du ihåg vad det vad och lan hjälpa mig?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Omständlig? 😉

   Svara

   • Johanna

    |

    Åh tack! Nu kan jag sova lugnt inatt.. Och nu blev jag helt starstruck för att du svarade! ☺️

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha gulle du <3

     Svara

  • Robert

   |

   Chokladet? 😉

   Svara

 • Sandra

  |

  Åh, visst drar det i livmodern när man handlar bebisgrejer i vår ålder!

  Svara

 • mikki

  |

  Vi har byxorna, fast i grått, och mössan. Båda används flitigt 🙂
  Byxorna tvättar jag ett par ggr i veckan, de håller fortfarande form och färg 🙂

  Svara

 • Mamma Karin

  |

  Helt rätt med något att växa i 🙂 Vad himla fint du köpte, Newbie har så sjukt söta och bra kläder 🙂 Håller med om öronen, älskar öron! Min flicka hade en sån där minimössa, sååå söt!

  Svara

 • M

  |

  Åh, älskar KappAhls bebiskläder! Min dotter har på sig det väldigt ofta haha!

  Svara

 • W

  |

  Gulliiigt!!

  Svara

 • Smarre

  |

  Den mössan hade jag på min son förra vintern när han vart nyfödd 😀

  Svara

 • Emelie

  |

  Superfina!! Älskar bebiskläder 😀

  Svara

 • Myhrans

  |

  Aw så himla söta plagg! Önskar jag kände fler bebisar att köpa kläder till hehe, allt är så galet gulligt. 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Öron på bebismössor är nog det sötaste.

  Svara

 • Ida

  |

  Jag fullkomligen älskar bebiskläder. När jag jobbade i klädaffär blev jag alltid överlycklig när jag fick packa upp små tygstycken i strl 52. Allt var så puttinuttigt och söttinöttit. Sådär som bebisar är.
  Men bevare mig väl när de kräks på golvet under magsjuketider. Fast det är ju en annan historia…

  Svara

 • Louise

  |

  Åh jag älskar verkligen bebiskläder!! Kan komma på mig själv ibland när jag är på stan att jag tittar på bebiskläder hahah.. Ibland önskar man att man hade någon liten att skämma bort!

  Det här har ingenting med inlägget att göra, men tänkte på dig då jag såg den här; http://twentytwowords.com/starbucks-baristas-arent-dumb-heres-the-real-reason-they-spell-your-name-wrong/ Du kanske inte är så mycket på starbucks (jag vet inte) men på andra ställen där du typ byter namn för att de inte ska höra fel 😉

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Jennie

  |

  Du kan ju tipsa din kusin (?) om att ifall hon får för mkt bebisbilder i samma storlek, att spara lapparna på o bara gå o byt storlek i respektive butik. Har inte varit med om att man behövt kvitto, inte så länge lapparna är kvar. Det var guld för oss kan jag säga.

  Svara

 • Lilly

  |

  Den där tröjan stod jag och kollade på i torsdags också! Den är ju så gullig! Fast jag känner ingen bebis jag kan ge den till så jag kunde inte köpa den… 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv