Follow my blog with Bloglovin

Måste firas

J har haft jättemycket huvudvärk idag, så jag har tagit hand om, pussat på och köpt allt gott han ville ha i affären:

 

20140827-205926-75566035.jpg

20140827-205925-75565439.jpg

 

Men egeeentligen var det inte därför. Jag hade ett dolt motiv. Idag för ett år sedan är nämligen första gången vi pratade med varandra. (Eller idag och idag. Klockan var typ två på natten, så det var den 28:de om vi ska vara petiga. Men för mig är inte dagen över förrän man sover). Jag frågade efter ex-tentor i klassens facebookgrupp och så skrev han till mig. Sen sågs vi på en fest två veckor senare.

Det måste man ju fira. Så jag köpte massa gott och så fick han en present. Sen informerade jag honom om vilken dag det var egentligen.  Jag fick tvåtusen gullighetspoäng sa han.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Myhrans

  |

  Åh men jag dööör vad gott!

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  åååå så sött, jag dör, vad söta ni är. Så himla goa.
  Ha en fin kväll

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt, men om jag förstod det rätt får ni vänta några timmar till innan ni kan äta. 😉

  Svara

 • Marie

  |

  Tacos till mat och Ben and Jerry’s till efterrätt? Jag dör avundsjukedöden.

  Svara

 • Vendela

  |

  Asså………diggar verkligen dig men nu typ slutade jag… VART ÄR ANANASEN?!?!?!

  Svara

  • Egoina

   |

   Inte frukt i mat!!!! :'(

   Svara

  • Emma

   |

   Eller huuuur?!
   Det är ju ananasen som gör det komplett! 😛
   Den ger sötma till allt det salta och starka.

   Svara

 • sanny

  |

  Åh älskar att det är dem två godaste b&j smakerna! Good taste, haha!

  Svara

 • malin

  |

  HALLÅÅ vart hittar man en partner som är som antingen dig eller J?! Ni båda verkar vara världens gulligaste och jag skulle typ dö för att få vara tillsammans med nån av er (inte bokstavligen (för ni har ju varandra) men nån som är precis lika go och gulliga som ni haha)

  Tacksam för svar 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, åh tack <3 Vet inte faktiskt? Men skam den som slutar leta 😀

   Svara

 • Limar

  |

  Vad fint!

  Jag gjorde en liknande grej på årsdagen för vår första konversation. Fast jag ställde verkligen klockan på 0:20 och gav min nyväckta kille en stor kyss när klockan ringde. Förvånat undrade han varför jag ställt klockan varpå jag svarade “för att fira att det nu är exakt ett år sedan jag skickade mejl till dig för första gången”

  Jag lyckades också vinna massor med gullighetspoäng. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv