Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En vecka kvar

Vi har en sjukt icke-produktiv dag. Men jag tänker inte ha ångest över det. För om en vecka börjar skolan igen och då är mitt sommarlov över. Det vill säga att jag måste ha några som helst rutiner, måste plugga och jag lovar att jag ska skärpa mig med bloggandet.

Vi orkar inte laga mat ikväll, så vi funderar på om vi ska köpa pizza eller om vi ska prova ett sushiställe som gör ”sushi på skånska” som ligger här i närheten. Vi har sagt att vi ska äta där sedan vi började träffas och ja, det är typ snart ett år sedan. Men då jag inte är ett stort fan av sushi och inte känner för att yoloa blir det nog ändå pizza. Mvh/ tråkig.

 

20140824-191541-69341191.jpg

Soff+dator mode. Mode som på engelska då alltså. Hur fashion det här är vet jag inte.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Lina

  |

  Rå epok, bästa sushin!! 🙂

  Svara

 • Citrin

  |

  Om det inte är på Rå Epok i Lund så skit i sushin. Det är enda sushistället i Skåne värt att äta på (plus Saiko i Malmö) så det så! 😉

  Svara

 • Pauline - Sparkling eyes

  |

  Men ååååh! Vem tackar nej till Rå-epok? Iofs bara ätit hos dem i Lund men är klart bästa sushin om man bortser från ett par ställe i Malmö!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Jag röstar för Rå Epok 🙂
  Mvh, före detta Lundabo

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  Hoppas på att få se mer av dig på bloggen men självklart kommer studierna först.
  Vad fin du ser ut på bilden, blåa ögon precis som toppen/klänningen.

  Ha en fin söndag.

  Svara

 • Robert

  |

  Att gå in i Pizza mode låter inte fel. 😀

  Svara

 • Myhrans

  |

  Sushi är ju det bästa som finns, ni borde testa det stället tycker jag! Nu har jag ju ingen aning om de gör bra sushi, men jag tror på dem haha. 🙂

  Svara

 • Singelbloggaren

  |

  Söndag är lika med pizza! En sådan tradition bör icke brytas. 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Vad fin du är! Hoppas allt går bra för dig :D!!

  Svara

 • Lina

  |

  Jag gillade inte heller sushi. Men. Den där sushin på Skånska skämtar du inte bort. Det finns en rulle med tillagad lax och chili (på toppen) har jag för mig. Lite chilimajo och deras syltade lök. Så jävla gott. Vill äta det nu!!!!

  Svara

 • tina

  |

  Men ååååh! ”Sushi på skånska” är ju bästa sushin! 😀 Du måste prova! (En såndär ”laxarolle” är mums! Men misosoppan är inte lika god som på andra sushiställen så den kan du skippa :))

  Svara

 • Cassandra

  |

  Wat, bor din kille nära halalid? Då har ju vi kanske åkt buss tillsammans massvis med gånger! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv