Follow my blog with Bloglovin

ÅÅhhHHhhhh €%&#@

Jag hatar mig själv lite just nu. Jag stod precis i duschen och löddrade in håret när jag upptäckte en spindel i taket. Usch. Typ värsta scenariot (ok, det är inte det värsta spindel-scenariot jag kan tänka mig, men topp tio i alla fall) (kan inte skriva om de andra topp tio sakerna för att jag är rädd att de inträffar då och gör nummer ett på listan det så tror jag inte att jag orkar finnas mer).

Det fanns inte mycket mer att göra än att springa ut ur duschen och skvätta shampoo överallt medan jag tog fram dammsugaren. Sen dammsög jag upp den, men jag var så rädd och klantig att liksom råkade tappa dammsugarröret och innan jag förstod vad som hänt hade jag sugit upp en sminkborste. Alltså hur lyckas man?? Jag hade inte brytt mig om det inte vore för att det är en sån där svindyr borste från Bare Minerals.

Ååååh. Vad gör jag nu då? Jag tänker ju knappast öppna dammsugarpåsen.

 

20140822-175154-64314225.jpg

Om ni undrar varför jag är så snygg så är det för att mitt ena öga konstigt nog är jättesvullet idag och jag försöker bota det med något jag fick i en goodiebag en gång.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (39)

 • Robert

  |

  Ajajaj, komplicerad situation. 😮

  Svara

 • Linnea

  |

  Hahaha ååh hur typiskt??

  Svara

 • Cathrin Lindstrand

  |

  Det är väl de du Har pojkvän till!! Haha 🙂

  Svara

 • Maria

  |

  Nej stackars spindeln :/ jag har en som bor vid mitt fönster, tycker det är jättebra för den äter upp alla småflugor dom kommer såhär års :))

  Svara

 • Sarah

  |

  Du har väl pojkvän? Låt honom bevisa sin manlighet genom att öppna dammsugarpåsen. 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Haha alltså stackare! Usch vilken panik man får xD

  Svara

 • Nina

  |

  Äh, öppna dammsugaren och ta ut borsten, den sitter garanterat i öppningen. 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Be killen ställa upp och att öppna för tusan! Det är ju bara att tvätta sminkborsten 🙂

  Svara

 • h.

  |

  Jag önskar att spindlar var min största fobi också 🙁 Själv är jag liiiivrädd (alltså LIVRÄDD) för alla kryp som flyger/hoppar gräshoppor (!!!!!), nyckelpigor, fjärilar, getingar, sländor.. alltså fy fan! Spindlar är jag också rädd för men dom sitter ju bara där på golvet/väggen och så kan man ha dom under uppsikt, men saker som flyger/hoppar kan sitta i taket ena sekunden och nästa stund är dom i ens ansikte eller hår. Haha ja, min fobi gör att jag ogillar sommaren. 😉

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  Men hallå, vad har man en pojkvän till.. haha. Det är väl därför dom finns.. Jag är PRECIS som du, MEN jag har lärt mig att inte dammsuga upp dom längre, för dom dör tydligen inte där.. dom kan lägga ägg där inne och har man otur så kommer det ut en massa små spindlar därifrån. Så jag skulle be killen öppna, ta ut borsten och sen slänga påsen ganska omgående!!!!!

  Ett tips från en vettskrämd och full av fobi, galen spindelhatare. 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Hahaha, en gång råkade min mamma dammsuga upp min hamster… Han återfanns ett par veckor senare när mamma av en slump öppnade påsen. Det sjuka var att han levde! Han hade väl ätit ett par dammråttor för att överleva.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha åh! Stackars!

   Svara

 • Nathalie

  |

  Öppna påsen! Så värt den minuten mot att få tillbaka borsten. Bara att göra rent och glömma incidenten 🙂

  Svara

 • Lovisa

  |

  Som när jag var i Australien i våras och står i duschen och sköljer ur schampot, kollar upp och har en av Australiens giftigaste spindlar ca 20 cm från ansiktet-på insidan av glaset! Dog nästan på fläcken

  Svara

 • Lina

  |

  Se det från den ljusa sidan. Om man har spindlar i hemmet betyder det tydligen att man har ett “friskt” hem.. 🙂

  Svara

 • Lina

  |

  Se det från den ljusa sidan.. Har man spindlar i hemmet ska det betyda att man har ett “friskt” hem 🙂

  Svara

 • Alexandra

  |

  Hahaha det här inlägget fick mig att garva rejält, mest för att jag också hade ett otrevligt insektsproblem idag 😀

  Jag stod och lagade mat i typ en timme enbart för mig själv och satt stolt upp det fint på en tallrik och gick till vardagsrummet. Flög dock in en geting precis när jag satt ner mig(som jag har sjuklig fobi för). Tog instinktivt tag i en hårspraysflaska och sprayade ner den så att den inte kunde flyga, dock kunde den fortfarande springa och sprang runt på fönsterbrädan och damp sen ner på golvet bakom gardinen varav den sedan var spårlöst försvunnen. Fick typ möblera om hela rummet innan jag hittade den runtspringandes. Maten var iskall när jag äntligen kunde sätta mig ner igen… 🙁

  Ha en fin kväll!

  Svara

 • Lottie

  |

  Jag vill inte vara den som är den men.. Du ska aldrig dammsuga upp en spindel för den lever på skiten i påsen istället 🙂

  Svara

  • Alexandra

   |

   Tror dock att de är så pass sköra att de inte överlever trycket. Jag hade en källarspindel en gång som satt i min handduk som jag tog på mig efter att ha duschat, den fick dock mer panik än mig och föll ner i golvet och tappade ena benet :/

   Svara

   • Jenny

    |

    HAHAHAHAHAHAHA

    Svara

   • Elin

    |

    Hahahahaha made my day!!

    Svara

  • Robert

   |

   Glöm inte att suga upp den obligatoriska (okokta) pastabiten efteråt! Brukar göra susen. 😉

   Svara

 • Olivia

  |

  ALDRIG dammsuga upp spindlar!! Hårspray!!!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Åå stackare! Jag hittade en himla LARV hemma på bänken imorse. Var kom den ifrån?? Och hur har den kunnat kräla ända dit? Usch och fy, nu känns det som att jag har larver överallt här hemma…

  Svara

 • Nea

  |

  JAG VET JAG VET!! Anlita någon till att öppna påsen utomhus!

  Svara

 • sascas

  |

  Det är det man har pojkvänner till 😉

  Svara

 • Klanten

  |

  Hallå!
  Hamnade på din blogg när sökte på korta ögonfransar (eller något sånt) och läste att du klippte dina. Jag har “RÅKAT” gör ungefär samma sak när jag försökte bli av med en misslyckad ögonfransförlägning. Fattade inte innan hur sjuk jag skulle se ut utan fransar…
  Nu är det som det är. Men undrar mest, hur lång tid tog det för dig innan du fick tillbaka dina?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh, stackars dig!! Det tar tyvärr cirka 8 veckor innan ögonfransar är tillbaka ordentligt. De växer jättesakta. 🙁

   Svara

 • Lojsa

  |

  Jag vågar nog påstå att jag var med om en del i topp tio värsta-spindel-incidenter förra veckan när jag hittade en spindel i min säng, när jag skulle gå och lägga mig efter ett låååångt nattpass. Trött var jag och spindeljäveln rymde och återfanns ej. Behöver jag säga att jag sov på soffan några dagar efter det? Haha!

  Svara

 • Alva

  |

  Hur fan kan du säga att låren ska gå ihop? Det finns inget “ska”. Hade alla människor haft en normal procent med fett i kroppen hade det varit minst lika vanliga att låren inte går ihop som att dom går ihop! Skulle gissa på att 50% av folk som har lår som går ihop är anledningen för hög fettprocent. Du får det att låta som att om man inte har lår som går ihop så är man ett benrangel och att det är jättefult och okvinnligt. Jag vet att dina inlägg om lår var gamla men var tvungen att skriva det för jag blev upprörd. Och det där med magen. Att folk hade påstått att du blivit gravid. Där står du i flera bilder och spänner ut magen och påstår att SÅ SKA MAN SE UT OM MAN ÄR KVINNA. Och sen avslutar du med “för jag är normal”

  Dina inlägg är säkert jättebra för överviktiga personer med för hög fettprocent för att de ska känna sig bättre. Men för oss andra normalviktiga och smala så är det RENA MOBBNINGEN! Du får tycka vad du vill men du får fan tänka efter vad du skriver när det publiceras offentligt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha..oj. Jag har aldrig sagt att någon SKA se ut på något sätt. Alla ser ut som de gör och jag lägger verkligen ingen värdering i det, inget är rätt och inget är fel. Kvinnor (och män för den delen) ser olika ut och så är det. Har jag uttryckt mig klumpigt eller fel i något gammalt inlägg så ber jag om ursäkt såklart, det reflekterar i så fall inte mina åsikter idag.

   Svara

 • jnk

  |

  Ok det kanske inte är så snällt av mig att berätta.. eller så är det det? Spindlar kan krypa ut ur dammsugare. Ofta dödas de inte av “suget” och kryper bara ut genom röret igen när du stängt av den.

  Svara

 • melinda

  |

  Spindlar är djävulens avkomma. 🙁
  Jag har nog redan varit med om 2 av mina topp 10 värsta scenarion. En gång vaknade jag av att en stor husspindel kröp på min kind, jag storgrät i två timmar och sov på soffan i 3 dagar haha.
  En annan gång satt jag på toaletten och tog upp toarullen, och sen ramlade det ut en stor husspindel INIFRÅN rullen, ner på mitt ben.. så jag flög upp från toaletten och ramlade och slog mig på golvet. Det låter väldigt mycket roligare än vad det verkligen var haha 🙁

  Svara

 • Jenny

  |

  oooh är det puffy the eye bag slayer??

  Svara

 • Rebecca

  |

  Läste någonstans hur många spindlar man äter upp i snitt varje år när man sover.. Kommer inte ihåg exakt men det var typ 3-5 per år eller så. Efter det sov jag, helt allvarligt, med igentejpad mun i flera nätter (tills det blev ihållbart pga att jag kände mig för psycho…) True story.

  Svara

 • Hanna

  |

  När jag duschade en gång så torkade jag mig efteråt i vanlig ordning och satte upp håret i en turban. Fasan när det ramlar ut en “död” spindel när jag tar av turbanen. Tror, naiv som jag är, att den var död så går därifrån för att hämta dammsugaren. När jag kommer tillbaka var den borta………………… Kände nästan att enda lösningen var att elda upp huset

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv