Follow my blog with Bloglovin

PLUGG

Ledsen att bloggen står tom just nu. Men jag vill verkligen, verkligen klara tentan imorgon och om jag skulle blogga skulle det endast handla om hur mycket jag hatar ekonomi och hur dålig jag blivit på mina Ipad-spel (man måste ju pausa). Nej, ingenting går vägen just nu! Fast okej. Det går ändå bättre än igår. På tentaplugget alltså. Bara budgetskiten som inte vill fastna.

Det här har jag mutat mig själv med idag:

 

20140820-232214-84134293.jpg

20140820-232213-84133447.jpg

Salt & Blandat och Gino. Man får unna sig sånt när man pluggar. Och annars också för den delen. Jag är inte den som är den.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • Hannah

  |

  Lycka till på tentan! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt – med gino. 😉

  Svara

 • Filippa: En+neuroatypisk+blogg

  |

  Salt och blandat är ju bland det godaste som finns. En gång hittade jag dem i lösvikt. Kikade noga efter så att ingen stod och tittade, och sedan letade jag upp typ alla honungssnäckorna. Känslan av att vara en dålig medmänniska kunde inte sudda ut den totala njutningen av en påse full med salta honungssnäckor den kvällen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha åhh. Ska göra det med trianglarna 🙂

   Svara

  • Sofie

   |

   Haha, jag tycker du låter som en riktigt bra medmänniska, jag hatar honungssnäckorna. Själv tycker jag chililakritsarna och de mjuka runda med hål i är absolut bäst 😀

   Svara

 • Maline

  |

  Igenkänning på detta. ALLT annat kan bli intressantare/viktigare när man tentapluggar. Till och med tvätt och disk… :p

  Lycka till!

  Svara

 • Tomas Berner

  |

  Helt rätt! När man har mycket att göra kan alla behöva en morot, fast en lite onyttigare sådan 🙂

  Svara

 • LILIJA

  |

  Hoppas att det går bra idag 😀

  Svara

 • Elin

  |

  Vad spelar du för ipadspel? Jag menar, om några dagar är det dags för c-uppsatsen, så varför inte förstöra den med lite spel?

  Svara

 • Kajsa

  |

  Sitter med och sliter inför en ekonomitenta som infaller imorgon… en obligatorisk kurs i min annars så roliga utbildning, och jag hatar den.Haha. STORT lycka till idag!

  Svara

 • daniela

  |

  Vad har du för speltips till ipad? 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Det där klarar du lätt! Hur gick det med det där jobbet du fick btw? Ska du börja där eller valde du att fortsätta med plugget? 🙂

  Svara

 • ida

  |

  Vad gott 😀 lycka till med tentan!!

  Svara

 • Louise

  |

  Vad har du för frukter i din gino? Blir alltid så sugen på att göra men vet inte hur man gör, haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Bär, banan och kiwi. Sen masssor med vit choklad på 😀

   Svara

  • Sofia

   |

   Jättegott med granatäpplekärnor i också:)

   Svara

 • Linnea

  |

  Vad är det för någon ekonomikurs du pluggat till? håller också på med ekonomi, både modeller för intern styrning och inledande extern redovisning, vill bara Dö så svårt det är! Har du några tips att ge?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv