Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vi slösar genom att spara

Under tiden jag ligger på stranden och har det nice kan ni läsa min krönika i förra månadens VR. Hoppas ni gillar!

 

IMG_4153

IMG_4155

IMG_4156

IMG_4157

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • Linn

  |

  Riktigt bra skrivet! Gillade verkligen poängen och slutklämmen va awesome 😀 tack för lite morgonpepp!

  Svara

 • Josefine

  |

  Angående att spara mat/godsaker så är det ju ett plus (eller nåt?) att jag fortfarande bor hemma med två väldigt själviska och glupska syskon som äter upp allt så fort det finns. Äter jag inte direkt när det är nyköpt får jag ingenting. Spara är alltså inte ett alternativ.

  Svara

 • Louise

  |

  Åh så bra krönika! Känner igen mig alldeles för väl om att ”vänta till rätt tillfälle”, fick verkligen en tankeställare nu. Tack för att du skrev den här! 😀

  Svara

 • JH

  |

  Kan vara det bästa jag har läst på länge. Jag slösar på precis det här sättet. Så dumt ju.

  Tack, Egoina! Nu ska jag sätta på mig min fina, prickiga klänning jag skulle spara tills vi skulle ut med vänner. Man kan ju vara fin om ban ”bara” skall äta tilsammans med sin sambo och katten.

  Svara

 • Ehlin

  |

  Minns när jag läste denna i tidningen, världens uppenbarelse. Så jävla braaa Egoina. Stor eloge till dig för denna text!

  Svara

 • Josefin

  |

  Du skriver så braaaaaaaaaaaaaa!! Bäst äru.

  Svara

 • Emma

  |

  Som vanligt en bra krönika 🙂
  Fick mig verkligen att tänka efter!
  Jag gör också såhär, och det är ju inte rätt..
  Kommer försöka ändra på det hädanefter. YOLO right? haha.

  Svara

 • Robert

  |

  Klart att vi gillar den. Kunde inte gjort en bättre krönika själv. 😉

  Svara

 • Amelie

  |

  Det är så sant! Jag ska verkligen börja sluta spara. Börja leva lite mer i nuet liksom. Jag vill njuta av livet, så det är bäst att börja direkt. Tack för den tankeställaren! 🙂

  Svara

 • ida

  |

  Du är verkligen duktig på att skriva :D! himla roligt att läsa :D!!

  Svara

 • LILIJA

  |

  Ahh, vad komiskt att du skrev om detta precis nu 🙂 Jag är likadan när det gäller kläder/smycken/osv, men jag har faktiskt börjat ändra mitt beteende på sistone & ”klätt upp” mig till vardags också. Just för att annars blir det ändå aldrig (eller iaf. extremt sällan) ”rätt” tillfälle att använda allt 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Haha shit, tänk att jag är precis tvärtemot. Tar alltid på mig det nyaste klädesplagget, hugger direkt in på mangon när jag kommer hem och tänder doftljusen direkt. Min filosofi: Varför skulle jag köpa det om jag inte använder det? Då har jag ju ingen nytta av det!

  Svara

 • Pernilla

  |

  Det är aldrig för sent att lära sig, detta var första gången jag inte kisar för att läsa din krönika från första bilden och sen när jag lyckats läsa mig igenom hela med vissa gissningar skrollar jag ner för att se att du lagt in den med närbilder också. VARJE GÅNG förutom idag!! 😀 haha
  Förresten gillar jag dina krönikor väldigt mycket!

  Svara

 • victoria

  |

  älskarrrrrr

  Svara

 • Mika

  |

  Gillar verkligen krönikan! Den var fin:)

  Svara

 • ugglan

  |

  Så bra skrivet! Ska rota i garderoben efter en riktigt fin klänning och ha på mig i morgon, och använda en parfym som jag har sparat 🙂

  Svara

 • Camilla

  |

  Gillar dina krönikor,du är bra på att sätta ord på saker, att beskriva olika företeelser som stämmer så bra. Man känner igen sig.

  Svara

 • Frida

  |

  En sån bra tankeställare! Jag ska börja ha ”finkläder” även till vardags. De blir ju aldrig använda annars!
  Tack för en superbra blogg 🙂

  Svara

 • Sanna

  |

  Riktigt bra krönika! En av dina bästa skulle jag tro 🙂

  Svara

 • daniela

  |

  älskar dina krönikor, jättebra!!

  Svara

 • Emelie

  |

  Så himla bra skrivet, kan bara hålla med!

  Svara

 • Emmy

  |

  Riktigt bra text! Och älskar också den chokladen, perfektion!

  Svara

 • Lesthi

  |

  Tänkvärd krönika 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Vilken fin krönika! En tankeställare som nog gör livet lite roligare, lite oftare 😀 duktig du är!

  Svara

 • Catta

  |

  En av dina bästa krönikor faktiskt, så jävla sant, är likadan! Bara för det så ska jag ta på mig någonting imorgon som bara har hängt i garderoben och väntat på ”rätt tillfälle” 😀

  Svara

 • Louise

  |

  SÅ Bra skrivet!!

  Svara

 • clara

  |

  asbraaaaaaaa

  Svara

 • Sandra

  |

  Otroligt bra krönika. Det är verkligen något som många bör tänka på (mig inkluderad) Man kanske inte alltid vill tänka så, men man vet aldrig hur länge man lever!

  Svara

 • Maria

  |

  Det bästa du skrivit. Denna tisdag ska jag ga finklänning!!

  Svara

 • Filippa: En+neuroatypisk+blogg

  |

  Superbra krönika 🙂 Jag var länge en sådan som sparade till bättre tillfällen, men har lagt ner det nu och känner nog att jag lever ett rikare liv tack vare det. Tänder fina stearinljus nästan varje kväll, lagar superseriös mat mitt i veckan om jag känner för det och piffar till en vanlig tisdag med att använda de finaste skorna jag har. Vardagen blir så sjukt mycket mysigare när man inte begränsar sig och de där fina/mysiga/härliga sakerna bleknar inte bara för att man upplever dem lite oftare.

  Svara

 • Jessica

  |

  Helt rätt och riktigt! Bra skriver egoina!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv