Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En sån vecka

Det är verkligen inte min vecka. Allt bara går fel känns det som. Jag fick en jättekonstig faktura från Tele 2 och har försökt ringa dem hela dagen. Det är helt sjuka köer. Första gången jag ringde fick jag möjligheten att bli uppringd. En timme senare när de väl ringde upp så hann jag inte svara innan de lade på (det ringde typ två signaler). Så jag fick ringa igen, denna gång fick jag inte möjlighet att bli uppringd, men efter en timme så var jag tvungen att lägga på och nu ringer jag igen. Så det är vad jag gör idag. Ringer till Tele 2.

Ja, i alla fall. Dessutom slutade min bankdosa fungera mitt i allt så jag åkte för att köpa nya batterier. Men såklart var just de jag behövde slut:

 

20140730-192403-69843048.jpg

 

Efter mycket om och men fick jag som tur är tag i batterier. Kommer hem, ska betala mina räkningar, sätter i kortet…men nej. Den fungerar inte ändå. Så den är tydligen sönder. Ringde Nordea och de skulle skicka en ny bankdosa, men det hjälper inte så mycket då räkningarna måste vara betalda typ NU. Ahhhh. FML.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (26)

 • Elin

  |

  Säger bara, mobilt BankID! Så slipper du dosan… Förstår inte hur jag kunde klara sig utan det 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men jag får inte det att fungera. Har provat en miljon gånger. Orkar inte!!

   Svara

   • Elin

    |

    Tror du måste gå till banken så dem aktiverar det för dig? 🙂

    Svara

   • eve

    |

    Efterlys någon i bloggen som bor nära dig och som har en dosa, de är ju inte personliga. Annars lånar en del bibliotek ut dosor så om det är jätteakut kan du ju fråga närmaste bibliotek 🙂

    Svara

 • Elin

  |

  Säger bara, mobilt BankID! Så slipper du dosan… Förstår inte hur jag kunde klara mig utan det innan 🙂

  Svara

 • Jeanette

  |

  Mobilt BankID?

  Svara

 • Amelie

  |

  Mobilt bank-id!!! Skaffa skaffa! Jag hade samma panik förut och då kirrade jag det och signerade alla räkningar så istället. Supersmidigt, tar verkligen en minut att fixa 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag får det inte att funka tyvärr 🙁

   Svara

   • Tina

    |

    Jag fick det inte heller att fungera när jag använde mig av Safari, testa med Chrome eller Firefox så ska det fixa sig! Sen är det mycket enklare än dosa.

    Svara

 • Robert

  |

  En sån vecka. 🙁

  Svara

 • Diana DeMarkey-+LiveYourDreams!

  |

  Konstigt att du inte får Mobilbank id att funka, brukar vara så lätt. Prova uppdatera telefonen och sen gör om alla steg igen, vilket inte är många. Ringa annars Nordea och be om hjälp för Mobilbank id är helt klart räddaren i alla lägen, speciellt när man är ute och behöver dosan, mitt på stan typ.. helt annan frihet med mobilbank id. =)
  Hoppas du får det att funka någon gång, så du slipper såna här krångel. =)

  Kram

  Svara

 • Linnea

  |

  Mobilt bank-ID är det bästa! Men du behöver en aktiveringskod från din bank eller fixa fram koden själv via dosan (som du då inte har..) Dåligt att man inte kan få en dosa direkt från Nordea på kontor längre! Med vänlig hälsning, anställd i annan bank 😉

  Svara

 • Alma

  |

  Tips inför framtiden är att nå dem via chatten, går oftast snabbare 🙂 ringer sällan tele2, för chatten är så smidig.

  Svara

 • hanna

  |

  Du kan alltid gå in på nordeakontor där har de nämligen datorer man kan sitta vid, med kortläsare, så kan du betala dina räkningar och sånt på det sättet! Så är det iaf i Malmö! Lycka till 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Tele2 är galet, och överlag känns ju telefonköer till telefonbolag lite extra jobbiga. Jag kör alltid kundtjänstchatten, är liksom inte lika jobbigt att sitta och vänta vid datorn som att höra tuuuuuten och vilken plats man är på! Håller även med ovanstående om Mobilt Bank-id, dock krävs ju åtkomst till mobilbanken först för att kunna aktivera det. Lycka till 😉

  Svara

 • Ronja

  |

  Jag vill inte säga det här men – du fick regn och ”kyla”. Så nu gissar jag att världen ger igen på sitt sätt!

  Svara

 • Cecilia

  |

  Nordea skickar alltid ut gratis bankdosor, tror räkningarna kan vänta några dagar 🙂 Har också Nordea och mobilt BankID funkar jätte bra! Ring banken och fråga om hjälp annars 😉

  Svara

 • Mari

  |

  Haha, förlåt men jag kan inte sluta skratta när jag ser att folk skriver FML. Såg nämligen någonstans att det egentligen står för ”Fet Mellan Låren”
  Kanske det kan muntra upp dig lite 🙂

  Svara

 • Natalie

  |

  Om du känner någon annan som har Nordea kan du kanske låna deras dosa? Tror man kan använda samma

  Svara

 • Fanny

  |

  därför man har en bank där man inte behöver nå jäkla bankdosor.. skandia<3

  Svara

 • Fanny

  |

  btw skriv till tele2 på facebook, där får man snabbt svar

  Svara

 • Anna

  |

  Mobilt bankid är det bästa som finns!! Inga dosor eller nåt, jättesmidigt! =)

  Svara

 • Julia

  |

  Skaffa mobilt bankid, så slipper du hålla på med kort och dosa när du ska betala räkningar. Går du in på ett kontor kan de ha dosor hemma om du har tur 🙂

  Mvh Jobbskadad

  Svara

 • vendela

  |

  Håller med alla ovanstående kommentarer – skaffa mobilt bankID. Så behöver du aldrig mer en bankdosa 🙂

  Och då kan du även använda swish som är den smidigaste appen för banköverföringar! Det är kopplat till ens telefonnummer så man kan enkelt föra över pengar via appen till en kompis med hjälp av endast appen och kompisens mobilnummer. Sååå himla smidigt 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv