Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Blame it on the disco

Gårdagen blev lite mer galen än jag räknat med i vanlig ordning. Det blev både nattklubb, nattbadande och sen var jag backstage en sväng också. Idag har jag hjälpt Sara att göra sig i ordning inför ett bröllop. Har sminkat henne och fixat hennes hår och som tack för hjälpen fick jag frukost. Win-win.

 

20140726-173801-63481089.jpg

Så himla stor öl. Kunde knappt hålla den.

 

20140726-173758-63478994.jpg

Såhär fin blev Sara.

 

20140726-173759-63479852.jpg

Jag använde en sån där ögla (vad heter det?) för att ta bak håret som hänger framtill och sen lockade jag det. Älskar den där öglan. Man kan skapa en frisyr som ser komplicerad och genomtänkt ut på två sekunder. Köpte en på Glitter förra veckan. Vet ni vad jag menar ens förresten? Det är liksom en pinne med en ögla på, haha.

 

20140726-173800-63480382.jpg

Min hand såg ut såhär som alltid.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Diana

  |

  Topsy Tail hette den förr

  Svara

 • Oliwia

  |

  Lasso kallar jag det 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är ju faktiskt så det ser ut. Smart 🙂

   Svara

 • ab

  |

  Hair loop eller topsy tail, hade en sådan när jag var barn. Nu har du inspirerat mig att skaffa en. Jag har långt hår och är så dåligt på att styla det.

  Svara

 • Sandra

  |

  Topsy tail 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Var tvungen att lyssna på Alcazar’s låt med samma titel som rubriken. 😉

  Snygg frisyr, men ölglaset var väl i största laget där… 😛

  Svara

 • Ulrica

  |

  Åh vad snyggt! Varifrån kommer hennes klänning??

  Svara

  • Egoina

   |

   Dubai tyvärr 😉

   Svara

   • Ulrica

    |

    Attans! Men som sagt, otroligt snyggt! Du är otroligt duktig på smink och hår!

    Svara

 • Emma

  |

  Vad fin hon blev! 😀

  Svara

 • ellinor

  |

  Oj, vad en sådan framkallar minnen. Jag är yngst i min familj och har en sex år äldre syster som jag mer eller mindre avgudade när jag var sisådär nio. Min bästa vän hade införskaffat en sån och berättade det för mig, och jag ville naturligtvis ha en likadan, men min käre moder förstod inte syftet med den och det köptes därmed ingen.

  Dock gjorde jag en hemlig räd i min arma systers rum en dag när hon inte var hemma och jag hittade en, så den använde jag glatt i smyg. Problemet var att det inte var en Hair Loop. Det var en tungskrapa.

  Dagen jag upptäckte det är en dag jag gärna skulle glömma, för det var ju ingen som kunde känna sympati med mig i och med att jag inte fick rota runt i hennes rum. Lesson leard liksom!

  Svara

  • ab

   |

   Lade du den tillbaka efter varje användning så att hon fortsatte använda den eller behöll du den hela tiden? Jag MÅSTE få veta detta för att kunna avgöra vilken av er hade det värre. 🙂

   Svara

 • Lina

  |

  Men man behöver inte ens en sån för att göra den frisyren, jag har gjort utan i flera år 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart, men det blir ju lite lättare 🙂

   Svara

   • Lina

    |

    Kanske det, men jag gillar utmaningar 😉

    Svara

 • Sandra

  |

  Aha. En glossyboxare? Den glittriga beige/bruna skuggan är en favorit!

  Svara

 • Sandra

  |

  Den går även under namnet Hårlasso 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv