Follow my blog with Bloglovin

Fick en present

Mamma kom förbi med en present till mig innan. Hon har tjatat på mig hur länge som helst att jag måste sluta använda mina teflonpannor. Nu har jag ingen ursäkt längre, för titta vad jag fick:

 

20140719-001839-1119486.jpg

Två gjutjärnsstekpannor. En i modell större och en mindre. Dessutom är de relativt lätta. Jag har en gjutjärnsgrytan som jag endast använder till storkok för att den väger typ lika mycket som mig. Jobbigt ju. Men de här kan man använda varje dag. Älskar presenter som man vill ha, men inte vill lägga pengar på själv. Haha.

 

20140719-001838-1118937.jpg

Sen fick jag jordgubbar och grädde också. Himla gulligt. Eftersom jag åker iväg imorgon så var jag tvungen att smälla i mig allihop. Det var visserligen ingen match, men att jag satte i mig tre deciliter grädde också var kanske inte så smart. Mår lite illa.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Caroline

  |

  Vad kul att du ska till Stockholm. Det finns ett jättemysigt café på Fjälgatan (ligger på söder) med utsikt över Gröna Lund, fjällgatans kaffestuga heter det, de har gryyyyyym glass <3

  Svara

 • TIDSTJUVEN

  |

  Hahah, älskar logiken. Klart att man måste äta upp hela jordgubbs- och gräddpaketet om man ska åka bort. Allt annat vore ju otänkbart. 😀 Jag hade lätt gjort exakt likadant!

  Åh, på tal om det så har jag ju för sjutton en burk med jordgubbar i kylen här på jobbet. Oooh, måste genast rusa… 😀

  Svara

 • Stina

  |

  Varför får du inte använda teflonpannor? Jag har aldrig ägt en gjutjärnsstekpanna, men jag trodde att det var dumt när det finns teflon..

  Svara

 • Sara

  |

  Man kan frysa mjölkprodukter! Asbra om de håller på att gå ut eller om man helt plötsligt ska iväg!

  Svara

 • Jackie

  |

  Köpte teflonpanna typ tre ggr varje år, eftersom de slets ut. Nu har jag bara gjutjärn, visserligen sjukt tunga, kostar lite mer men är sååå nöjd! Går aldrig sönder heller. Steker ägg, pannkakor, grytor, nemas problemas! Aldrig mer giftteflon! 🙂

  Svara

 • Gabriella

  |

  Vad är det för fel på teflonpannor? :O Trodde det var de som var bra ju ^^

  Svara

 • Robert

  |

  Snällt av henne. 🙂

  Svara

 • Svorskan

  |

  En traktörpanna och ett stekjärn i lättgjutjärn är det. 🙂

  Svara

 • Singelbloggaren

  |

  Jisses, bra påminnelse om att jag måste göra något åt mina halvt avskrapade teflonpannor… Mängden teflon som klär insidan av mina tarmar – icke bra!

  Svara

 • Allin

  |

  Mammor dom är allt bra att ha! 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh, vilket märke är pannorna? Jag har länge velat byta ut mina teflonstekpannor men blivit avskräckt för att min miniatyriska (och visserligen antika) gjutjärnspanna väger fläsk. En lättare variant måste ju vara guld!

  Svara

 • Inne hos+Ina

  |

  Åh, jag vill också ha stekpannor ju..

  Ska skriva in det på önskelistan till bröllopet 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv