Det finns ett kryss

20140710-210905-76145117.jpg

Utväxten är borta! Woho!

Jag känner mig inte sugen på att blogga för tiden. Det känns som att varenda inlägg jag skriver bara möts med bittra och otrevliga kommentarer (jag godkänner inte det värsta). Det gör mig bitter och otrevlig också och det vill jag ju inte vara. Det gäller såklart inte de flesta av er och jag kan dessutom se att ofta är det samma otrevliga person som skriver i många olika namn (kan se det på IP:n).

Men ändå, till den otrevlig skaran: Jag vill informera er om att om man inte gillar det jag skriver eller tänkt skriva något syrligt så finns det en lösning på problemet! Ja, men jag vet! Helt sjukt! Det finns ett kryss längst upp till höger, eller vänster om man har en mac. Klicka där! Sen försööök låta bli att klicka er in här igen. Kan ju vara svårt.. Men! Då finns krysset igen!

 

0

Trackback from your site.

Comments (87)

 • Frida

  |

  BOOST!!! En egoboost till dig du är bäst och dom blogg är så jävla härlig och jag skrattar mycket och ofta när jag läser den 🙂 du e grym!!! Fortsätt blogga glada/sura/roliga/tråkiga inlägg jag uppskattar dom alla!!!

  Reply

 • Louise

  |

  Vi är så många som uppskattar vad du skriver, glöm inte det! 🙂 själv läser jag din blogg varje dag, och jag är inte särskilt intresserad av bloggar överlag men du är allltid så klockren 🙂 Man kan inte styra andra människors ord, bara välja hur man tar emot dem. Att vara så hatfulla är deras börda, ingen anledning till att det ska bli din också. Massa pepp till dig!

  Reply

 • Dennis Widmark

  |

  Väldigt bra tips där. Hoppas de följer dem också =)

  Reply

 • Emelie

  |

  Kommenterar aldrig bloggar men kände att nu var det dags! Älskar din blogg, dina inlägg gör mina dagar. Tack för att din blogg finns! Kram 🙂

  Reply

 • Cathrin Lindstrand

  |

  Jag måste börja gå in och skriva lite glaaaada kommentarer här inne känner jag.. Förstår inte meningen med att sabba för andra när de uppenbart har problem med sig själva. Du är grym Regina!

  Reply

 • Jessica

  |

  Hoppas de slutar snart, du är ju världens bästa bloggare!
  Superfin i håret också! 🙂

  Reply

 • Diana DeMarkey-+LiveYourDreams!

  |

  ha ha ha bra skrivet, förstår att du faktiskt inte vill blogga mer med såna kommentarer. Undra varför vissa bloggare är så hatade? Du är inte ens nedlåtande på något sätt, ingen otrevlig människa och inte ens provocerande. Vad är det som gör att folk avskyr bloggen så mycket?! Konstigt det där.

  Stå på dig, fortsätt bara, vi är fler som gillar dig.
  Kram och trevlig kväll

  Förresten, jättefin i håret!

  Reply

  • ab

   |

   Att påstå att Egoina tillhör “bloggare (som) är så hatade” eller att “folk avskyr bloggen” är väl att ta i? Skulle gissa på att det finns några få elaka troll men sedan kan det finnas befogad kritik samt fall där båda läsarna och bloggaren missförstår varandra eller tar i för mycket.

   Reply

 • Rebecka

  |

  Vad fint håret blev!

  Reply

 • Robert

  |

  Vilket hår! 😉

  Jag förstår att det måste vara jättetrist av få en massa otrevliga kommentarer, och så synd att en del mår så dåligt att de sitter hemma och kastar skit på dig för det du skriver. 😛

  Reply

 • Jennie

  |

  Din blogg är en av mina favoriter, har följt dig dagligen i många år. Skit i alla negativa kommentarer, de är en så himla liten del av alla dina följare. Tyvärr är det dem som märks mest när merparten av oss andra mest läser utan att kommentera. Men vi som älskar din blogg är många många fler!!

  Reply

 • Sara

  |

  Borde sagt det här tidigare men tycker din nya design är jättefin! 🙂 otrevliga personer kan man ju klara sig utan!

  Reply

 • Julia

  |

  Ohh vill inte att du blir bitter älskar dig du är fan bästa bloggaren och ditt bacon skämt och alla andra skämt är så jävla roliga gör min dag, varje dag.

  Reply

 • Julia

  |

  Jag håller verkligen med dig; har man bara negativt att säga kan man lika gärna låta bli. Låt inte de negativa kommentarerna påverka dig, vi är många som stöttar och tycker att du är helt fantastik! Din blogg får mig alltid på så himla bra humör!

  Reply

 • Annika

  |

  Himla trist med såna människor. Har reagerat lite på att du ibland skrivit saker på ett lite kaxigt sätt på sista tiden, men det förklarar ju en del om du möts av massa tråkiga och otrevliga kommentarer hela tiden. Bara för det ska du få en positiv kommentar av mig, jag älskar att läsa din blogg och dina ibland knasiga idéer och tankar, och när du skriver olika roliga konversationer mellan dig och andra. Keep up the good work 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack <3 Förlåt, men svårt att vara trevlig hela tiden. Känns som att skrika i motvind 🙂

   Reply

 • Lina

  |

  Vad tråkigt att vissa bara måste kritisera, men fortsätt att blogga! Jag har precis hittat hit efter att ha läst din sida i veckorevyn antal ggr 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Stay strong, you go girl! Jag tycker du är grym och helt fantastisk på det du gör!

  Reply

 • Amanda

  |

  Du är bäst så ta ingen skit! 🙂 <3

  Reply

 • Josefine

  |

  Förstår mig inte på människor som orkar lägga tid på att bara förstöra för andra och vara negativa.
  Du är bra och din blogg är bra!

  Reply

 • leila

  |

  Du är så jävla bäst, du ska aldrig ta åt dig av negativa kommentarer. Du är för bäst för det! 😀 we loovee yoou ♡

  Reply

 • Spiderchick

  |

  Sluta godkänna syrliga kommentarer. Jag godkänner inget alls som jag känner drar ner mitt humör. En del vill bara hitta fel, rätta stavning eller vara allmänt besserwisser och jag har verkligen fått nog av sånt efter 6 års bloggning. Jag gallrar stenhårt. Är inte intresserad av annat än god energi på min blogg, kändes så skönt när jag väl bestämde mig för det. Jag är inte skyldig någon att få “säga sitt”. Så gallra mer säger jag!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, jag borde kanske det. Tack! Vi är inte skyldiga någonting alls 🙂

   Reply

 • sara

  |

  Att folk orkar skriva elaka kommentarer! Jag tycker om din blogg och dina texter! Du är hur bra som helst, glöm aldrig det! Stor kram!

  Reply

 • alice

  |

  Även om de kanske inte verkar så för stunden så finns det nog fler som älskar din blogg, som jag, än ogillar den. Du sprider glädje i din enkelhet där du visar att en intressant blogg kan handla om praktiskt taget vem som helst, inte bara lyx och glamour som många andra bloggar. Med din humor och syn på livet kan du göra allt, förutom att sluta blogga för då vet jag inte vad jag tar mig till!

  Reply

 • Kristina

  |

  Vad tråkigt att folk kommenterar negativt. Din blogg är ju så sjukt bra! 😀

  Reply

 • kajsa

  |

  Men alltså ❤

  Reply

   • kajsa

    |

    Vad konstigt, hela min kommentar kom inte med. Den här kommer säkert inte heller göra det.
    Iallafall, så skrev jag att jag ibland känner för att svara på de syrliga kommentarerna. Men det känns så dumt? som om jag är din fotsoldat… Hehehe creepy.

    Reply

 • Olivia

  |

  Folk har inget bättre för sig. Men vi är iaf många fler som tycker om dig! Din blogg är som mitt lilla lyckopiller, går alltid in och läser i arkivet när jag är ledsen, för dina inlägg är så roliga och får mig alltid på bättre humör. Har gjort detta i flera år! 🙂 puss och kram <3

  Reply

 • Sofia

  |

  Jag är väldigt lat när det kommer till kommentarer, men kanske en snäll kommentar är bättre än ingen alls med 🙂 så:

  [INSERT SNÄLL KOMMENTAR]

  Reply

 • Linnea

  |

  Håller helt med dig!
  Dessutom, om man nu har nåt dåligt att skriva kan ju personen lika gärna ge ut sitt nummer och riktiga namn, är så fegt att gömma sig bakom falsk identitet! Om man har nåt att säga ska man stå för det 🙂 sen kan ju jag tycka, precis som du, att man inte behöver läsa nåns blogg om
  Man nu inte gillar den 🙂
  Kramis 🙂

  Reply

 • Till bästa Regina

  |

  Hej, jag vill bara säga att du är BÄST och att du INTE ska ta åt dig av alla elaka kommentarer. Allt handlar om avundsjuka, det är synd men det är så det är. Det är klart att du fortfarande ska blogga, jag och många fler älskar ju din blogg hallååå 🙁

  Sen blir vissa bara glada över att du skriver om att du inte känner för att blogga. För då har de lyckats med det de ville. BRY DIG INTE OM ONÖDIGA KOMMENTARER, REGINA DU ÄGER!!!!!

  Du är helt klart den bästa bloggaren, som inte bloggar om likadana saker som alla andra gör. Det gör dig så unik och den bästa av dem alla. Du är verkligen den enda bloggaren jag följer. Du är så rolig, så sjukt! FORTSÄTT SÅ OCH LÅT INGEN TRAMPA ÖVER DIG.
  LOVE.

  Reply

 • Beatrice

  |

  Du är så himla bra och rolig. Bäst bäst bäst!

  Reply

 • Ugglan

  |

  Brukar gå in på din blogg flera gånger om dagen bara för att se ifall du har uppdaterat! Älskar din blogg <3 Bry dig inte om de elaka kommentarerna.

  Fighting/hejja! <3 ^^

  Reply

 • Malin

  |

  Din blogg är alltid den jag läser sist. Alltså som att spara det gottigaste i mitten på kanelsnäckan. Blir så glad när jag ser att det finns ett nytt inlägg!

  Fan, Sverige har värmeslag. Lyssna inte på bitterfittor. Du är så himla rolig och vass.

  /tant M

  Reply

 • Caroline

  |

  Hahah åh Gud bästa (y) fortsätt med vad du gör, låt dig inte tryckas ned av onödiga kommentarer. :*

  Reply

 • Agnes

  |

  Förstår att det är tråkigt med negativa kommentarer 🙁 Håller med förgående talare att det är nog många fler som tycker väldigt mycket om din blogg och som uppskattar ditt arbete med den än de som inte gör det.

  Sänder över kärlek!

  Reply

 • Kamelmor

  |

  Märkligt. Har läst din blogg nåt år nu och hittills inte sett ett enda störande inlägg. Det är ju en feelgoodblogg, vad är det folk retar upp sig på?

  Reply

 • Mattias

  |

  Hur orkar folk. Energi omvandlas, på nått sätt tar du deras hat och vänder det till gjädje. För varje gång jag läser din blogg blir jag på bra humör. 🙂

  Reply

 • Donna

  |

  Skitbra sagt! Älskar din blogg ♥♥

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej!
  Jag har läst din blogg sen BK-tiden och kom på mig själv när jag läste detta att, trots alla år jag har läst din blogg (till och med nu när jag har varit ett år i Korea)så har jag aldrig kommenterat. Ugh, förlåt! Om det var flera positiva och snälla kommentarer så skulle det ju vara mycket roligare att blogga, det inser ju även jag haha. Så jag ska försöka att bättra mig, vill ju ha kvar din blogg! 🙂 Kram kram kram!

  Reply

 • Janda

  |

  Heja dig som så enkelt löser problemet med alla nättroll!!! Dessa trista människor, kan inte förstå varför de är så självdestruktiva och går in på sidor som de uppenbarligen mår så dåligt av.
  Här kommer lite kärlek från mig i alla fall, du är fantastisk.

  Reply

 • jessika

  |

  Jag säger som Grynet, “ta ingen skit!”

  Jäkligt tråkigt med negativ energi, och jag kan ärligt talat inte förstå vad det är dom har att gnälla på?
  Älskar din blogg, ger ett rus av glädje varje gång man klickar sig in här!
  Du är bäst!

  Reply

 • Sofie

  |

  Det är lätt för oss att säga att du ska skita i dessa besserwissrar, men jag förstår att en elak kommentar oftast sätter djupare spår än tio positiva.
  Jag ska erkänna att din blogg är den enda jag läser (tittar faktiskt in på din mammas då och då men mest för Mimis skull ;)) och det finns en anledning till det. Du är en vanlig, smart, rolig, down to earth tjej och allt måste inte vara PK hela tiden. Jag hoppas du fortsätter som du gjort för du glädjer så många i alla olika åldrar med din blogg.

  Reply

 • Emmy

  |

  HHhahah du är bäst <3

  Reply

 • Matilda

  |

  Ja det är verkligen inte svårare än så. Fortsätt bara med ditt o bry dig inte för det är du inte värd. Kram!

  Reply

 • bg

  |

  Har läst din blogg i herrans massa år nu, och detta är första gången jag kommenterar om jag inte minns helt fel, men kände att nu måste jag! Förut läste jag i princip alla bloggar som fanns, men den enda blogg jag läser nu är din! Och varför? Jo, din är den enda som är värd att läsas, du är jordnära, rolig och det känns som att man känner dig som en kompis emellanåt. Så nää, du kan inte sluta blogga. Nu känner jag mig som en liten 14-åring som sitter här och skriver varför jag gillar dig, men när jag läste detta så kände jag att jag kommer ångra mig om jag inte skriver nåt. Ha det bra!

  Reply

 • Grodan

  |

  Alltså du är BÄST! <3 Ingen kan ändra på det! Hoppas det blir bättre!!

  Reply

 • Ehlin

  |

  Men gud, har läst din blogg i flera år å tröttnar aldrig, du är så bra Egoina! Så sluta aldrig blogga pga andras idioti, jag ger dig positiv energi nu å cyberkram! Du är värd det bästa för du ger bara gott, don’t forget!! 😉

  Reply

  • sandra j .L

   |

   Visste att du skulle kommentera här kära vän! 😉 så rätt jag hade haha! Kan inte annat än att hålla med!!!!

   Reply

  • sandra j+.L

   |

   Visste att du skulle kommentera här kära vän! 😉 så rätt jag hade haha! Kan inte annat än att hålla med!!!!

   Reply

 • Amanda

  |

  Din blogg är min absoluta favoritblogg så jag förstår inte alla dessa bittra människor. Självklart är det roligt att diskutera saker, men att bara lämna en neggo-kommentar är ju så onödigt… Ta en paus (inte för lång), gå ut i solen o ladda lite d-vitamin så finns vi trogna läsare kvar här när det känns bättre för dig 🙂

  Reply

 • Elin

  |

  Men va?
  Jag som tyckt dina inlägg varit så bra nu det senaste!

  Reply

 • Mia

  |

  Förstår faktiskt inte varför man går in och läser någons blogg för att skriva något elakt, har man inget bättre för sig?!
  Men vi är många som gillar att läsa din blogg! så sluta inte skriva 🙂

  Reply

 • Lena

  |

  Ursäkta men hur kan man ens hitta något att bli bitter på här!?!?! Fantastiskt att orka bemöda sig med att skriva otrevliga kommentarer på nätet,väldigt fascinerande egentligen. Men som folk redan säger gallra på, ignorera och fokusera på oss som värdesätter och uppskattar ditt bloggande!

  Trevlig helg. 🙂

  Reply

 • M

  |

  Jag brukar heller aldrig kommentera, brukar bara läsa din blogg. Fattar inte vad haters stör sig på, du är rolig, smart och verkar vara en toppen person. Går in på din blogg ofta och den gör mig på bra humör. Problemet ligger hos de som är taskiga, de är så fulla av skit att det läcker ut. Kram <3

  Reply

 • Emma

  |

  Vilket hår du har 🙂 Hur gör du för att få det så långt och fint :):))))

  Reply

 • Fia

  |

  Jag tycker också att du ska ignorera negativa kommentarer, det tar bara mer energi än det ger att besvara dem.

  Reply

 • Robert

  |

  Mmmm… Har just suttit och tryckt i mig ett paket cookies. 😉

  Reply

 • Moa

  |

  Ta inte åt dig!! Följer din blogg dagligen (dock aldrig kommenterat) och tycker du verkar himla go. Älskar din blogg! Du skriver om så massa olika saker och det är jättekul att läsa. Finns alltid folk som inte har bättre för sig än att racka ned på andra. Go Egoina 🙂
  Kram

  Reply

 • H

  |

  Fy vad tråkigt. Jag vill bara säga att jag tycker att din blogg är en av mina absoluta favoriter. Du är rolig, smart och har sunda värderingar. Din blogg är perfekt när man inte orkar umgås med folk, det är lite som att hänga med en kompis utan att behöva vara social själv. Haha det där lät superkontrakt men jag kan tänka mig att det är fler här som känner likadant.

  Reply

 • Cecilia

  |

  Har läst din blogg i flera år och den har alltid varit min favorit. Precis som någon skrev här uppe så har jag också noterat att du har svarat lite syrligt på vissa kommentarer på senaste, men helt ärligt så hade jag nog svarat over-the-top-crazy om jag själv hade haft en blogg på den här nivån. Jag förstår inte hur du kan hålla dig ibland?! Kan bara tänka mig hur de kommentarer vi läsare aldrig få se ser ut…
  Jag älskar att läsa kommentatorsfält och forumtrådar, men ofta måste jag bara stänga sidan för jag har svårt att hålla mig från att läxa upp folk som är dryga och elaka -.-

  Reply

 • Sofia

  |

  Du är min favoritbloggare! Strunta i dessa no-lifers 🙂

  Reply

 • Joanna

  |

  Du är så en sådan vettig, smart och rolig person. Har inte läst dessa kommentarer, men jag är säker på att det är obefogad skit och du har inget ansvar att godkänna de kommentarerna. Det är din blogg, du bestämmer.

  Reply

 • Mallan

  |

  Hej!!

  Du blev superfin i håret (som vanligt;))!

  Jag läser din blogg och har gjort nästan dagligen i flera år. Har läst många bloggar i mina dar, men din har jag aldrig tröttnat på! Du är jätteduktig på att skriva och det är tråkigt att folk kan vara elaka, men fortsätt bara att vara sig själv så kommer du förgylla mina dagar + 1000-tals andra läsares. 🙂 kramar

  Reply

 • Ciss

  |

  För tillfället är jag på resa i USA och har ganska dålig tillgång till internet. Men din blogg är en av få som jag faktiskt prioriterar att hinna läsa. Det säger en hel del om din blogg, ta inte åt dig av de negativa kommentarerna! Hoppas du har en superfin dag! <3

  Reply

 • Hannah

  |

  Det är förståeligt att det blir tråkigt om man får en massa negativa kommentarer, men det finns också massor av oss som tycker om att läsa det du skriver! 🙂

  Reply

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Jag förstår verkligen inte vad man får ut av att vara dryg och otrevlig i kommentarer. Visst kan man ha egna åsikter, men man kan ändå föra fram det på ett schysst sätt. Skärp er!

  Reply

 • MiaMaria

  |

  sluta aldrig blogga. Din blogg är underbar! Folk är bara bittra och avundsjuka (vet att du hört det förr, men det är faktiskt sant!)

  Reply

 • jennifer

  |

  Hej!

  Jag ska till hösten läsa media och kommunikation i Umeå! Kan du inte berätta om programmet? Vad ingår, hur är det, roligast, tråkigast?? Berätta om livet som student, fördelar? Att flytta hemifrån osv osv! 😀

  Reply

 • Mimmi

  |

  Hej! Känner först och främst för att påpeka att du verkar va en superkul person att hänga med! och jag klickar mig in här varje dag för att bli glad:). Känns som att det är så extremt svårt för folk att låta bli att trycka på “skicka” på onödigt elaka kommentarer… Nåt så sjukt simpelt som att bara låta bli är inte alla som förstår. SÅ tråkigt. Men håll huvudet högt. Vi blir inte av med dom i första taget. Så fortsätt sprid sjukt roliga inlägg, så kommer alla som älskar din blogg stötta dig till tusen. Och dom som inte förstår grejen med att bara helt enkelt lägga ner – dom försvinner tids nog. KRAM

  Reply

 • Evelina

  |

  Halloj! Jag tillhör väl den där “tråkigare” bloggläsarskaran som tyvärr sällan kommenterar. Jag tror jag har läst din blogg i ca sju-åtta år (?!, kan det stämma?? – sjukt va tiden går!) och har läst vartenda inlägg sedan jag hittade din blogg. Jag gillar din blogg och vill därför passa på att för en gångs skull skicka lite kärlek till dig. Det är det minsta jag kan försöka göra efter alla gånger du har fått mig på bättre humör! Även om vi kanske inte syns och hörs allra mest, så kan jag lova dig att vi är fler som älskar dig än som hatar dig. All pepp till dig, och ha en fortsatt fin sommar!

  Reply

 • Jenny

  |

  Åh blir så irriterad på alla som ens ORKAR?! Fortsätt blogga, älskar att läsa om ditt liv 😀 Bajs på alla surisar

  Reply

 • Pernilla

  |

  Men vet du? Då skickar jag över lite kärlek och glädje från Göteborg!! 😀

  KRAAAAAAAM <3 😀 😀

  Reply

 • Frida

  |

  Jag har läst din blogg i många år, den enda bloggen jag läser nästan varje dag och aldrig kommenterat, får ju skämmas lite nu när jag inser att även du behöver få höra att du faktiskt är bäst! Kramen

  Reply

 • Linda

  |

  Haters gonna hate, ignorera järnet bara för du är så himla himla bra!

  Reply

 • Karina

  |

  Snälla låt dig inte påverkad av idioter. Lättare sagt än gjort så klart. Men det är ju alltid pga avundsjuka. Jag älskar verkligen dig och din blogg och blir ledsen om idioter gör så det kommer färre inlägg. Det är ju en MARDRÖM att du skulle sluta blogga.. Ska försöka kommentera oftare hur mkt jag faktiskt gillar din blogg så alla surisar drar åt helvete eller nått… 🙂 KRAM!

  Reply

 • Marianne

  |

  Hej!

  Fortsätt skriv, det är alltid trevligt att läsa! Det behövs fler folk som du! 🙂

  Reply

 • Linnea

  |

  woooh! heja egoina! hoppas dom fattar snart, idioterna!

  Reply

Leave a comment

Arkiv