Follow my blog with Bloglovin

Bättre än hotell

Helt okej att sitta i soffan och bli serverad.

20140624-224825-82105259.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Carro

  |

  Härligt : )

  Jag tänkte fråga.. hur fick du ditt jobb som krönikör?

  Svara

 • Ob

  |

  Jag läser din blogg varje dag och det har satt sina spår. Drömde om dig inatt. Du har nämnligen varit på min skola. Du gick förbi mig o såg förjävla bitchig ut, du bar minimala kläder och var jättevältränad. Sådär astonad som folk på insta. Jag och min kompis stod o tittade som om du var typ beyonce. Så konstig dröm, ogillade dig nästan lite o kände obehag när jag vaknade för att du bitchblickade mig, men sen kom jag på mig själv. Bästa bloggen! Varför heter du egoina? Har alltid tänkt att det låter lite bitchigt. 😉 det förklarar ju drömmen min haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh <3 ! Lovar att jag inte hade varit bitchig. Jag heter Egoina för att jag tyckte hela blogg-grejen var töntig och "ego" innan jag började med det 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Snygga naglar som matchar jordgubbarna. 😉

  Svara

 • Diana DeMarkey-+LiveYourDreams!

  |

  Jag hoppas ju att du då kollar på Colombia matchen också! =)
  Härligt att bli serverad, så ska det va, hi hi. 😉

  Svara

 • Mathilda

  |

  Känslig fråga. Men du är väl fortfarande tillsammans med din pojkvän? Inte sett mycket om han här eller på instagram?:(((
  Puss s

  Svara

 • Johanna "Jojjo" Berg

  |

  Var har du köpt glass-skålen/skålarna? Har letat överallt!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv