Follow my blog with Bloglovin

Städar

Jag ägnar min lediga dag åt att tvätta och städa. Jag har snart rensat genom hela min garderob och det är helt sjukt vad jag har kläder. Pinsamt nästan. Vissa grejer har jag nog haft sen jag gick i sexan.

 

20140529-174849-64129079.jpg

Det blir en ordentlig hög kläder till välgörenhet i alla fall. Alltid något!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • bellus

  |

  bloppis? :))

  Svara

 • Matilda

  |

  Åh drömmen för mig som gått ner i vikt och behöver en helt ny garderob ju :<

  Svara

 • Robert

  |

  Borde också rensa ut en del kläder egentligen. En annan gång. 😉

  Svara

 • Rebecca

  |

  Åh den där vita klänningen med blommor från Gina Tricot som ligger i den högen hade jag mer än gärna köpt! Jag hade en sån, den var min favoritklänning men sedan tappade jag bort den i en flytt och därefter gick den inte att få tag i.. .:( Skulle tro att du och jag har samma storlek så om du vill sälja den får du väldigt gärna höra av dig, jag skulle bli så otroligt glad!

  Svara

  • Egoina

   |

   Mejla mig så skickar jag den till dig om du står för frakten 😀 Tror den är i väldigt liten storlek dock, kanske XS eller S. Kram!

   Svara

 • WEBPRESENT

  |

  Gjorde det igår!
  Awesome att du inte slänger! Skulle aldrig göra det, utan allt går till välgörenhet eller loppis. Du är så bra Egoina!

  Svara

 • Aldis

  |

  Du kan skicka de till Balkan efter alla översvämningar (om du läst om det), du kan kontakta mig för mer information om vart man kan lämna in kläderna =)

  Svara

 • Rebecca

  |

  Haha åh, bra att du påminde mig om att jag också måste rensa i min garderob! Dock får jag värsta separationsångesten om jag skulle bli tvungen att slänga något, även om jag kanske inte använt plagget på flera år. Kläder bär ju på minnen, haha! Dessutom tänker jag alltid ”men jag kommer ju använda den här”. I-landsproblem!

  Kram!
  /Rebecca

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag vet, jag fick verkligen köra stenhårt på ”har jag inte använt det på ett år så ska det slängas”.

   Svara

 • Donna

  |

  hahaha, de här är ju fan läskigt me tanke på att jag också hade en garderob rensning få ;P

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv