Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Glassigt

Idag har vi jagat glass. Fint väder tenderar ju att förstöra mjukglassmaskiner pga överbelastning. Sista stopp blev på ett kebabställe nära mig som också säljer mjukglass. Kvinnan i kassan där är så himla otrevlig. Varje gång jag varit där (vilket tack och lov inte är så ofta) tänker jag att det är sista gången. Jag blir alltid på så dåligt humör. Sura, otrevliga himla människa!

Men idag när vi beställde glass såg hon plötsligt glad ut. Hon bemötte oss med ett stort leende och jag tänkte vad trevligt, jag har nog aldrig sett henne le. Sedan säger hon att mjukglassmaskinen inte fungerar. Alltså bitch. Den enda gången hon visade någon som helst glädje och kundbemötande var när hon förstod att hon inte skulle behöva göra något.

Det slutade med att det fick bli vanlig glass. Valde Magnums nya glass med smak av champagne. Den var intressant och godare än vad jag trodde. Kunde faktiskt ana en smak av vin.

 

20140525-200553.jpg

Det är ytterst viktigt att matcha glass med nagellack.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Snyggt! 😉 Måste testa den glassen. Var nära att testa för nån vecka sen. Bara man inte blir full… Eller vänta, det kanske inte vore så dumt. 😉

  Svara

 • Nathalie

  |

  Hahahaa 😀 Jag förstår att du inte gillar henne och att det var trist att maskinen inte fungerade, men älskar bilden jag får av den berättelsen och hur jäkla oserviceminded hon verkar vara. Helt otroligt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag vet! Har tänkt på det hela dagen!

   Svara

 • Hanna

  |

  Ja! Den smakar vin faktiskt! Som en champange-float. mmm

  Svara

 • PrinsessaVanessa

  |

  Ja, om nagellacken inte matchar glassen så kan man inte äta den.

  Svara

  • Egoina

   |

   Absolut inte!! 😉

   Svara

 • ida

  |

  Vad elakt :O!!! haha.

  Svara

 • Kat

  |

  Hahaha, åh! Sånt här får mig att vilja starta en egen blogg. Jag är väl inte begåvad direkt, skulle inte kunna skriva som du (man får verkligen en bild i huvudet) men jävlar, lite roligt skulle det nog vara ändå! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åhh tack <3 Men klart du ska starta en blogg om du vill!

   Svara

 • Linnea

  |

  Gjorde du inte rosa naglar i lördags? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, men det blev inte så bra. så jag tog bort och målade själv 🙂

   Svara

   • Matilda

    |

    Åh vad är det för nagellack? Så snyggt!

    Svara

    • Egoina

     |

     silvrigt från OPI 🙂

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv