Follow my blog with Bloglovin

Hemmakläder

Så kul att det var så många som höll med om det här att byta kläder så fort man kommer hem. Några skrev till och med om hur ni får panik när ni har gäster som kommer hem till er och sitter i er säng. Haha åh, nu kan jag inte sluta tänka på det. Tack för den tvångstanken!

Jag byter alltid till ett par fula slitna joggingbyxor och typ en sovtröja när jag kommer hem. Skönt att ha på sig, men så tråkigt. Det här setet hittade jag i butiken Toppen på Kungsgatan i Göteborg och alltså jag älskar det! Så bekvämt, men ändå inte tråkigt. Det är liksom till och med paljetter på. Fint ska det vara.

 

20140514-110156.jpg

20140514-104823.jpg

 

Tröjan och byxorna kommer från Toppen. (Just det jag har på mig finns inte på hemsidan utan bara i butik, men det finns andra färger och modeller från Love Pink).

Förresten, ni som bor i Göteborg! I samarbete med Toppen ger jag er 15% rabatt på Love Pink och Victoria’s Secret mist om ni uppger ”Regina15” i butiken.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Fanny

  |

  Men människa svettas du inte ihjäl???

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, vet knappt om jag vågar skriva vad tänker när jag ser de där bilderna, men det var snygga kläder. 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Jobbigt när man läser två bloggar som båda har ett samarbete med ”Toppen på Kungsgatan”. Blir så mycket obvious reklam!

  Men jaja, du har fina fötter iallafall som väger upp det. Har likadant nagellack på tårna som du 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Reklam SKA ju vara obvious. Annars är det olagligt och även väldigt falskt av bloggaren. Men jag skulle aldrig skriva om något jag inte gillar på riktigt 🙂 Haha, mina fötter tackar 😉

   Svara

 • Jonna

  |

  Mjukiskläder när man kommer hem är en självklarhet!

  Jag stör mig på reklamen för chips där en familj ska ha fredagsmys och mamman sitter i kavaj(wtf?) och JEANS, alltså jeans!! Får ingen som helst myskänsla av den reklamen, telefonen ska minsann ut ur fönstret för att inte förstöra stämningen men ett par tajta jeans går bra. *rysningar*.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ÅHHH jag vet!!! Stör mig också.

   Svara

 • Steffanie

  |

  Haha åh, det var så skönt att läsa att jag inte var ensam om att få panik över folk som sitter i min säng! Alla kompisar tycker jag är knäpp pga det…

  Svara

  • h.

   |

   Hahahaha jag vågar aldrig säga något till mina kompisar utan byter sängkläder när dom gått hem. Jobbigt, minst sagt!! Haha orkar inte med mig själv ibland 😀

   Svara

   • Frida

    |

    Nu har jag inte själv detta problemet då vi äger ett hus och alltså sitter gäster i vardagsrummet eller kanske matsalen om vi har middag – så jag antar att ni bor i en liten etta? (alltså låter som om jag är typ 50, men jag är 25 haha). Skulle inte ett överkast hjälpa? Att ’bädda sängen’ behöver ju inte vara något mer än att slänga på ett överkast. Fast du kanske byter lakan ändå?

    Svara

    • Steffanie

     |

     Bor i en 1,5a och har stränga regler på fester om att man inte under några omständigheter får sitta i min säng, hehe! Även om det är överkast så är det lätt hänt att det glider av/omkring på grund av att folk slänger sig eller liknande.

     Svara

 • Kat

  |

  En klapp på axeln för att du alltid är tydlig med vad som är ”reklam”/när du samarbetar med någon. Det är riktigt tröttsamt att se stora bloggare som inte gör det. Å ena sidan läser jag något som jag egentligen inte vill läsa och å andra sidan kan bloggaren få problem med Skatteverket. Good jobb!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Håller med 🙂

   Svara

 • Amanda

  |

  Varsegod för tvångstanken! Tror dock att denna är av den bättre sorten, du gojsar ju runt i mindre äckelbakterier på nätterna om ingen sitter där 🙂

  Svara

 • Jennie

  |

  O jag blir lite rädd när jag får höra att det finns fler än min universitetskompis som har detta tvångsbeteende.. Hon hade särskilda byxor att åka spårvagn i då hon tyckte det var så äckligt… Mycket märkligt i mina ögon. Om det nu skulle vara så äckligt o skitigt överallt så skulle jag ju inte ens sätta mig ner? Spela roll vilka byxor jag skulle ha på mig. Vad är det liksom som säger att ens fotölj hemma är renare än en trästol på ett café? I dont get it.

  Svara

 • Sofie

  |

  Jag pallar helt ärligt inte bry mig. Jag slänger mig både i soffan och sängen med de kläder jag har på mig ute, sambon likadant. Sen har vi ju en hund också som springer ute och kommer hem och lägger sig i sängen, jag ser inga problem alls i detta så länge sängkläderna inte ser skitiga ut. Roligt egentligen då jag är extremt nojig med var jag sätter händerna. Tycker det är jätte jobbigt att ta i en stång på bussen till exempel och har alltid handsprit med mig. Sen blir varken jag eller sambon i princip aldrig sjuka eller så heller så jag ser verkligen inget problem. Det skulle bara bli så jobbigt om jag börjar tänka på det (för då kommer jag bli likadan och få panik) 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  läste först mammakläder och trodde du var gravid…

  Svara

 • dani

  |

  tips: love pink säljs i malmö inne på triangeln i en butik som heter pink & purple

  Svara

 • Julia

  |

  Tänkte fråga en sak, stödjer du den falska märkesindustrin? Alltså att andra människor kopierar olika märkern etc.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv