Sånt där säger jag också ibland, fast jag kommer aldrig ihåg dem!
Du har ingen micro va? Ifall du vill att kycklingen ska tina något snabbare än bara i rumstemperatur så kan du lägga dem i en påse och sedan i en bunke med kallt vatten (inte varmt eller ljummet, då frodas bakterier). Byt vattnet lite då och då, borde inte ta mer än 1-2 timmar. Eller ja, det beror väl på hur mycket kyckling man har…
Haha! Har med en tendens att vrida och vända på orden, kulgransjula är en klassiker. Å idag på jobbet löste jag baksidan på Clarityn och sa; Man måste vara minst 30 år och väga över 6kg. Jag är ju 24 och väger 5,5kg så där är det kört 😉
Åh såg dig precis på bussen men vågade verkligen inte säga hej. Vet ju inte om du tycker sånt är ok (särskilt inte på morgonkvisten) + vad ska man säga liksom? Nervösa tjejen haha. Var dock tvungen att smsa alla jag känner och sa att jag precis såg en kändis!! Du var mindre i verkligheten än vad jag trodde men minst lika söt som på dina bilder 😀 Coolt att kunna säga att jag träffat/sett dig nu! Haha 🙂
Lovar att jag ska göra det nästa gång! Antar att du sov hos din kille eftersom du var i Hbg och då bor han nära mina föräldrar 😀 Hoppas jag väntar på bussen med dig igen då, haha 🙂
Något man kan göra med djupfryst kykling, men absolut inte färsk (faller isär då), är att helt enkelt koka den. Ha i buljongtärning och låt kycklingen tina genon att koka den nästan klar. Sedan lagar du den i ugnen/stekpannan precis som vanligt. Lovar dig den blir både mörare och saftigare 😀
Emma
| #
Haha… drog samma tidigare idag när vi köpte pizza och jag tyckte det luktade gott: ”Åå vad lukt det gottar!” 🙂
Svara
Egoina
| #
Haha! 😉
Svara
Robert
| #
Något förvirrat. 😉
Svara
Emmy
| #
Haha, åh älskar när det händer!
Svara
Sofia
| #
Hahaha
Svara
Frida
| #
Sånt där säger jag också ibland, fast jag kommer aldrig ihåg dem!
Du har ingen micro va? Ifall du vill att kycklingen ska tina något snabbare än bara i rumstemperatur så kan du lägga dem i en påse och sedan i en bunke med kallt vatten (inte varmt eller ljummet, då frodas bakterier). Byt vattnet lite då och då, borde inte ta mer än 1-2 timmar. Eller ja, det beror väl på hur mycket kyckling man har…
Svara
nilla
| #
hahahaha så himla roligt!! 😀
Svara
Amanda
| #
Haha, det ultimata beviset på att en faktiskt borde äta omedelbar-bums! 😀
Svara
Viktorian
| #
Man kan ju faktiskt göra kyckling i ugn djupfryst också 😉 Så slipper man vänta.
Svara
Emelie
| #
haha, lite söndagströtthet? 😉
Svara
Hanna
| #
Haha! Har med en tendens att vrida och vända på orden, kulgransjula är en klassiker. Å idag på jobbet löste jag baksidan på Clarityn och sa; Man måste vara minst 30 år och väga över 6kg. Jag är ju 24 och väger 5,5kg så där är det kört 😉
Svara
Diana DeMarkey
| #
ha ha ha du är ju bara så rolig!
Hoppas ni fick i er något att äta tillslut och får en fin kväll.
Svara
Adina
| #
Hahaha, vad söt du är!
Svara
RMCK - en skönhetsblogg
| #
Haha! 🙂
Svara
Ella
| #
Bättre och snabbare att kyckla tiningen i en plastpåse som man lägger i kallvatten!
Bara ett tips:)
Svara
Svorskan
| #
God morgon, jenta mi!
Svara
Hedvig
| #
Åh såg dig precis på bussen men vågade verkligen inte säga hej. Vet ju inte om du tycker sånt är ok (särskilt inte på morgonkvisten) + vad ska man säga liksom? Nervösa tjejen haha. Var dock tvungen att smsa alla jag känner och sa att jag precis såg en kändis!! Du var mindre i verkligheten än vad jag trodde men minst lika söt som på dina bilder 😀 Coolt att kunna säga att jag träffat/sett dig nu! Haha 🙂
Svara
Egoina
| #
Hahaha! Vad kul och lite creepy 😉 Ser du mig igen får du gärna säga hej! Haha, jag brukar faktiskt få höra det. ”Vad kort du är”, säger folk.
Svara
Hedvig
| #
Lovar att jag ska göra det nästa gång! Antar att du sov hos din kille eftersom du var i Hbg och då bor han nära mina föräldrar 😀 Hoppas jag väntar på bussen med dig igen då, haha 🙂
Svara
Egoina
| #
Japp, det gjorde jag. Haha, lova att hälsa då 😉
Svara
Malin
| #
Något man kan göra med djupfryst kykling, men absolut inte färsk (faller isär då), är att helt enkelt koka den. Ha i buljongtärning och låt kycklingen tina genon att koka den nästan klar. Sedan lagar du den i ugnen/stekpannan precis som vanligt. Lovar dig den blir både mörare och saftigare 😀
Svara
LOLLIPOPLADY
| #
Alltså, jag läste hela inlägget och tänkte ”Men jag fattar verkligen inte… vad är det för konstigt med det här?!”
Och sen bara ”men ahaaaa. lol.”
lol.
Svara