Follow my blog with Bloglovin

Plus minus noll

20140502-021331.jpg

 

Jag har blivit en sån som har tulpaner hemma. I alla fall just nu. Vuxenpoäng gånger en miljard! Det är dock vuxenpoäng minus en miljard på att jag inte putsat fönstren på ett tag (och på att jag inte äger en vas utan använder en vinkaraff). Men äh. Då är jag ändå på plus minus noll.

Jag köpte med mig en bukett till Sara också som jag gav henne när vi skulle grilla. ”Snitta dem, ställ dem i jättekallt vatten och ta inte av plasten förrän om en halvtimme”, sa jag. ”Ett tips är dessutom att blanda i lite potatismjöl i vattnet”, fortsatte jag. Tjejerna blev sjukt impade över vilken tulpanexpert jag plötsligt gått och blivit. Det är då man ogärna vill säga att det var tjejen i kassan som sa det.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • Karolina

  |

  Hahaa! Jag har också alltid tulpaner hemma, det piggar upp SÅ mycket! 🙂

  Svara

 • E

  |

  Förlåt, men jag tycker det är vuxenpoäng att ens ha en vinkaraff. Så du ligger liiite på plus i min värld.

  Svara

 • Helena

  |

  Men ha inte så mycket vatten iiii! De kommer skjuta i höjden, spreta åt tusen håll och sluta upp halvliggandes på bordet. Tips: lägre vas, mindre vatten, käckare tulpaner längre!

  Svara

  • Hanna

   |

   Måste ju vara mycket vatten om de ens ska nå ner til det! Haha

   Svara

    • Helena

     |

     ”Lägre vas” var ju förslaget annars!

     Svara

 • Ida

  |

  Älskar tulpaner! De är mina favoriter! Speciellt röda :D!!

  Svara

 • Duka Upp

  |

  Jag har också börjat köpa blommor till hemmet på sistone.. Det är ganska mysigt då, de liksom lyser upp hela rummet tycker jag. Men samtidigt känns det som ett slöseri med pengar. Jag har allt annat än gröna fingrar så de brukar dö ganska snabbt. Några tips för rosor? 😉 http://www.dukaupp.se

  Svara

 • Adina

  |

  Det blir så himla fint så fort man tar in en ny, fräsch blombukett! Det är ett så enkelt trix att få det lite extra fint i ett rum!

  Svara

 • Johanna

  |

  Vart är krukorna med vingar ifrån? 😀

  Svara

  • Nina

   |

   undrar också vart dom är ifrån!! såå fina

   Svara

 • Robert

  |

  Putsa fönster? 😉

  Svara

 • Heja Emma!

  |

  Man kan även ha en tesked socker och några droppar vodka i, blommorna håller sig i en evighet då. Läste det på 9gag 😉 funkar faktiskt!!

  Svara

 • Julia

  |

  Om det skulle vara så, att en tjej på 17 år som gör vaser hemma i sitt flickrum skulle vilja ge dig en vas. Hur går man tillväga då? alltså jag tänkte på att du kanske är rädd för att ge ut din adress helt sådär med tanke på stalkers etc. Har du en postbox eller något liknande?
  Mvh Inte en farlig och läskig stalker.

  Svara

 • Erika

  |

  Hej,
  Ett tips så tulpanerna inte blir hängiga, utan håller sig stående är att bara ha någon cm vatten i vasen 🙂
  Ha det bäst! Kram

  Svara

 • Emma

  |

  Hej Regina!
  Jag ville bara berätta att tack vare tävlingen på din blogg så ska jag fira denna kväll i sviten på Berns med mina fina vänner. Jag känner på mig att det kommer bli en kväll som vi sent kommer att glömma, så tack för att jag fick chansen att vinna denna kväll 🙂

  Lite roligt är det också att jag är en Landskronatös, jag pluggar just nu i Stockholm men Landskrona kommer alltid att vara hemma 🙂

  Trevlig helg på dig! kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh vad kul! Hoppas verkligen ni har en rolig kväll!! Jag lär ju få se bilderna sen 🙂

   Svara

 • Liebling

  |

  Trevligt med blommor innomhus. jag äger inte heller en blomvas så du är inte ensam 🙂

  Svara

 • Mika

  |

  haha efter jag läste att du satt tulpanerna i en vinkaraff såg det helt plötsligt skitkonstigt ut (förlåt!!!)…kan liksom inte se något annan än tulpaner nerkörda i. en. vinkaraffshals. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv