Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Han sträckte fram handen och jag gick in för en kram

Ett nytt nummer av VR är ute i butik vilket betyder att jag i vanlig ordning kan lägga upp min krönika från förra numret. Ni är många som frågat hur jag träffade min pojkvän och jag tänkte att den historian förtjänade att bli en krönika.

Här är den. Hoppas ni gillar!

 

20140429-105025.jpg

20140429-105031.jpg

20140429-105037.jpg

20140429-105043.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (39)

 • Frida

  |

  Fast.. korkat är det väl inte? Man behöver ju inte lika mycket balsam, eftersom man bara har det i längderna (man ska inte massera in det alltså).
  Jag använder Tresemmé där schampo- och balsamflaskorna är lika stora. Mitt hår är också långt och jag kör slut på två schampoflaskor på en balsamflaska. Brukar vara perfekt när de har ’ta tre betala för två’ 🙂

  Fast din frisör kanske rekommenderar annorlunda?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är kanske olika för olika personer. Men mitt hår suger upp balsam som en svamp, så jag behöver en stor mängd balsam även om jag bara tar i topparna, annars räcker det inte. Vad gäller schampo så använder jag väldigt lite. Jag tvättar alltid håret två grr (efter frisörens rekommendation), första gången jag tar bara lite och då löddrar det inte, sedan sköljer jag ur det och schamponerar igen och då behöver jag ännu mindre (en matsked typ) och det löddrar jättemycket. Förstår inte varför det åtminstone är lika mycket i flaskorna? Jag behöver två balsamflaskor på en schampoflaska 🙂

   Svara

   • Frida

    |

    Jo, är väl så att det är olika. Eller kanske att det är balsamet du har som det är ”fel” på? Alltså, när jag tar balsam, tar lite mindre än en matsked, så känns det alltid som att jag har massa över? Så det som du använder kanske inte räcker lika långt menar jag? Typ som diskmedelsreklamerna du vet, där den ena är dryg och räcker längre 😛

    Svara

    • Egoina

     |

     Kanske.. Får prova andra balsam, haha 🙂

     Svara

     • Emilia

      |

      Låter som att du skulle behöva använda inpackning 1 gång i veckan, alt använda ett annat balsam 🙂 Se också till att få ut så mycket vatten som möjligt ur håret innan du tar i balsam får ett hår med mycket vatten i kräver större mängd balsam (min mamma frisören har förklarat exakt varför men jag har inte lagt det på minnet ;))

     • Jenny

      |

      Om du gillar kokos så finns det en balsam på apoteket som känns riktigt skön och känns dryg. fast jag kommer inte ihåg vilken det var bland alla olika apotek dock :/

 • Oliwia

  |

  Jag har oftast 1/3 flaska balsam kvar när mitt schampoo är slut, man ska inte använda för mycket balsam, håret blir fett om man använder det uppe på huvudet också 🙂

  Svara

  • Balsamoholic

   |

   Faktiskt så blir det inte det, när man använder schampoo utan balsam torkar det ut håret vid hårbotten, och då blir håret fetare av sig självt fortare än om du använder balsam eftersom hårbotten måste ”rädda” håret från ”uttorkning”. Jag använder balsam i hela håret och endast schampoo i hårbotten för att tvätta rent. När man sköljer ut schampot ur hårbotten rinner det ändå igenom hela håret 🙂 så JAAAA större balsamflaskor tack

   Svara

 • Therése

  |

  Apropå schampooflaskan, jag har börjar att tvätta håret två gånger med schampoo efter varandra och sedan balsam. Tips från frisören, håret känns renare och håller sig renare längre och schampoot och balsamet tar slut ungefär samtidigt 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Det gör jag med, men då behöver jag mycket mindre schampo. Haha.

   Svara

 • emma

  |

  Håller helt med om balsamgrejen!! Så jävla störigt!

  Svara

 • Tina

  |

  Du skriver så fint! Man blir lite varm i hjärtat av att läsa det där, riktigt bra skrivet!

  Kramis!

  Svara

 • Sara

  |

  Jag vet inte om du vet detta men om du pratar med en frisör så ska du tvätta håret två gånger med schampo. Om du duschar håret hos frisören så tvättar de oftast två gånger med schampo, innan balsam. Varför kan du fråga dig? Jo – för att schampo ska löddra och om du köper bra schampo och har smuttsigt hår så löddrar det inte första gången, utan andra gången. Då har du fått rent håret, och då kan du ta i balsam!

  Tänker att det kan vara förklaringen på varför schampoflaskan är större!

  /Trevlig dag!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, om du läser kommentarerna ovanför så gör jag just detta. Och eftersom det löddrar så mycket när man tvättar två grr så behöver jag en mycket mindre mängd schampoo. 🙂

   Svara

 • S

  |

  Så fin historia ni två har att dela!

  Svara

 • Sabina

  |

  Haha, kul att alla endast ska kommentera på schampoo och balsam-grejen när du skrev sötaste krönikan! Älskar att höra hur andra par träffats, alla har något awkward att berätta om 😀 Ni verkar vara ett så gulligt par!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men eller huuuur? Värsta balsam-diskussionen.. haha 😉

   Svara

 • Jenny

  |

  Man ska ju ha i mer schampo än balsam, that’s why…

  Svara

 • Emma

  |

  Aww, söt historia! 😀 Det är ju såna lite awkward eller speciella händelser som gör det roligt haha, och mycket bättre story när nån frågar: ”Jaha, hur träffades ni då?” än om man då ska svara: ”Vi gick i samma klass på gymnasiet och klickade” typ!

  Svara

 • Johanna

  |

  Mitt problem är tvärtom, jag har massa balsam kvar när shampoot är slut :p

  Svara

 • Mikka

  |

  Håller med om balsamet! Har väldigt långt hår och jag behöver också ca 2 balsamflaskor på en schampooflaska

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag har också samma problem med schampoo/balsam! Men jag har börjat använda head&shoulders och där är balsamflaskan större än schampooflaskan! 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Vilken gullig krönika! Det pirrar i magen när jag läser den då det blev precis så för mig och killen jag dejtar nu första gången vi sågs…

  Svara

 • pubes

  |

  men vilket jävla underbart slut på krönikan! jag grät en skvätt, fan va fint!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh tack 🙂

   Svara

 • Linnea

  |

  Sluta aldrig att skriva! Jag älskar dina krönikor!:)

  Svara

 • Ehlin

  |

  Alltså, vad modig du verkar 🙂 Haha. Bra krönika!

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh, jag blir så glad av att läsa din blogg. Mest för att det tagit slut mellan mig och vad jag trodde var mitt livs kärlek, och för att du liksom bevisar att det antagligen finns fler där ute. Tack!

  Svara

 • Sara

  |

  Åh, det här var en av dina finare krönikor tycker jag. <3

  Svara

 • Mary

  |

  Jag tror att detta är första gången jag kommenterar på de 2-3 år jag läst din blogg. MEN måste bara säga att du är så jävla grym och att jag älskar din humor haha. Ta åt dig! Skrattade högt när du körde på kram! 🙂

  Svara

 • Ida Plantin

  |

  Hej egoiniiizzz! Tack för att du förgyller mina dagar med din underbara blogg!

  Tänkte bara säga att anledningen till att schampoflaskan är större än balsamsflaskan nog är (jag jobbar som frisör och detta är anledningen från de märket jag säljer på min salong) att man ska ta schampo två gånger när man tvättar håret. Första gången för att rensa ut stylingprodukter och smuts och damm utifrån, och en andra gång för få bort talg och fett. Och eftersom det då går åt mer schampo så är det dumt att balsamsflaskan är för stor då det ska jämna ut sig. Plus att tanken också är att man emellan schampo och balsam ska använda inpackning, och då behöver man verkligen inte använda så mycket balsam då det endast är till för att reda ut håret.

  Nu vet jag ju inte om du använder schampo två gånger eller om du överkonsumerar balsam, haha 😉 men ville bara säga att jag i alla fall tror att tanken är god, att det inte ska stå hundratals balsamflaskor till övers i alls badrum. Ett tips att få ut det sista balsamet är också att ha i liite vatten i den sista slurken och skaka om flaskan så man verkligen får ut allt.

  Nåväl, ville bara hjälpa världens bästa egoina till ett lättare schamponeringsliv! 😉 pussis&kramissss!

  Svara

 • Emma

  |

  Jag har samma problem! Fast om det ska gå på ett ut får nog balsamflaskan vara minst 4-5 ggr större än schampoflaskan, schampo håller ju hur länge som helst, medans balsamflaskan av någon konstig anledning alltid är nästan tom.. 😛

  Gullig krönika förresten! =)

  Svara

 • plina

  |

  fick lite gråt-i-hals- känsla när jag läste denna! kan bero på de 1, eh 2.. 3 glas rosevin jag druckit, men tyckte att det var så fint. … ska vi hälsa ordentligt, och ge någon en kram! tror alla behöver en ” vanlig” hälsning ilband! många kramiga hälsningar till dig!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Nej men vilken gullig krönika! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv