I'm so dop(e)

Antar att ni legat sömnlösa för att ni varit så nyfika på vilken outfit det blev?? Tänkte väl. Såhär såg jag ut:

 

20140426-183025.jpg

20140426-183034.jpg

 

(Nej, jag har inget sugmärke. Det kliade på halsen och jag har dålig hud bara).

Jepp. Det blev kellogg’s-klänningen. Den kändes bra. I’m so dope! (SOM jag har längtat efter att få skriva den meningen). I övrigt så var klädnojan helt onödig. Vissa kom till och med i jeans. Nåväl. Better safe than sorry.

 

0

Trackback from your site.

Comments (13)

 • Hanna

  |

  Snyggt!! Ser inte alls flingigt ut. Min halshud är precis likadan. Man kliar lite och vips – sugmärke (not).

  Reply

 • Emma

  |

  Jättefin klänning, klär dig bra 🙂
  Vart har du köpt den?

  Reply

  • Egoina

   |

   Den är från H&M 🙂

   Reply

 • Emma

  |

  Skitsnyggt! Älskar outfiten, älskar ditt hår – assnyggt!

  Reply

 • Anna

  |

  Jag var på begravning i veckan. En av gästerna dök upp i kombon svart kavaj och converse. Lite oklart vad 98-åriga gammelfaster tyckt om det om hon fått möjlighet att tycka till. Nu var hon ju död så hon sa ingenting.

  Reply

 • Robert

  |

  Skönt! Hade inte sovit på ett dygn för det där. 😉

  Reply

 • Elin

  |

  Please, tips för dop? Hur ska man tänka gällande kläder? Alla tips du har tack! Bästa Egoina!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Knälångt och ljusa färger 🙂

   Reply

 • a.

  |

  Satt och kollade bilderna noga för att avgöra om det var ett sugmärke eller inte (jaa nolifie) så skrev du det sen haha, så du! Jättefin är du förresten 🙂

  Reply

 • Maline

  |

  Lyllos dig som kan ha på dig kläder i rött och se så fin ut! Själv kan jag inte ha rött utan att själv se röd/rosa ut i ansiktet, haha. Det är verkligen inte en färg som funkar väl till min hy 🙂 Men sånt är livet! Jag klarar mig rätt bra i de andra färgerna som finns kvar att välja på 😉

  Ha det fint!

  Reply

Leave a comment

Arkiv