Nu förstår jag

Jag sitter på praktiken och har haft mycket att göra idag (= tiden går fortare). Yaj!

När jag kom hit första dagen tyckte jag att platsen jag fick var så himla lyxig. Eget skrivbord, avskilt, behöver inte trängas med någon. “Varför får praktikanten sitta här? Vill ingen annan ha denna braiga platsen?”, tänkte jag.  Det är fortfarande lyxigt, men nu förstår jag varför. Jag har en skrivare precis bakom mig. Vilket blir lite störigt i längden då det skrivs ut papper hela tiden och folk springer och hämtar. Haha. Aja. Klagar inte ändå.

 

20140423-161634.jpg

Selfie på mig och skrivaren.

 

0

Trackback from your site.

Comments (13)

 • Linnéa

  |

  Haha, den där jäkla skrivaren. Är också praktikant på ett kontor där chefen inte ville ha in skrivaren för att den låter så mycket. Nu bor den på kontoret men jag fick byta ner mig från skrubb med stort skrivbord till litet skrivbord intryckt mellan två andra.

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, skulle aldrig fixa att sitta i en sån miljö ändå. 😛

  Fick mig annars att tänka på filmen “Office Space” och deras kopiator eller vad det var. 😀

  Reply

 • Liebling

  |

  haha det finns alltid för och nackdelar, men väldigt lyxigt med ett eget skrivbord 🙂

  Reply

 • Diana DeMarkey

  |

  ha ha usch vilken nit. Den lyxiga platsen från helvetet, jag hör ljudet framför mig.. hur det tjuter och har sig. =)

  Reply

 • Ida

  |

  Riktgt vacker kvinna!! Älskar dina ögon, så fina!

  Reply

 • Sofia

  |

  Vad gör du på din praktikplats? Jag har sökt ett liknande program som ditt till i höst, fast uppe i Umeå och är såå nyfiken på hur arbetsuppgifterna ser ut, hehe! 😀

  Reply

 • Patrik

  |

  Dra ur sladden så blir skrivaren tyst och din braiga plats blir ännu bättre 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Men ååå, jag viillll inte komma direkt till fältet för att skriva kommentarer, jag klickar för att läääsaaa 😀 å ska ja skriva så vill ja läsa först 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Hur ändrar man det dååå? 😉

   Reply

 • L

  |

  Det är inte så att den jäveln (skrivaren) fotobombar dig? Kan du inte slå sönder den i ren frustration sista dagen?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha. Tror de blir lite arga på mig då 😉

   Reply

Leave a comment

Arkiv