Follow my blog with Bloglovin

Börjar bli tröttsamt

Åhh! Jag hatar kollektivtrafik! Orkar inte med det längre. Visst att tåg är försenade ibland, men när det inte ens finns någon information om hur länge blir jag galen. Är trött på att pendla. Jag och min pojkvän får ta och flytta ihop eller så får jag skaffa en bil. Men 1) det är svårt att hitta en bra tvåa eller trea i Helsingborg och 2) man behöver tydligen körkort till den där bilen.

Jaja. Fick ta bussen istället (med frysvaror som hinner smälta).

Obligatorisk selfie-på-bussen-snapchat:

 

20140420-175741.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • kristin

  |

  Tips om lägenhetssök i Helsingborg: Akelius!!
  Flyttade precis in i en superfin 2a i Helsingborg, tog bara en vecka innan jag fick en lägenhet och inflyttning en månad efter jag var på visning. De har inget kösystem som andra har i Helsingborg så är kanon!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för tips 😀

   Svara

 • Myhrans

  |

  Haha ”man behöver tydligen körkort till den där bilen”, det vr lite gulligt! :))

  Svara

 • Julia

  |

  men men cykel?

  Svara

  • Egoina

   |

   Cykla över tre mil? Lite jobbigt 😉

   Svara

 • ida

  |

  haha du får väl ta körkort då ;).

  Svara

 • Ullis

  |

  Åh du är så fin!!

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Hehe jag vet hur det känns! Och relativt ofta beror det på att nån har hoppat framför tåget :/

  Svara

 • Madelene

  |

  Har inte din kille körkort? I så fall kan han ju skaffa den där bilen och bli din privatchaufför! 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, ja. Bra idé 😉

   Svara

 • Decdia

  |

  Jag kan vara villig att byta bort min trea. Men det kommer kosta dig… dagliga länkar och möjligtvis din förstfödda. 😉

  Svara

 • Diana DeMarkey

  |

  ha ha ha vad rolig du är. Ja precis man behöver TYDLIGEN körkort, usch vad störigt. =)

  Svara

 • Rebecca - utbytesstudent i USA

  |

  Jag lovar att du skulle sakna kollektivtraffiken om du inte hade den längre. Jag har bott i USA i snart 9 månader och jag blir galen på att det inte finns något sätt att ta sig fram om man inte har körkort. Kollektivtraffiken är den största anledningen till att jag längtar hem till Sverige, haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja det är sant 🙂

   Svara

 • emma

  |

  Jag är en av tågvärdarna du visar biljetterna för flera gånger i veckan. Att det är pissigt att inte få info, det köper jag! Det är frustrerande och framkallar stress! MEN, när vi inte har info att ge? Ingen kan omöjligt veta hur långt tid det tar att reparera en kontaktledning, flytta ett havererat tåg eller sanera banan efter påkörning. Tåg är bara bra när de rullar, så är det! Tack för en underhållande blogg! :)ses på tågen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jasså, hej! 🙂 Jo, jag förstår det. Det brukar ju finnas info om hur många minuter det handlar om och så vidare. Men när det inte finns det och tåget som skulle gått inte ens står med på skärmen så är det ganska irriterande. Men alla gör ju sitt bästa såklart. Blir bara väldigt påtagligt när man som jag pendlar hela tiden 🙂

   Svara

   • emma

    |

    Det är inte roligare för oss som jobbar med skiten! 😉 vi får aldrig veta OM och framförallt NÄR vi får komma hem! Många tror vi hör till inredningen i tåget men riktigt så är det inte 🙂 Det är alldeles för många operatörer inblandade, alldeles för få spår att köra på och för tok för många tåg som ska köra på exakt samma sträcka och tid! Ingen vet vad någon sysslar med och ingen samarbetar! Tacka vet jag buss! 🙂

    Svara

 • angelica

  |

  Tänkte bara tipsa om att Mariastaden och Laröd är super fint och finns oftast något ledigt, om du/ni nu inte vill bo mitt i stan i Helsingborg 🙂

  Svara

 • Marlene

  |

  Finns ju en lösning till…han kan flytta till Landskrona ist! =)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv