Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mr Right vs. Mr Right now

Ett nytt nummer av Veckorevyn är ute, så i vanlig ordning kan jag lägga ut min krönika från förra numret. Den handlar om hur ett besked kan göra att man tänker om lite.

 

Hoppas ni gillar!

 

20140407-202957.jpg

 

20140407-203005.jpg

 

20140407-203011.jpg

 

20140407-203016.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (35)

 • elin

  |

  Superduperbra krönika!

  Svara

 • Liebling

  |

  Jättebra skrivet. jag håller med dig 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Mycket bra skrivet som vanligt 🙂 Och det fick mig också att fundera lite.

  Svara

 • ida

  |

  Älskar dina krönikor 😀 så bra!

  Svara

 • Sandra

  |

  Vilken bra krönika! Sådär tänker jag alltid. Man kan aldrig vara säker på att man finns här i framtiden så varför lägga hela nuet på att planera inför den? Lev här och nu, ta inte saker för givet. Framförallt inte hälsan. Har man en gång stått inför tanken att man kan vara sjuk så ändras hela ens perspektiv.

  Svara

 • alex

  |

  FANTASTISKT bra krönika!

  Svara

 • Robert

  |

  Så riktigt och rätt. Man får ta vara på det man har. 🙂

  Svara

 • Louise

  |

  Läskigt, känner igen mig till 100% i det där med att leta efter någon som om de sökte ett jobb och jag skulle anställa.. Det fick mig att tänka till lite 🙂 Tack!

  Svara

 • Tess

  |

  Riktigt bra krönika!!

  I första ring blev jag tillsammans med min första pojkvän trodde inte att det skulle hålla en längretid pg av lite olika skäl men det kändes bra just då trots att ingen trodde på oss!! I år kommer vi fira 9år tillsammans :)) mister right now kan helt klart vara/bli mister right!

  Svara

 • daniela

  |

  stormgillar dina krönikor!

  Svara

 • Milla

  |

  Så sant så! Men jag lyckas inte ens hitta en Mr Right Now.. Kanske är det för att jag undermedvetet letar efter en Mr Right Forever och därför ställer för höga krav? 😉

  Svara

 • anna

  |

  bra skrivet!

  Svara

 • Polly Orange

  |

  Nail on the head, eller hur man säger. Bra! 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Å! Tack. Jag är ihop med en mr. Right now och har varit det i flera år. Funkar bra nu och jag vill leva i stunden. ”Jag är hellre jag nu än om 25 år”…

  Svara

  • Hanna

   |

   Glad nu ska det såklart vara

   Svara

 • A

  |

  Men hur gör man om man har hittat Mr Right, men han är inte Mr Right Now?
  Om man har hittat mannen som man vill gifta sig med, skaffa familj med och dö med – men det funkar inte/är inte rätt just nu?

  Svara

  • egoina

   |

   Ja…Varför vara med någon som inte gör dig lycklig just nu? Ska du bara gå och vänta? Nej 🙂

   Svara

 • ida

  |

  Gött!

  Svara

 • Louise

  |

  Himla bra skrivet, tror det hjälper många, inklusive mig!
  Måste bara säga att du är så himla lik en tjej jag följer på youtube som heter Fleur (fleurdeforce på youtube och instagram), helt sjukt lika varandra!

  Svara

 • Meyla

  |

  Skrivit ett inlägg om dig och din krönika på min blogg. Tyckte det var värt att dela med sig av! Du levererar alltid bra krönikor, fortsätt så 😀

  http://www.Meylas.se

  Svara

  • egoina

   |

   Åh tack vad fint!!! Gullig du är <3

   Svara

 • Kat

  |

  You dit it again, Carrie! =)

  Svara

  • egoina

   |

   <3

   Svara

 • TH

  |

  Sjuuuukt bra krönika!! Du har så rätt om det. 🙂

  Svara

 • lara

  |

  gillade denna krönikan!!!

  Svara

 • M

  |

  Jag och min pojkvän gjorde slut… Vi hade varit ihop i 4½ år, men jag insåg att han nog aldrig kommer vilja ha barn. Jag vill ha barn i framtiden! Dumt resonerat?

  Svara

  • egoina

   |

   Det tycker jag inte! Man ska inte behöva ge upp en sådan grej!

   Svara

   • M

    |

    Men han kanske var Mr Right now även om han inte vill ha barn sen…? Fast nä, lyckligare nu :> Bra krönika förresten!

    Svara

 • Nina

  |

  Bra skrivet som alltid! 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Krönikan är så SATC, love it!

  Svara

 • Victoria

  |

  Bra skrivet! Mitt liv vändes upp och ned för snart ett årsen och var nära på att mista det helt.. Jag om någon vet att allt kan ändras på mindre än en sekund. Det är bara att leva nu, försöka släppa allt oviktigt och göra sånt som man mår bra av! Kram!

  Svara

 • Alida

  |

  Bra text du 🙂 Jag hoppas jag kan hitta en sån 😉

  Svara

 • Isabelle

  |

  Alltså tack för den krönikan. Jag var detsamma. Jag bor nu i USA träffade en söt & as go kille. Han får mig verkligen att känna mig trygg och älskad. för första gången någonsin. Nu är det så att jag ska flytta till San francisco. Vilket är 9 timmar med flyg från honom då han bor i Savannah. I början av vårt förhållande så sa vi bara , vi gör slut när jag flyttar, enkelt. Varför binda sig när man är så långt ifrån varandra. Och jag tänkte samma som du, jag vill ha en med ett fint efternamn, reseplaner osv i framtiden. Nu har han samma efternamn som mig (som jag hatar haha) och han är ”stadgad” med jobb. Ändå känner jag, han är min mr right now. och jag känner att om vi fixar ett år ifrån varandra, så är han mr right. Jag flyttar om två veckor och jag kan verkligen inte sluta gråta. Fy vad hårt det är. Men tack för en underbar artikel. Jag behövde den boosten så hårt. Jag vill inte förlora denna underbara Amerikan 🙂 (och tack för en underbar blogg. Du kommer fixa det med stalkern. Kom ihåg att du har alla oss bakom dig!! )

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv