Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Sex månader senare

Åh, jag känner mig lite sjuk. Jag hoppas att det bara beror på att jag sovit extremt lite och att jag stressat över en massa saker. Men för säkerhetsskull halsar jag te, vitamin c, och har ätit massor med vitlök och chili. Är kanske bara placebo att det ska fungera, men placebo är bättre än inget.

Förutom det så har jag andats ut över att hela driva-företag-i-åtta-år-grejens första moment är över. Jag och Mr Boyfriend har hängt i soffan, sett film och utnyttjat den där 50-kronors chipschecken. Vi firar trots allt nääästan ett halvår idag. Idag för sex månader sedan hittade vi varandra på en studentfest och jag fick den bästa kyssen ever. Värt att fira med chips ju. Bästa halvåret.

 

20140305-233032.jpg

Den här satt uppe på olika ställen idag. Citatet är lite taget ur sitt sammanhang och mina klasskompisar försökte lista ut vad det handlade om. En gissade på att det handlade om dejter. Man ba ”jo, men tack”.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

  • Robert

    |

    Det där citatet är ganska genialt i sin enkelhet. 🙂

    Svara

  • arasen - vardag, dbt och massa annat

    |

    Snälla egoina.. Kan du inte kolla ifall det går att ta bort + där mellanslag egentligen ska vara på Namn när man ska kommentera.. Jag glömmer oftast att ändra.. /:

    Svara

  • hanna

    |

    En ganska random kommentar men du fattar inte hur mycket det skulle betyda om du ville svara, du är typ min förebild hahaha. Men iallafall, jag går i tvåan på gymnasiet och jag har verkligen ångest. Alla säger att man ska njuta av gymnasiet för det är den ”bästa tiden i ditt liv”, och jag ba whuttafukk? Gymnasiet suger verkligen för mig och det är inte alls som jag förväntat mig. Alla bryr sig bara om att supa så mycket som möjligt, och eftersom jag inte riktigt har det intresset ( älskar träning och har egen häst, och det går inte riktigt ihop med att supa skallen av sig varje helg) så är jag inte en del av det ”coola gänget”. Dvs, blir inte så ofta bjuden på fester, får ikke 10000000 likes på insta & fb, och har inte en miljon vänner jag fikar med varje dag, och känner bara allmänt att jag inte passar in nånstans. Och jag får sån ångest för om detta ska vara den bästa tiden i livet, vad har jag då framför mig haha… Hur var din gymnasietid? Måste man ”festa” för att passa in, eller vad gjorde du? låter som värsta muppen hahah men hoppas du fattar hur jag menar, kram!

    Svara

  • Maria

    |

    Jag skrev en kommentar förut där jag tackade dig för att du skrivit så öppet om HPV-test osv. Jag var så jäkla rädd när jag gjorde testet men jag tänkte att du klarade det och därför skulle jag också göra det. I samband med att jag gjorde HPV-testet så gjorde jag även ett klamydiatest, jag har endast varit med min pojkvän i fyra år och tänkte först avböja att göra ett sådant test då jag verkligen inte trodde att det skulle ge utslag. Jag beskrev för kvinnan några symptom jag haft och hon tyckte jag skulle göra det och varför inte? Så jag gjorde testet och det kom tillbaka positivt. Både jag och min pojkvän är helt förstörda, vi fattar inte hur det är möjligt. Nu tänkte jag inte gå in mer på det men jag ville bara tacka dig så jävla mycket ännu en gång för att du skrivit om hur viktigt det är att testa sig för HPV, hade jag inte gjort det så hade jag aldrig gjort ett test för klamydia också och fått veta att jag har det och vem sjutton vet hur det hade gått, en av dom hemska biverkningarna är ju sterilitet. Så, tack ännu en gång för att du tagit upp detta! Ville bara att du ska veta att det du skriver verkligen når ut.

    Svara

  • Camilla

    |

    HHAHA underbar gissning!!!!!!

    Svara

  • Matilda

    |

    Där sa du något.. jag och min pojkvän firade näääästan ett halvår förra tisdagen, den 25 🙂 men de hade båda två helt glömt bort 🙂
    Och när vi firar ett halvår på riktigt så ska vi säga hejdå till varann för ett halvår framåt 🙁 så blir nog inte nått firande där, bara massa gråt.. (han är militär och ska åka och jobba i afghanistan ett halvår)

    Svara

  • Sosso

    |

    Sånt där med vitamin c, vitlök och chili är inte placebo, de fungerar faktiskt 🙂 cayennpeppar och ingefära är också bra saker, då alla dessa saker boostar immunförsvaret på olika sätt (vet dock exakt ej hur.. sånt jag måste skriva upp på min ta-reda-på-lista hehe). Så ät massa sånt så blir du säkert frisk snart!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv