Follow my blog with Bloglovin

Trött

20140227-194219.jpg

 

Jag fullständigt slocknade på soffan några timmar när jag kom hem. Vaknade nu. Åh, hatar att sova på dagen. Det är ju inte som att jag har en konstig dygnsrytm redan.

Dags att göra vettiga saker nu då. Fast helst vill jag bara titta på film.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Lina

  |

  För varje selfie du tar i spegeln undrar jag mer och mer vad det står på ditt mobilskal…!! PLEASE TELL ME

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Det står Carpe fucking Diem. 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Så skönt att sova på dagen, men jobbigt efteråt. 😛

  Svara

 • En flicka som är stark

  |

  Och jag som älskar att sova på dagen 😉 Och mobilskalet <3 Så roligt!

  Vad vet du om ätstörningar? Vet du hur man hjälper någon som har en ätstörning? I min blogg skriver jag öppet om livet efter anorexia, självskadebeteende och långa perioder på sjukhus.

  http://enflickasomarstark.se

  Svara

 • ida

  |

  Vacker!!

  Svara

 • Emma

  |

  Var är halsduken ifrån? Riktigt fin, har letat efter likanande utan resultat 🙁

  Svara

  • egoina

   |

   Tack! Den är från Cubus 🙂

   Svara

 • LOTTES VÄRLD

  |

  Skitsnygg halsduk, vart har du köpt den? 😀

  Svara

 • Ina

  |

  Du kanske redan har skrivit detta men i så fall har jag missat det, vart är halsduken ifrån? 🙂

  Tack för en skitbra blogg! 🙂

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Maria

  |

  Fina du! Jag vill verkligen tacka för att du är så öppen om allt, speciellt det här med att undersöka sig hos gynekologen. Jag var iväg idag efter att ha varit så otroligt rädd i flera år, varje gång jag har fått hem pappret med en tid för undersökning så har jag bokat av det i sista sekund. Jag har haft sådan ångest och varit så rädd, men nu det senaste så har jag inte känt mig hundra där nere (det gör ex ont när jag har sex med fästmannen) så jag tog äntligen tag i det och bokade en tid självmant, gick dit idag och gjorde undersökningen. Det gjorde så fruktansvärt ont men under hela besöket så tänkte jag att ”kan Regina så kan jag”, och det låg jag och upprepade för mig själv för att klara av besöket och inte springa därifrån. TACK TACK TACK för att du tog upp detta och för att du fick mig att inse att provet är så viktigt, att en tillfällig smärta är ingenting jämfört med ex cancer. Så, TACK TACK TACK!! Och du, jag hoppas för allt i världen att det går bra för dig med dina prover! <3

  Svara

  • egoina

   |

   <3 hoppas allt löser sig för dig med!

   Svara

 • signe

  |

  Alltså, det är tredje gången MINST idag som jag ser en beige sjal runt en hals, så himla fint!!! Var har du hittat den???

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv