Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ingen kul lördag

Förlåt att jag dissat er idag. Jag har legat under täcket hela dagen och frusit samtidigt som jag svettats. Hatar feber! Jag är så glad över att jag är sjuk över helgen och förhoppningsvis är frisk nog att gå till skolan på måndag och slipper missa något. Snacka om kontrast till när man var yngre och ville vara sjuk från skolan. Det fanns ju inget mer ovärt än att vara sjuk över en helg.

Survivalkit:

 

20140201-213146.jpg

Plus nässpray som min braiga pojkvän är iväg och köper as we speak.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Marica

  |

  Usch, krya på dig! Själv passade jag på att vara sjuk under hel jullovet så att jag inte missar något i skolan. Det var… kul.

  Svara

 • Linnea

  |

  Hej! Vad tycker du om svensk sjukhusvård? Jag tycker den är FÖRJÄVLIG. Bloggar om hur jag blir behandlad just nu på avdelning 22 i eskilstuna där jag är inlagd…. Hur personalen behandlar patienter och hur otroligt kränkt och utsatt jag känner mig…. Kolla gärna in bloggen och kommentera vad du tycker.. Kram!

  Svara

 • Robert

  |

  Krya på dig. 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh vad jobbigt med feber, finns inget värre 🙁 Du måste inte läsa det här nu meeen du jag undrar om du kunde komma med ditt braiga advice… Jag och min pojkvän har varit ihop i över ett år och det går väl bra men inget känns bra innerst inne och även fast jag älskar honom så är det som att jag vet innerst inne att han inte är min drömkille, kommer inte ha nån framtid ihop, kan inte se att vi nånsin kan flytta in eller typ gifta oss i framtiden (är bara 23 men men om man vet det redan nu så slösar man väl bara tid att vara ihop?) Vi är så extremt olika och han är så chill o slapp och har inget pojkvänsmatrial i kroppen och har aldrig gjort nått romantiskt eller sagt nått gulligt, nånsin. Sånt måste man tvinga ur han, jag känner mig inte speciellt helt enkelt! Och sånt är så viktigt för mig och jag ääälskar att vara gullig och romantisk som flickvän så det känns så synd att aldrig känna sig uppskattad tillbaks. Fick inte ens en present eller blommor eller nått när jag fyllde år (eftersom jag fick en julklapp på julafton och min födelsedag är en vecka senare) Så jag går o tänker på om jag ska göra slut nu varje dag… Fan vad jobbigt det är, för mina känslor finns ju ändå så jag kmr fortfarande vara ledsen och SAKNA honom. Åh! Det känns liksom rätt beslut att ta men ändå inte! Hjääääälp
  Ps Tack för underbar blogg, läser den varje dag!

  Svara

 • Bubbletea

  |

  Krya på dig 🙂

  Svara

 • Kari

  |

  God morgon, jenta mi! Krya på dig!

  Svara

 • Linda

  |

  Var själv sjuk över 1 månad med flera antibiotikakurer och ont i halsen så jag inte kunde sova. Då var strepsils mint det som hjälpte (i allafall för stunden), tycker att mint är mycket bättre än dem andra, fast dom är ju godare i smaken, haha! Krya!♥

  Svara

 • Elin

  |

  Hahahaha jag förstor först inte ”survivalkit”. Läste det på svenska som ”Surr vi val kit”

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv