Follow my blog with Bloglovin

Inte lätt när man inte vet

Jag känner mig lagom stolt över att jag lyckades värma min mat i skolans micro idag. Jag har ingen och vet knappt hur de fungerar. Jag tryckte på några knappar och det blev varmt. Bra där.

Jag minns den gången jag skulle värma mat på min första arbetsdag när jag jobbade med teknisk support. Den var inslagen i aluminiumfolie. Jag stoppade in den och tryckte på ”start” och plötsligt flög min kollega upp , stannade micron och slängde ut maten. Jag förstod ingenting. Ganska pinsamt såhär i efterhand.

 

20140128-130623.jpg

Vi sitter och gör en finansiell analys av Gekås Ullared. Kulkul.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

  • Robert

    |

    Bättre idé att ni får åka dit och handla först och sedan analysera det hela. Eller ja, analysen kanske inte är viktig… 😉

    Svara

    • egoina

      |

      Haha, det hade iaf varit roligare 🙂

      Svara

  • Ingen Annan Än Anna

    |

    Ganska dumt att de överhuvudtaget lägger färdigmat i aluminiumförpackningar. Jag menar, det är väl klart man vill värma maten! ^^

    Svara

    • Emma

      |

      Tycker det är ganska självklart varför de gör det 😉 Maten håller ju sig varm bättre på vägen hem från matstället då!

      Svara

  • Klara

    |

    Varför skaffar du bara ingen micro?:)

    Svara

    • egoina

      |

      Vill inteeeeee 😉

      Svara

  • www.thaines.forme.se

    |

    Fint inlägg! ❤ Juste, vem tror du är vinnaren av Paradise? Jag har gjort ett inlägg om detta så gå gärna in och kika. Kommentera gärna om vem DU tror vinner, det vore jätte skojigt om någon faktiskt prickade in helt rätt eftersom allt kan hända i Paradise (; Massa tisdag kramar till dig! ❤

    Svara

    • Hanna

      |

      Ha! Har du ens läst inlägget?

      Svara

  • PrinsessaVanessa

    |

    hahah, oh jaa, det kunde ha gått riktigt illa.
    Har du nångång testat ställa in en glödlampa i ett glas vatten i mikron. Det blir en hejdundrande show 😀 😀

    Svara

  • PrinsessaVanessa

    |

    Ett tillägg till min tidigare kommentar gällande glödlampan, så rekommenderar jag ju absolut inte att någon testar det. Det var bara sånt som man gjorde när man var ung och galen 😀

    Svara

  • lovisa

    |

    det heter mikro 😛

    Svara

  • Alexandra

    |

    Hur kan du inte ha en micro? Ärligt? Vad lever du för liv?

    *Detta skrivs med kärlek och en viss desperation, ingen micro liksom!!*

    Svara

    • egoina

      |

      Haha! Godare att värma mat utan ju. Hade dock velat ha en till att poppa popcorn 🙁

      Svara

  • Julia

    |

    När jag var mindre (typ 10) och var på dagridläger på stallet hade jag fått lunch med mig inslaget i aluminiumfolie. Glatt la jag in den i mikron, satte mig med de andra och ser hur det börjar blinka i mikron… ”VEM har lagt aluminiumfolie i mikron??” utbrast vår ridlärare. Kommer inte ihåg om jag vågade erkänna men har aldrig gjort om det misstaget, fy vad jag skämdes. Och arg på mamma blev jag för hon inte hade förvarnat mig.

    Svara

  • Emma

    |

    hahah asså jag är ung och dum, vad händer om man mikrar med aluminiumfolie..?

    Svara

    • Nicole

      |

      Det blir som fyverkeri där inne och till sist börjar det brinna! Farligt och icke bra.

      Svara

  • Alicia

    |

    haha okej låter skittråkigt men asså jag bor typ på gekås, (jobbar där) :d weho!! cool ändå, heehe

    Svara

    • egoina

      |

      Då vet jag hur mycket du tjänar..hehehehe. Nej, skoja. Men det går bra får Gekås! Heja! 🙂

      Svara

      • Alicia

        |

        haha, ja nu när jag äntligen fyllt 18 (helgjobbar bara, och har gjort de på gekås i ca 2,5 år) så tjänar jag feta pengar, älskar handelsavtal 😉

        Svara

  • Lenore

    |

    För nån månad sen i skolan skulle jag värma fryst lasagne (ja, bra och nyttig mat 😉 ). Satte micron på 7 minuter, gick därifrån och satte mig och väntade vid bordet. Typ fem minuter senare gick jag tillbaka till micron för att se om det hade blivit varmt, visaren stod på 6. Jag konstaterade enkelt att jag har världens sämsta tidsuppfattning som inte märker skillnad på en och fem minuter. Några minuter senare gick jag tillbaka till micron som fortfarande inte var färdig och insåg skamset att jag inte hade valt sju minuter. Jag vet än idag inte vad denna sjua innebar (men uppenbarligen kunde man bara värma i max 10-vad det nu var). Maten blev varm iaf. /Mvh en som använder micro varje dag. Hemma.

    Svara

  • Moa

    |

    Jag värmde en paj med folie en gång i tonåren och micron sprängdes. Den blev helt svart inuti och jag ringde till mamma och grät för att det var så läskigt. Erkände dock aldrig att jag haft folie i för jag förstod ju då att det var väldigt dumt.. Sen på mitt första sommarjobb inom hemtjänsten så hade tanten någon konstig spis som jag inte fick igång. Jag var stressad och hade redan hällt upp soppa i en kastrull och tanten sa att jag kunde ju micra soppan. Jag stoppar in hela kastrullen och vrider om. Tar inte särskilt lång stund innan jag förstod att det inte var en bra idé;) hur tusan ska man kunna sånna saker när ingen någonsing sagt till mig att ”Moa, du får INTE micra kastruller!” Aja, hoppas du inser nu att ditt lilla misstag inte är något att skämmas för! Det finns vi som är mycket värre! 😀 kram

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv