Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Dagen innan nyårsafton

Lina kom och hämtade mig och så hängde jag med henne och Sara tills min pojkvän kunde åka till mig med min nyckel. Tur att jag slapp att sitta i trapphuset och vänta.

Idag har vi svullodagen nummer ett. Det är ju bara idag och imorgon man kan överdriva, för sen är det ett nytt år och man måste vara en bättre människa och blabla. Så vi har ätit räkor i olja med vitlök och persilja (så gott) och glass och ska nu hugga in på resterna av julgodiset. Breaking Bad till det såklart.

Min pojkvän berättade att Obama bett folk att inte avslöja vad som händer i Breaking Bad. Han tittar alltså på det också. Det är vi och presidenten. Vi och presidenten. Jag kan inte släppa det nu och i varje scen tänker jag ”undrar vad Obama tänkte om detta”. Jaja. Trevlig dagen-innan-nyår-dag på er!

 

20131230-222929.jpg

 

20131230-222935.jpg

Olja + bröd. Bästa kosten.

 

20131230-222944.jpg

Namnam.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Angelique {kinkykitten}

  |

  Haha ja dessa dagar innan nyår har jag nog svullat mer än vanligt..men vad gör det om 100 år 😀 Ät o va’ glaaa’ 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt och Detsamma! 😀

  Svara

 • Felicia

  |

  Breaking Bad är så braa! Jag har inte heller sett klart, så om du gör det snart – skriv inte ut något om slutet på bloggen hehe! 🙂

  Svara

 • fanny darling

  |

  “undrar vad Obama tänkte om detta” – åh gud vad underbart haha.

  Svara

 • Mari

  |

  Heeej!! Gott nytt år på dig! 🙂
  När du har ork och om du har lust så får du gärna langa receptet på räk/persilje röran låter så jäkla gott!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv