Follow my blog with Bloglovin

Andra halvan av min dag

20131230-002137.jpg

20131230-002128.jpg

 

Rebecca har skaffat en ny lägenhet, så hon bjöd in några kompisar till tjejträff med tilltugg och vin. Jag åt säkert halva brien själv. Älska ost. En så fin och trevlig kväll. Man borde verkligen bjuda hem sina vänner oftare.

Sedan åkte jag hem till min pojkvän vars badrumsskåp jag successivt fortsätter att fylla. Hehe:

 

20131230-002144.jpg

 

Sedan satt jag och tog egobilder på mig själv i väntan på middag:

20131230-002150.jpg

 

Middag klockan tolv. Känns ju vettigt. Imorgon ska vi ge oss ut på mellandagsrean. Håll tummarna för att det har lugnat sig.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (4)

 • Robert

  |

  Det var snygga kuddar där. 🙂

  Svara

 • Dess

  |

  Hahaha min pojkvän är likadan, ska alltid laga mat jättesent! Grattis till er förresten, kul att du hittat någon 🙂 kram!

  Svara

 • Grammatik-Freak

  |

  Mysigt! Men förlåt, jag måste bara påpeka att trycket på kudden är fel. Det ska vara think happILY. Eftersom det är ett verb måste det följas av ett adverb och inte adjektiv… Inget illa menat! Det är jättefin och de flesta tänker nog inte på’ t 😉 men det gör jag, grammatik-freaket. Inte för att jag aldrig har fel, hur ska man skriva ”grammatik-freak” till exempel? Med bindestreck eller utan? I samma ord eller inte? Heheheh.
  Tack för världens bästa blogg,
  Kram

  Svara

 • fanny darling

  |

  kex och ost är ju verkligen kolossalt gott!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv