Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Julmuffar

Kolla vilken perfekt julklapp jag fick av en klasskompis:

 

image

 

image

 

image

 

Den skulle varit lite större kanske bara. Känns ju som att lite av poängen med öronmuffar är just att de ska täcka öronen. Men halva örat är bättre än inget öra. Jag är inte den som är den.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Snygga! 🙂

  Svara

 • Emma W

  |

  Alltså… Muff. Fulaste ordet någonsin.

  Svara

 • Kari

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Marica

  |

  Haha, men gud så gulliga!

  Svara

 • Linnea

  |

  Hej! Hopaps du får en underbar jul! Själv ser jag fram emot jul eftersom jag har BESTÄMT att jag ska ha en ÅNGESTFRI dag och äta preciiiiis vad jag vill utan att massa hjärnspöken ska säga åt mig. Jag ska skratta för att jag är GLAD, och inte för att fejka. Låter konstigt, men är ätstörd, deprimerad, och efter nyår ska jag åka landet runt för att bli inlagd någonstans… Läs gääärna bloggen, kram!

  Svara

 • Henny

  |

  Fina muffar tomtemor!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv