Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Klappat och klart

20131219-230418.jpg

 

Jag har ägnat kvällen åt att slå in julklappar. Det syns inte på bilden, men de blev verkligen inte fina. Att slå in julklappar är lite som att komma tillbaka till skolan efter sommarlovet och man plötsligt inte kan skriva för hand längre. Man kommer knappt ihåg hur man gör och hur mycket man än anstränger sig så blir det bara snett. Men tanken räknas och sen tror jag inte att det är inpackningen som kommer att bedömas på julafton. Fast vad vet jag.

Jag dampade på tejpen, så min pojkvän var snäll och förberedde en massa bitar:

 

20131219-230723.jpg

Kan vara att han var snäll eller så var det för att han tröttnade på meningar med könsord i och meningar som ”folk har fan begått självmord för mindre saker”. Men tejp är jobbigt. Speciellt den sorten jag köpt som bestämt vill klistra ihop sig hela tiden så att man aldrig hittar den jävla änden någon jävla gång.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Emma

  |

  Haha alltså är det bara jag som skriver som finast direkt efter ett sommarlov? När man faktiskt orkar ta lite tid på sig och inte bara hastar ner alla bokstäver på en gång 🙂

  Svara

  • Emma

   |

   +1

   Svara

 • Mie

  |

  Skriv upp en tejphållare på önskelistan till jul 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Jag som älskar att slå in paket 🙂
  Men jag är lite av en tejp-nazist! Ända sedan jag var liten har jag haft en tendens att tejpa alldeles för mycket xD Det är ju knappt så man får upp paketen när det är dags, haha.

  Svara

  • Sandra

   |

   Haha, är likadan! Älskar att slå in paket – och missbrukar tejpen så alla sitter och svär sen över att de inte går att öppna 😉

   Svara

 • Sara

  |

  Egoina, ta inte det här som brutal kritik nu (du kan ta bort kommentaren så fort du läst den, mitt mål är inte att showoffa; jag vill att du ska ha en ökad förståelse för sånt här) men det är inte okej att använda ”dampa” på det viset. Det kallas för ableism (nedsättande attityd mot folk med funktionsnedsättning) och är precis lika illa som att t.ex. kalla någon för ”jävla cp” eller ”cancerbarn”. I min värld inte helt moraliskt försvarbart. Dessutom är det heller inte okej att ”skämta” (eller överlag tala) om självmord på det viset. Som ett redskap för att få fram en poäng som är helt frikopplad från självmord. Väldigt många kan ta väldigt illa vid sig av en så lättsinnig attityd till något så allvarligt som självmord. Ja, det är din blogg och nej, jag tänker inte säga åt dig vad du ska göra eller inte göra. Jag ber dig bara att tänka efter, that’s all. Och keep up the good work och lycka till med uppsatsen! Många kramar <3

  Svara

 • Angelica

  |

  Kan du inte kalla honom vid namn (eller hitta på ett smeknamn) istället för att skriva ”min pojkvän” hela tiden? Du låter som en 15-åring.

  Svara

 • Chocochock

  |

  Jag håller med dig, tejp är inte att leka med. Man kan bli sinnessjukt galen ibland.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv