Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vinn säsong 4 av Vampire Diaries

Är det någon av er som följer Vampire Diaries? Jag är ute efter en ny serie och funderar på att börja. Har hört att den ska vara bra!

Serien började som en serie romaner av L.J Smith och har blivit en tv-sensation. Man får bland annat följa den helt vanliga tonårstjejen Elena som en dag möter Stefan Salvatore, en kille hon fattar tycke för men inte vet är vampyr. Hon dras in i en farlig härva och måste skydda de hon älskar.

 

VampireDiaries_S4_1200x1200

 

Säsong 4 släpptes på Blu-ray och DVD den 6 november på CDON, titta HÄR. I denna säsong är det dags för sista året i skolan och Elena står inför en förvandling från människa till vampyr. Stefan jagar efter ett vampyrbotemedel medan världen runt omkring dem faller offer för ondskefulla krafter.

Låter spännande! Vad tycker ni som följer serien?

Nu har jag möjlighet att tävla ut säsong 4 av Vampire Diaries till er! Tävlingen pågår en vecka och jag kommer att dra tre vinnare som vinner varsin box. Tyvärr måste man ha en blogg för att tävla, men ni är nog en del som har det.

För att tävla: Skriv ett inlägg om serien på er blogg och länka inlägget i en kommentar under detta inlägg.

Lycka till!

 

Inlägget är sponsrat.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (48)

 • ebba

  |

  jag äääääällllssskar vampire diaries… dock så börjar den lite segt men sen blir den bättre och bättre men nu så känns den lite utdragen 🙂

  Svara

 • Emilia

  |

  The Vampire Diaries är den bästa serien jag någonsin sett!! (Och jag har sett många serier ska du veta…) Man fastnar i den direkt!

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh jag har ingen blogg så jag skriver direkt här vad jag tycker om serien: The Vampire Diaries, eller TVD som vi fans kallar det, är en av mina favoritserier! Det händer saker hela tiden, och när man tror att det är lugnt, händer något annat spännande. Man ska inte fråga mig sånna här frågor om vad jag tycker om serier, jag kan hålla på i evigheters evighet.

  Svara

 • Marie

  |

  Jag följer den och tycker den är okej, värd att se på för mig som gillar fantasy. Dock inte den bästa serien i kategorin enligt mig. 🙂
  Breaking Bad skulle jag tipsa om till de som inte har testat den serien.

  Svara

 • Tova

  |

  Har börjat kolla på den nyligt och är helt fast 🙂 Sen är det ju godis för ögonen också..

  Svara

 • Therese

  |

  Du måste kolla på den! Börjar bra blir lite seg i tredje säsongen men säsong 4 och 5 tycker jag är bäst (av det man sätt av femman än) 😀 😀 Bra serie för det händer något heela tiden!

  Svara

 • Linda

  |

  Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om the vampyrer diaries tidigare. (men behöver inte länka, ser den över internet! Tack ändå) SÅ bra är den att jag gjort det som ett ”tips” i min blogg. Älskar, älskar och ÄLSKAR serien. Jag är den som annars inte tycker om fantasy-filmer och onaturliga figurer och sådär, men denna serie är en klass för sig. Vi båda gillar PLL, och därför tycker jag verkligen att du ska ge denna serie en chans med egoina! Det händer alltid något och den är spännande som sjutton. Enjoy! 🙂

  Svara

 • Josefin

  |

  Jag är en slavisk tittare 😉 är sjukt beroende av att se på den.. 🙂 hade blivit så glad att få vinna!!! Hade blivit höJdpunkten på detta året !! Och jag tycker Stefan är så sjukt snygg ! 🙂 mitt inlägg är här: http://fames.se/mizzodd/vampire-diaries/

  Måste samtidigt ge dej stor beröm för dina krönikor!! Jag älskar verkligen dom! Och följer din blogg! VR är fulländad med din krönika på slutet varje gång utan den hade den varit tråkig.

  Svara

 • Erica

  |

  Det är en av mina favoritserier 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Bästa serieeeeen !!!!

  Svara

 • Izabella

  |

  Har tyvärr ingen blogg så kan inte delta i tävlingen men måste kommentera ändå. Världens bästa serie, så jäkla klockren! Väldigt mycket intriger men det gillar jag, man blir aldrig uttråkad 🙂 jag såg pll innan jag såg vd och då tyckte jag om pll, men sen såg jag vd och insåg att pll inte hade en chans mot vd! Mycket bättre skådespeleri plus en story som faktiskt går framåt, även fast nya problem dyker upp så fastnar inte storyn. Rekomenderar serien med hela mitt hjärta 🙂 Kraaam

  Svara

 • Emma

  |

  Rätta mig om jag har fel.
  Har inte sett serien, mer än typ fem minuter här och där när man zappar på tv’n, men jag fick intrycket att, iaf i första säsongen, så känns det som Twilight all over again?!

  Svara

  • Bella

   |

   haha nej det är verkligen inte som twilight.

   Svara

  • sofia

   |

   ja det var också mitt första intryck av serien. men efter några avsnitt är man heeelt fast och man förstår inte hur man någonsin kunde tycka att de var lika:-))

   Svara

 • Elin

  |

  Bästa. Serien. Ever.

  Svara

 • Bella

  |

  Jag följer den 🙂 Vampire Diaries och Pretty Little liars är mina absoluta favoriter just nu 😀

  Svara

  • Frida

   |

   Jag har nyss börjat följa pll, jag ligger i mitten på säsong 2. Det är inte den bästa serie jag sett men jag fastnade ändå.. Men är det ingen som stör sig på att det tar så lång tid att hitta A. Alltså i andra serier så händer det nya saker ofta (för det mesta iaf) men i pll så är det samma saker hela tiden? Ingen mer än jag som känner så? Fast jag vill ändå fortsätta kolla, haha 🙂

   Svara

   • Izabella

    |

    Jag håller helt med dig Frida! Pll är vädligt drygt efter någon säsong, jag gav upp vid säsong två när jag fick höra från min syster att de fortfarande efter säsong 4 inte kommit någon vart! Tvd däremot, helt jäkla awesome!

    Svara

 • Sabina

  |

  Jag har sett alla avsnitt men många kanske inte sett alla, kanske borde skriva ut en spoilervarning? 🙂 Så du slipper att någon kör en rage 😉

  Svara

 • Helene

  |

  Den serien er kjempebra=D til og med typen min ser på den uten problemer=P

  Svara

 • linda

  |

  se den se den sa mycket ogon godis att du kommer DO

  Svara

 • Camilla

  |

  En riktigt bra serie! Och det är så grymt mycket dregelvarning hela tiden, Damon som spelat bad boy får dig att hoppa upp och ner i soffan!! Se den!

  Svara

 • Martina

  |

  Gillar inte den serien alls så är inte intresserad av att tävla- tänkte bara säga att FAN vad skönt att du uppger att inlägget är sponsrat/reklam. Trots att det är sponsorer bakom känns det ändå så jäkla ärligt! Till skillnad från andra bloggare som smyger in företag här och där, vilket man bara blir provocerad av. Go you. Way to go!

  Svara

  • egoina

   |

   Är ju olagligt annars, haha 😉 Men klart jag är ärlig. Tycker det är viktigt!!! 🙂

   Svara

 • Linnea

  |

  Skämtar du med mig?! Det är den BÄSTA serien som någonsin existerat!!! Jag personligen tycker att det är långdraget att plöja 6 säsonger på en gång så ja tycker att det är toppen nu att det går i ”USA-takt” så man kan längta till nästa avsnitt 🙂 så smälla, ge inte upp om du tycker att det är segt efter ett tag. Ta en paus och fortsätt sen. Den är helt fantastisk!! Sen att Ian Somerhalder som spelar Damon är jordens snyggaste människa kan man inte klaga på! 😉
  Har precis kommit en spin-off serie som heter the originals som är baserad på dom ursprungliga vampyrernas liv. Dom får man först träffa på i säsong 2 eller 3 av vampire diaries. Så där har du en till serie att följa 😉
  Älskar ju sån här genre, så om du älskar vampire diaries så måste du se följande filmer om du inte sett dom: twilight, beautiful creatures, warm Bodies, hungergames etc 🙂

  Svara

 • daniela

  |

  jag kollar på vd i brist på andra serier eftersom det känns som om jag tittat igenom alla andra 😀 men jag tycker inte serien är så bra som alla andra verkar tycka att den är.. Den börjar helt ok men sen blir allt väldigt invecklat och utdraget typ

  Svara

 • Emmy

  |

  En av de bästa serierna jag någonsin sett!
  Däribland PLL, The walking dead, The originals (som du Måste börja kolla på när du kommit in ca 3 säsonger i Vampire diaries. 😀 Men inte förrän då!

  Svara

 • Jessica

  |

  Den får bara godkänt av mig, andra serier som slår den är Dexter, Homeland, Game of thrones, The killing och The office us.

  Svara

 • Emma

  |

  Den är verkligen jättebra! Kan verkligen rekommendera den. Sen att typ alla killarna i serien är världens hunkar gör den ju verkligen inte sämre!

  Svara

 • Anna

  |

  Du borde börja följa den! Den är inte alls som twilight, mycket mer riktigt och för äldre.

  Svara

 • emelie

  |

  Mina kommentarer kommer inte fram 🙁

  Svara

 • julia

  |

  vampire diaries är BÄST! De 6 första avsnitten av sesong 5 finns ute redan så sesong 4 är ju inte helt ny..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv