Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

#Klassittning2

Såhär såg jag ut igår. De flesta av er sa ja, så det blev huvudgrejen. Kände mig jättefin, men det kändes också lite som att jag sörjde. Som att det var en sån där grej man har på begravning. Så jag sa att jag sörjde Måtta. Vem dricker med måtta liksom? Måtta är död. #mogentjej89.

 

När jag och Betty var och shoppade häromdagen såg vi ugglor ÖVERALLT. Som tryck på tröjor, som inredningsdetaljer, till och med glas formade som ugglor. Överallt. Så det var lite lustigt att gårdagens stämpel var en uggla.

Vissa fick utmaningar. Jag fick denna. Haha, så otroligt kul. Varje gång någon runt om mig reste sig upp för att gå på toa klingade jag som en galning, så alla tittade. Sen gick bara personen iväg och ingen fattade någonting. HAHA.

 

 

Jag valde blomkålssoppan och Gustav Adolfsbakelsen. Den sistnämnda var inte så god. Tråkig. Men i övrigt var maten jättegod.

 

 

 

 

 

Jag och min bordsherre Oskar.

Våra toastmasters lät meddela att vi skulle använda hashtaggen #klassittning2 (jepp, vi är kommunikatörer). Jag började Instagramma som en idiot och upptäckte senare att det typ bara var jag som lagt upp bilder. Typ som sådana här iscensatta skål-bilder.

 

När man utbrister en bordsskål så slår man i bordet och varje gång vårt bord gjorde det så trillade ljusen ner på oss. Vi gjorde det bästa av situationen och höll i dem istället.

 

Finisar.

 

 

 

Dags att gå hem typ?

 

Så kul att mina klasskompisar styrt upp det här och det kändes behövligt med en kul avslutning till denna monsterkurs vi tvingat oss genom. Bästa klassen har jag.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Sanna

  |

  Hon ena tjejen där känner jag igen! Heter hon inte Klara? 🙂 Och har bott i Gbg?

  Svara

  • egoina

   |

   Jo 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😀

  Svara

 • Sara

  |

  Åh! Vem är killen i mitten på fjärde bilden nerifrån? Snygggg ju! 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Tim juu 🙂

   Svara

 • Josefine

  |

  ”Ugglor formade som glas”… eller glas formade som ugglor? Det är frågan

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha oj

   Svara

 • Emelie

  |

  okej nu dör jag. Du var ju fan på Östgöta nation!!! där va jag och städade rent bara några timmar innan.. åh <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Gick du nationerna runt? Såg dig på Lunds nation en liten stund!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha typ. Hamnade fel hela tiden 🙁

   Svara

 • Sara

  |

  jag måste bara fråga.. vad är en klassittning för nåt? är det någonting jag borde skämmas för att fråga..? XD

  Svara

  • egoina

   |

   Nej jag visste inte innan jag började plugga. Det är en uppstyrd middag med fest efter, det hör till en massa traditioner också. Du kan säkert googla 🙂

   Svara

 • daniela

  |

  så snygg du är!!

  Svara

 • Dessi

  |

  Hej! Vart har du köpt klänningen? Riktigt fin!
  Du är bäst!

  Svara

 • Daria

  |

  Vem av dem är Betty? 😉

  Svara

  • Amanda

   |

   Hahahahaha jag älskar såna där ”uppgifter” som du fick! Kan inte du göra ett inlägg med massa tips på roliga uppgifter? 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv