Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Varför jag är frånvarande

Vår forskningsöversikt och hemtenta har sin sista deadline idag 17.30, så finputsning är vad vi sysslar med idag. Jag och fejkBetty.

 

Sen är kursen slut. Woho. Men inte riktigt än.

 

 

Sämsta kaffekoppen ever. Vågar knappt dricka ur den, känns som att jag kommer att spilla överallt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Evelina

  |

  Själv sitter jag med en tråkig jävla rapport på 18 förbannade sidor som ska in på måndag kl 9. Vem fan lägger sluttid precis efter helg? Man skjuter ju alltid upp det i sista sekund så man blir tvungen att sitta hela helgen = en förstörd helg… Förlåt, var bara tvungen att lätta på min skolångest lite. Känns alltid bättre när man vet att det finns fler 🙂 Lycka till med er tenta och forskningsöversikt! Ni kommer rocka! 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Lycka till! Att få klart kurser känns som en vinst varje gång 🙂

  Svara

 • Isabelle

  |

  I feel you! sitter här med en tenta och deadline kl 17.00! men å andra sidan, nu väntar helgen och då blir det till att fira att man är klar.
  Lycka till.

  Svara

 • Robert

  |

  Mmmm… Försöker tjuvläsa texten… 😉

  Svara

 • H.

  |

  Haha jag älskar dom där kaffekopparna! Dom ser så mysiga ut. 😀

  Svara

 • T

  |

  Samma här! Inlämning av hemtenta (min första någonsin) klockan 17.15 vilket innebär att jag är osocial, har panik och har försökt finjustera min text 100 gånger. Kul fredag. Men sen är kursen slut! Då blir det fira!

  Svara

 • Monika

  |

  Ja! Hatar den koppen haha. Liksom vem kom på att byta? ”Vad sägs som att vi byter dem höga underbara muggarna till dessa minisar, för vem behöver egentligen kunna hålla i koppen?” Jag ber alltid om att få min dricka i en takeaway mugg 🙂

  Svara

 • linnea

  |

  är du aldrig med Nils längre? ni verkade hänga så mycket innan?

  Svara

 • TM

  |

  Åh, förstår dig precis med kaffekoppen! EspressoHouse har också sådana koppar, så jag brukar be om en to-go-kopp.

  Svara

 • C

  |

  Jag vet! Sämsta kopparna ever! Går ju inte att bära utan att spilla heller. Värdelöst! Varför bytte dom från höga smala till dom hör liksom?! Kass 🙁

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv