Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En ledig helg

Tentorna är inne! Ahhh så skönt! Det betyder att jag är helt ledig i helgen, vilket känns väldigt sjukt. Denna kurs har varit helt galen. Till och med fruktansvärd emellanåt, men jag har lärt mig otroligt mycket och ser samband som jag inte sett tidigare. Så jag är så glad att jag läst den.

 

Idag blir det en lugn kväll och imorgon blir det sittning eller halloweenfest eller både och. Vet ännu inte hur jag ska göra. (Hjälp tack?).

 

Förresten, en ny krönika är ute i Veckorevyn. Det handlar om att träffa sitt ex första gången efter att man gjort slut. Jag har haft en dialog med Veckorevyn och jag får såklart inte lägga ut krönikorna helt och hållet här när de fortfarande är i butik (det tar ju bort exklusiviteten). Jag vet att jag gjort det tidigare, men då visste jag inte om det. Så numera kommer krönikorna upp här först i efterhand. Här är en sneakpeak i alla fall:

 

 

Min krönika i senaste VR.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Amanda

  |

  När jag prenumererade på VR innan var de alltid sista sidan jag läste först, din krönika. Den är alltid lika bra. 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Åh tack!! 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Jag tycker att när man varit lite sådär klantig och dubbelbokat sig så får man helt enkelt vara duktig och snäll och gå på det man sade ja till först!
  Annars blir ju de liksom dissade och känner ”jaha, så hon tackar ja, men så fort något roligare dyker upp byter hon bort oss” TYP 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Håller med! Men i det här fallet sa jag ja till båda utan att veta att det var på samma dag. Betalade in till sittningen för länge sedan och tackade ja till halloweenfesten för längesedan. Förstod inte att sittningen var på halloween eftersom att det är cocktail-tema… 🙁

   Svara

 • Robert

  |

  Skönt! 🙂

  Svara

  • kicki

   |

   Du kan sitta på halloween festen! 😉

   Svara

 • Nathalie

  |

  Det här har du väl troligen redan tänkt på 🙂 Men lite sittning först, lite fest sen. Någorlunda enkel klädnad som funkar på båda, smeta bara på passande extra smink för den senare.
  Hoppas du får kul!

  Svara

 • julia

  |

  Har du läst Lex bok av Sara kadefors? Påminner om dig!

  Svara

 • Malin

  |

  ”sammanband” hehe, du är rolig du 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Haha OJ!

   Svara

 • Sofia

  |

  Men ååh haha, jag som ska träffa mitt ex första gången efter le breakup om cirka en timme. Sämsta timingen att du fick reda på det nu </3 (lite komiskt också antar jag men ändå). Mvh död och skitnervös

  Svara

 • Emma

  |

  Sjukt. Jag satt precis och tänkte att jag verkligen måste försöka komma över mitt ex. Det är 4 månader sen vi gjorde slut och har inte träffat honom sen dess (förutom i mina drömmar där han finns i stort sett varje natt). Tror jag får gå och köpa en veckorevyn! Du är grym och det borde finnas fler som du.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv