Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Segdag

Jag är ledig idag och utnyttjar det till fullo. Jag gick upp ur sängen och åt frukost klockan 15.00. Sen har jag tittat på serier till nu. Sådana dagar hade jag fått ångest av i vanliga fall, men fy vad jag förtjänade det idag.

 

Tre bilder:

 

 

Yours truly. Så nöjd med att jag lyckats göra egen ombre på mig själv. Beror i och för sig lite på att färgen inte räckte. Men ändå. Awesome.

 

 

Åt middag med Rebecca, delade en flaska vin och catchade up. Skulle önska hon bodde här alltid och jag slapp sakna henne hela tiden.

 

Dagens frukost. Provade ärtskott för första gången. Gott!

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Lina

  |

  Ibland bara måste man få vara helt ledig och inte göra ett skit! Själv borde jag tentaplugga (tenta fredag-lördag borde vara förbjudet)… men istället ligger jag helt död och mer bakis än vad jag någonsin varit innan, tagga då!!

  Svara

 • Robert

  |

  Myspysigt (och smarrigt) med middag sådär. 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  det var inte mycket smör kvar i den kartongen du 😉

  Svara

 • Lovisa

  |

  Jag ser henne inte 😉

  Svara

  • Mli

   |

   Haha! Jag ser henne inte heller. Egoina, Rebecca finns nog inte… 🙁

   Svara

   • Lovisa

    |

    Haha stackars Egoina, har inga kompisar 🙁

    Svara

 • Mille

  |

  Min dag har också varit så. Utan ångest! Underbaaart

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv