Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Halloween genom tiderna

Till helgen ska jag på Halloween-fest. Eller jag har råkat boka upp mig på Halloween-fest och sittning samma dag och är så ledsen över det. Vet inte riktigt hur jag ska göra ännu. Antingen struntar jag i någon av dem, eller så försöker jag kombinera. Åh. Verkligen lyxproblem, men ändå jobbigt.

 

Hur som helst, jag tänkte att vi skulle titta på hur jag sett ut på Halloween genom tiderna:

 

 

 

 

Här är jag sjutton år gammal och var visserligen inte bjuden på någon fest, utan hade bara tråkigt en kväll. Men man kan väl få sminka sig som en superhjälte ändå.

 

 

 

 

Jag var en död ängel en gång.

 

 

 

Och en mördartomte.

 

 

Den där gången jag klädde ut mig till en mus (med kattsvans?) och gick på gayklubb. Jag vet att jag har berättat detta en miljon gånger, men det är fortfarande ett av min roligaste missförstånd. Tjejer kom fram till mig hela kvällen och frågade vad jag var, ”jag är en mus”, svarade jag. ”Vad bra, jag gillar mus”, svarade tjejerna och jag blev bara stolt och tänkte att min utklädnad var bra. Ironin i det hela slog mig först efteråt. Ska lätt vara ett bi någon gång.

 

 

Vet inte vad jag var detta är. Typ Sverige?

 

 

Mamma klädde ut mig till ett paket en gång när jag var liten. Kunde inte sitta, röra mig eller äta på hela kalaset. Om inte det är barnmisshandel så vet jag inte.

 

 

Städerska.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Robert

  |

  Musbilden kommer jag ihåg, och det var en stor spruta du hade där. 😉

  Svara

 • Elinprivate

  |

  Älskar död ängelsutklädnaden! (säger man så?)

  Svara

 • Veronica

  |

  Haha jag minns det där med musen. Sjukt kul!
  Du var asgrym som död ängel!

  Svara

 • Sara

  |

  haha vilket grymt paket du var! naturbegåvning :’D

  Svara

 • Monika

  |

  Till förskolan klädde mamma mig i en klänning och fäste plastpåsar på och på det massa plastsaker (min pappa jobbade i en plastfabrik :P) typ plastbestick och annat smått skit. Vad jag skulle föreställa? På banderollen jag hade på mig stod det ”Fröken Plast 1995”. Haha asså mamma 😛

  Svara

 • Viktoria

  |

  Den döda ängeln var bäst!

  Svara

 • angelique

  |

  död ängel-outfiten var grym!

  Svara

 • Matilda

  |

  Kan inte sluta skratta åt dig som paket! Alltså.. Så sjukt roligt! 😀

  Svara

 • Pauline

  |

  Tiden går så fort,minns de flesta av dessa!

  Kommer ha linser för första gången detta året, exakt sånna vita som du. Var det obehagligt att ha i?

  Svara

 • Robert

  |

  Gillar de två sista bilderna också. Din mamma är knäpp! 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv