Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ville bara klaga lite

Alltså BAJS. Jag har suttit vid min himla dator hela dagen och inte lyckats åstadkomma så mycket som jag egentligen borde.

 

Har en panik inom mig och vet inte hur jag ska hinna allt. Jag antar att det blir en all-nighter och att jag kommer att vara en himla zombie klockan 08.00 (!!!) i skolan imorgon.

 

BLÄHÄ.

 

 

Gick runt på Ica i tjugo minuter och bara gick planlöst bland hyllorna. Hjärnan var helt tom. Kunde inte ens komma på vad jag skulle äta. Till slut bestämde jag mig för majskolvar. Gott!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  BLÄHÄ. Dock smarrigt med majskolvar. 😛

  Svara

 • Annika

  |

  EXAKT samma sits känner jag mig i idag. Måste bli klar med en grej till imorgon eftermiddag men har suttit och hattat vid datorn hela dagen utan att åstadkomma en ens tiondel. Min pojkvän råder mig att sova men jag är rädd att lägger jag mig nu försover jag mig och då blir det katastrof. Så jag borde sitta uppe. Fan.

  Svara

 • Nathalie

  |

  Det är inte så att det blir för mycket ibland med skola, blogg, vänner och egentid? Hjärnan kanske strejkar tills det lugnat sig lite.. Ta hand om dig!

  Svara

 • Lily

  |

  Asså, så himla himla himla skönt att höra nån som känner likadant som en själv just nu! Känns megabajsigt! Så du vet att du har en i Norrland som känner precis som du.. paniken asså..högen som bara växer fy fan!!!!!!!!! Massa kramar från andra sidan landet!

  Svara

 • Lily

  |

  Asså, så himla himla himla skönt att höra nån som känner likadant som en själv just nu! Känns megabajsigt! Så du vet att du har en i Norrland som känner precis som du.. paniken asså..högen som bara växer fy fan!!!!!!! Massa kramar från andra sidan landet!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv