Follow my blog with Bloglovin

Finns det hjärterum finns det stjärterum..typ

Idag har jag hängt på biblioteket HELA DAGEN. Alltså jag har sagt det innan, men säger det igen: hade detta varit den första kursen som jag läste på min utbildning hade jag hoppat av. Det kan jag lova. Fyfan.

 

Men jag är ju snart halvvägs och jag älskar det jag läser för det mesta. Så hang in there och blabla.

 

Det var fullt överallt på biblioteken idag, så vi hamnade på de mest knepiga platserna hela tiden. Man får sitta där man får plats, liksom.

 

 

 

Som vid psykiatri och gynekologi.

 

 

Eller riksdagens arkiv när vi skulle ta en kaffe.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Så kan det bli. 🙂

  Svara

 • tommy

  |

  sköt skolan de e bra hoppa inte av de e inge bra 🙂

  Svara

 • Nadine

  |

  Psykiatrin som är den häftigaste avdelningen på bibliotek! Tillsammans med psykologi och sociologi…

  Svara

 • Lisa

  |

  Du har börjat skriva ”blabla” alldeles för ofta! Du skriver jättebra annars, och ett ”blabla” då och då är helt okej, men nu ser jag det överallt! Det finns andra sätt att skriva ”och-så-vidare-orkar-inte-beskriva-mer-ingående”-uttryck! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   HAHA, vad kul. Jag tidsinställde precis ett inlägg om just det. Jag nämner att jag börjar skriva/säga blabla alldeles för mycket 😉

   Svara

 • camilla

  |

  Om du har tid över nu mitt i allt pluggande, kan du göra en video om universitetslivet? Jag gör min första skrivuppgift i min kurs och känner mig så vilse. Går i Lund och vill verkligen passa in bland alla universitetsstuderande men vill bara sitta hemma och kolla serier, haha. Och det känns dåligt, såklart.

  Svara

 • undrande

  |

  Haha wtf har du stövlar på dig??? haaha

  Svara

  • egoina

   |

   Regnade ju 🙂

   Svara

 • Petro

  |

  UB är alltid superfullt och det är jättesvårt att hitta pluggplatser….rekommenderar kemicentrum uppe på LTH om ni behöver ett ställe att plugga på. Trots att jag pluggade historia var det bästa platsen för mig att arbeta på. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv