Follow my blog with Bloglovin

Säger kaffet det så

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Annars kan man ju binda sig utan bindningstid, haha. 😉

  Svara

 • Nat - "fat and overweight"?

  |

  Hej Egoina, du är alltid så klok. Så jag vänder mig till dig. Jag minns när du gjorde din ”mina lår går ihop” (och tjejer skickade in bilder på sina lår=) för ett par år sen. Nu undrar jag hur du förhåller dig till att läkare/sjuksköterskor i dagens samhälle fortfarande använder BMI för att beräkna vem som är ”överviktig” och inte. Det här http://nat.blogg.se/2013/october/youre-fat-and-overweight.html hände mig förra veckan.

  Jag är fortfarande lite i chocktillstånd. Och samtidigt glad för att jag är den jag är och så säker i mig själv att inte bröt ihop totalt. Hade detta sagts till ett par av mina vänner som har lite svårt att äta, hade det kunnat bryta ner dem totalt.

  Jag tror att du är en av bloggarna som skulle nå fram om du pratade om detta. Då du är ärlig och genuin i din blogg.

  Svara

  • egoina

   |

   Amen det är ju helt sjukt!!! Vilken tur att du är vettig och försår att det bara är nonsense. HUR kan hon säga så? Åh… blir riktigt irriterad!!! Kram på dig! 🙂

   Svara

 • Annispannis

  |

  Åh vilken bra ide med reklam på kaffet!!! 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Haha, älskar det! Fast jag är sambo ser jag mig inte som bunden, men eftersom att jag bygger min egen examen med fristående kurser så ser jag mig som fri från ett program 😀

  Svara

 • Hilda

  |

  Haha!

  Tänkt hur många slogans och fiffiga reklamer det finns, tänk sen ”Yes man” att följa reklamer! Kul! Visst?

  Nä. Kanske inte.

  Svara

 • Chocochock

  |

  Kaffe är inte att lita på 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv